...
Имам чувството,че Сами вече разбира, когато започна да го обличам за навън. И както да разпознава възглавниците, на които се кърмим. Може и да си внушавам. Но по принцип като го слагам да лежи - той реве. Но когато го сложа върху възглавниците, на които го кърмя - кротува известно време, завърта си главата за да яде и чака....Ако не започне кърмене до 1 мин. и започва да реве. А възглавниците са едни червени и доста упорито ги гледа винаги....Възможно ли е вече да свързват определени обстоятелства бебетата ни?
...
Даная отдавна забелязахме, че го прави това! Аз й слагам лигавник под главичката преди да ядем (като я храня легнала) и само като й го сложа спира да реве и почва само едно такова изнервено мрънкане и застава в очакване. А ако тръгна и да се събличам - ме зяпва и млъква съвсем в очакване
..........................
Туй от Уики все едно съм го писала аз.Същата работа е и при нас.Умни са децата ни.

И преди беше така, но само се будеше като спра, а сега недоволства и мрънка!
. По принцип е 25 паунда доставката до БГ, но ние намерихме един момък, който ги носи за 10 лв. Само трябва да разпитам колежката ми как се процедира и поръчвам, така че, може да ми пратиш линкчета на ЛС. А после ще ти ги пратя в Пловдив, или ще ти ги донеса 
Ще сготвя набързо и излизаме на разходка.

Гледах ви снимките в албумчето затова
Та ако е бил навън към 2 без нещо, другия път като срещна количката да те заговарям направо
ние също излизахме, ходих до банката да си пусна молбата за отпуска/ 410 дни/, видях се с колежките, поприказвахме и се разходихме след това малко по центъра, а после ние с Вики се прибрахме, а мъжа ми отиде на Празника на буквите на Дани, та така премина нашия ден
Илиндичка, действащ ми много успокояващо, такава уверреност лъха от теб, браво, много ми харесва да те чета 
направо се оливам понякога 
Хич не ми пука, че хората в кафето се обръщат, нали Ема е щастлива.