Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 546
  • 439
  •   1
Отговори
# 300
  bigdance2  благодаря.

# 301
Дали ще може и аз да се присламча към вас? Искам покана за lockerz   Embarassed

# 302
  • Варна
дай си майла, ако искаш на лични  Peace

# 303
  • в реалността
Здравейте сега се регистрирах в локерз и загледах магазина много искам един ipod видях че струва 19,99 евро или 75 точки,значи ли това че като събера 75 точки ще мога да си взема един такъв?Извинявайте за тъпия въпрос, ако някой ми отоговори гще бъда благодарна.

# 304

Здравей те може ли да ви помоля да ми изпрати те покана за  lockerz Praynig

# 305
  • Варна
Дай си и-мейла  Peace

# 306
Здравейте. Бях една седмица на море и отидох да разгледам серийките, та да си купя неща за спомени   и гледам същите ключодържатели , като в бъзвил. Стана ми много гадно, защото ние цял месец събирахме точки за един нищо и никакъв ключодържател, който можем да си го вземе за левче  Sad

# 307
Здравейте. Бях една седмица на море и отидох да разгледам серийките, та да си купя неща за спомени   и гледам същите ключодържатели , като в бъзвил. Стана ми много гадно, защото ние цял месец събирахме точки за един нищо и никакъв ключодържател, който можем да си го вземе за левче  Sad

Че те повечето от наградите са по лев до пет... Да не мислиш, че са златни на Бъзвил ключодържателите. Всички мижави наградки (химикалки,магнити,ключодържатели, плюшки и прочие) могат да се намерят в магазините за левче...  Whistling

# 308
Както и да е , нали вече ни отрязаха

# 309
В тази тема обсъждат ли се игри с награди, които се провеждат във фейсбук? Дайте някоя актуална и аз ще се разтърся да видим...

# 310
Добър ден, може ли още една покана в локърз - lolli@gbg.bg - благодаря предварително

# 311
  • Варна
Добър ден, може ли още една покана в локърз -... - благодаря предварително
Пратих  Peace

# 312
# 313
http://www.facebook.com/#!/pages/wwwrobotbg-Onlajn-magazin-za-roboti-igracki-i-podarci/130143607012284?ref=ts
Тук намерих игра, от която се печели робот! Много идейно, сложих снимка да се пробвам...

# 314
Здравейте,
някой да знае докога няма да работи магазина в toilokdo?

Общи условия

Активация на акаунт