Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 605
  • 439
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Спокойно, като има зареждане изписва на стената Wink
Виж сайта в горния ми линк  Simple Smile

# 181
Може ли някой да сподели кои от сайтовете имат и английска версия newsm78 Аз играя в кадокадо и имам рег в локрз. Други англичански има ли? Whistling

# 182
Обратно изкупуване актуализация: Взехме международната обратно изкупуване на живо, но с опит някои технически грешки и реши да го свалям. Не се притеснявайте - международната обратно изкупуване ще се случи веднага след като определи тези въпроси. Това не се случи днес - и ние все още имаме тон на награди - така че просто се отпуснете и се наслаждавайте на ден  Party Peace

# 183
Не е имало зареждане още...
Ето ви един сайт -  http://lockerzshare.in/soundalerter/
 Simple Smile

A ти пробвала ли си го? Намерих няколко подобни, проверявах ги в youtube и повечето се оказваха фалшиви. Иначе американско-кандаското зареждане мина, сега чакаме нашето. Пишеше, че са имали технически проблеми и няма да е днес, но пък съобщението е пуснато вчера май. Тъй че стискайте палци да го нацелим днес:)

# 184
  • Варна
дааа, този сайт работи  Crazy Снощи ме събуди. Vitaminka  Heart Eyes Аз обаче още нямам 1000 точки и май няма да участвам  Confused

# 185
дааа, този сайт работи  Crazy Снощи ме събуди. Vitaminka  Heart Eyes Аз обаче още нямам 1000 точки и май няма да участвам  Confused

Супееер, много хубаво:) Нещо от 1000 точки ли си си харесала? Аз успях да хвана дните с по 4 точки и тогава изгледах всички клипчета за два дни. Тъпото е, че най-вероятно и това зареждане ще изпусна. Още миналия месец събрах за PSP, сега вече имам доста повече, ама... Гледах клипчета в youtube - напишете Lockerz redemtion и ще паднете - буквално пред очите ви изчезват нещата  Crazy Електрониката се изчерпва за около 10 - 15 секунди... Тъй че стискаме здраво палци и се надяваме на късмет! Успех тия дни!

# 186
  • Варна
Да, искам Wii, и за 10тина точки не мога да ги събера  Close

# 187
Пращай покани! Това са ти 5 човека - навий ги само да си направят регистрацията, не е нужно да са активни. Можеш да се справиш до редемпшъна. Успех!

# 188
момичета писах на grat-os.com с въпрос кога ще има нещо в бутика и ми пратиха това, доколкото разбирам пишат, че скоро ще има зареждане

Bonjour,

J'ai compris votre demande, il devrait y avoir du stock d'ici peu.

Cordialement

# 189
  • Плевен
Васи, благодаря ти   bouquet

# 190
момчета някой да му се е случело така като на мен поръ4ах си награди преди 1 месец а днес са ми върнали токите за кадо става въпрос  newsm78

# 191
не, не ми се е случвало
да не би наградите, които си поръчала да са станали от тези за ВИП?

# 192
Хора, аз да кажа, че редемпшъна в Локърз мина и замина. Алармата от линкчето седя цял ден и накрая звук не издаде! Blush Включих се на третата минута, когато в електрониката имаше само супер нещастните филмчета и уолпейпъри:) На шестата минута вече абсолютно всичко беше опоскано... Направо щях да падна Crazy Не успях да се доредя, следващия път постоянно ще рифрешвам:) Плюс това да се оплача - зареждаше брутално бавно. Cry

# 193
  • Варна
Аз пък хич не съм се усетила  Whistling

# 194
И аз сега видях, че зареждането е минало. Супер много ме хвана яд.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт