Хайде, слънчице, излез, ЯНУАРЧЕ гука в твоя чест- 4

• 28 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
_Hope_ - много си харесах една дрешка от този сайт, който пусна! Ако ще пазаруваш - може ли да се включа с нея? Че пък е само едничка и не ми се ще да се охарчвам с доставка само за нея? Харесах си много това якенце - много си търсех такова, а това е на уникална цена: http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … &colour=WHITE

Ние днес се поразходихме, но бебка ми скрои и на мен номера да мрънка в количката!? Издържа около час и половина и после рев - няма возене, ни дондуркане! Може би защото беше спала много преди да излезем и не спа на вън - само се киселевеше - явно беше и гладна... (иначе проспива глада:))
edna ot nas - и аз се чувствам по същия начин! Много искам да я гушна, но преди беше студено и не смеех. Днес, като се разплака на разходката я погушках и така се разхождахме (майка ми беше с нас и буташе количката - аз носех бебка:)) Съчетанието от двете неща върши работа за по-дълго стоене на вънка (поне в нашия случай). Аз още не съм си купила кърмаческа блузка - иначе щях да я нахраня и да си останем в парка...

Интересното е че си личи, когато бебка иска само да се гушка и затова плаче! Иначе може да прекара и много време само лежейки си до мен или гледайки ме какво правя... Така кръста ми си почина малко, а и ръката по-малко ме боли! В тази връзка - от няколко дни имаме лек напредък относно реването! Днес и аз я сложих в шезлонга да гледа как готвя! И тя наистина през цялото време ме гледа с интерес и си гукаше нещо, даже ми се смееше по едно време  Laughing
Сутрин също имаме време за спане в шезлонга, докато с единия крак я полюшквам и съм на компютъра - успявам и да поработя даже с две свободни ръце ?! Честно - от 2 месеца почти не съм оставала със свободни ръце... и ми се вижда цяло чудо това Simple Smile Хайде да не ни е уроки  Mr. Green

Относно опознаването - от няколко дни бебка прави нещо много смешно - мисля, че си откри ръцете в една нова светлина - гледа моите ръце - после си гледа нейните свити в юмручета и е едно изследване! Сутрин като се разсъни - само това прави - гледа си ръцете с голяма изненада  Laughing Също така ни се смее много, но все още не е с глас. А нямам търпение да я чуя!!!

Tatitt - сега разгледах и сайта на Mother Care и се зачудих дали да не се включа в поръчката...

Лека и спокойна вечер ви пожелавам!  Hug

# 121
Tattit ,все едно аз съм го писала.И каката беше същата-спра ли  се почва мрънкане.Ако не тръгна въпреки това ,вече минава на рев.Иначе имам чуството че това дете може да фотосинтезира.Онзи ден хапна в 9.30 и като излязохме се сети,че е гладна чак в 16  #Crazy Вчера пак направи така.Обаче днес я прибрах към обяд и се разбуди (никак не се радва да се прибираме) и я нахраних.То вярно ,че за фотосинтезата трябва слънце ,ама аз вода не давам  та как да стане hahaha
minana определено си засякла нашия тати.Той направи нещо невероятно-предложи ми да изведе бебка,а аз да поспя.Ама нали съм късметлия,тъкмо задрямах и се развъня телефона  ooooh! Ще се радвам да ме заговориш защото аз идея си нямам как да те позная  Laughing Аз обикновенно се разхождам с още една мама с оранжева количка.Кати никаква я няма .Останах много доволна да науча,че в нашия пенсионерски блок вече има младо семейство с бебче.И при това момиче ,което е точно с един месец по-голямо от Тони.И сега с мамчето си правим компания.Чакаме и теб да се присъединиш.Хайде ще ставам,че ми се иска да се гушна до Тони.Нали днес ми се размина съня(аз все едно всеки ден спя  Laughing) Спокойна нощ,момичета!

# 122
wicky ,
много сладко якенце. Обаче е на разпродажба, трябва да побързаш, ако искаш да го имаш. Аз ще пускам чак след месец, че напоследък доста му отпуснах края.
Якенцето го има само в размери 12 - 18м.
Виж  в темата, чийто линк пуснах в по-предния си пост. Там винаги има някой, който ще пуска от Пъмпкин и търси още желаещи.  Wink

# 123
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уф, Хоупчеее, къде сега го пусна и тоя сайт  smile3505 - не стигат всичките други паропоглъщачи!
Аз си харесах сума неща, но засега ще пусна МадърКеър-а, но ще съм ти безкрайно благодарна, ако се обадиш, като решиш да пускаш поръчка. (не че имаме нужда от неяо или още място, но... Blush)

Мисчивиъс няма проблем - до април остават 3-4 дни. Аз докато допълня, докато Уики си избере и то дошло. Аз ще платя, а ти ще ми дадеш парички като дойдат нещата. Така е ОК надявам се! Ако се решиш - има време до понеделник-вторник да ми кажеш какво искаш!

Уики - айде и ти!  Hug

Днес, след като се прибрахме от поредния фитнес с количка, по време на който Марина не мигна, като се прибрахме заспа нечовешки направо и накрая я събудихме в 20.30 да яде, че ще разбием режима инак.  Crazy

голям гъдел е това да си имаш момиченце Simple Smile.
smile3521 Heart Eyes

# 124
най-накрая и аз да се запиша:) От 3 дни чета и все не  ми остава време да пиша.

Ние сме добре, вчера дори бяхме за първи път на гости при кумата ми:) Тя има момченце на 5 месеца. Разходихме ги добре на чист въздух (живеят извън София), и след като ги нахранихме ги оставихме и в една кошарка Simple Smile  Вики толкова му гука, смя му се, дърпа му шарения гащеризон,  Joy а той въпреки че е по-голям по-малко внимание й обърна Simple Smile

Зачудих се за тия шезлонги... дали да не си купим и ние newsm78 Техния мъник от както беше на 1 месец е свикнал в шезлонга, и сега се е научил да се люлее сам Shocked но той е кротко бебе, а нашата е толкова жива, не иска да остава сама дори за 2 минути, постоянно прави нещо. Дали ще свикне?

# 125
  • София
_Hope_  - мерси че ми каза за размера! Мислех, че има за 3 до 6 месеца... ех Simple Smile

Tatitt - страшно мерси! Ще ти пиша на лични Wink  Hug

Подозирам, че днес темата ще остане празна  Laughing

Нашата бебка като заспа вчера в 8:30 и хайде до към 2-3 през нощта се наспа. Познайте майка й обаче дали е спала Simple Smile

Пожелавам ви весели и слънчеви разходки!   bouquet

# 126
здравейте момичета,какво давате на вашите бебчета за облекчение на коликите?

# 127
Здравейте, момичета!
Най - накрая и ние днес ще излезем на разходка  newsm44, сякаш понамаляха сополите!
Zuzu_82, бебка също е много активна, но като си я сложа в шезлонга много й харесва! Simple Smile
krasita1 , аз давах в началото инфакол, след това преминах на Lefax - немско е и ми се струва, че имаше по-голям ефект. Вече почти не давам, защото ми се струва, че нямаме колики. Пу-пу!
За варненска среща ще чакам и аз с нетърпение!
Приятни разходки на всички!!!

# 128
Привет и от мен, днес времето е страхотно, но няма да излизаме.  Sad Баткото от вчера следобед е с висока температура - 39 градуса и цяла нощ съм му правила компреси и редувах Ефералган с Нурофен през 4 часа, чак към 6 сутринта посмъкна температурата. Явно пак има някакъв вирус или е настинал, когато го бяха загубили от детската градина. Аз също още не съм се оправила вече цели две седмици - ту носа ми тече, ту гърлото ме боли, направо ми писна вече. Confused В понеделник на Светозар трябва да му слагат ваксината, купих Инфанрикс, че педиатърката каза, че Пентаксима не е ясно кога ще го поеме касата и сега се чудя дали да не отложа слагането, че бебчо малко сумти с нослето и много се притеснявам да не го заразим и него.

# 129
Аз пак нямам време да чета
Моята шушка я няма на списъка на 1вата страноичка,на кого да й пратя данните?

# 130
момичета някоя от вас давала ли е капки за колики Биогайа-по колко капки давате и колко пъти на ден?

# 131
  • Варна
Здравейте, мамчета! До преди малко бяхме на детски рожден ден, сега си почивам (доколкото мога с децата  Mr. Green) и смятам повече да не излизаме за днес.
Лета, Танче, благодаря за думите за Лора  Simple Smile Лета, ти си поредният човек, който ми казва че малката прилича на мен. Аз не мога да определя (мъжа ми е на една от снимките). Пръста и аз все го махам от устата на Лора и слагам биба, но тя я плюе и пак си лапа палчето. А докато не си беше открила ръцете, си смучеше биберона без протести.
Лета, как е Васко?
Хоупчето е обяснила подробно за пазаруването. Аз от скоро започнах да поръчвам и от ebay.co.uk. Доволна съм, пратките пристигат бързо и дрешките са качествени и на добри цени. Последно поръчах пролетно яке за малката, след като търсих в сума ти магазини във Варна и само в един магазин имаше едно грозно якенце, с камъчета разни  Crazy Навсякъде другаде ми казваха, че не предлагат якенца за такива малки бебчета. Накрая поръчах от ebay. Как пък в чужбина има за всякакви възрасти, а тук не.
Хоуп, thanks за сайта, май и от там ще се поръчва. Между другото, и аз май ще направя фотосесия на Лора, заразих се от твоите снимки  Simple Smile Намерих и фотограф във Варна, който прави такива снимки.
Когато съм навън с Лора, тя си спи през цялото време, редовно забравя да се събуди за ядене. Батко и и той спеше много навън.
krasita1, аз съм давала Биогая, дава се веднъж дневно, но не помня колко капки. Обаче не видях ефект от тези капки. След тях давах Инфакол, коликите намаляха, но пък Лорка много се запече от него.

# 132
Привет и от нас!
Бяхме на разходка, но задуха много силен вятър и се прибрахме.
Една от нас, аз гледам да извеждам Стефани с количката след второто сутрешно хранене - тя обикновено тогава си спи - независимо дали е вън или вътре. Иначе когато е будна й повдигам леко количката - да не е в съвсем легнало положение, тя обича да разглежда. И да като е будна не обича да седя и да побутвам количката, трябва да се движим. Иначе досега не е искала да я вадя от количката навън, освен когато е гладна. Ядене обаче не пропуска и навън да е. Но тя обича да стои в нея, даже и у нас през деня най-често в количката спи - или на терасата или мием колелата и я вкарваме в хола, ако е студено.
Зузу82, нямате ли възможност да изпробвате бебка дали ще стои в шезлонга на  вашите познати? На бебетата различни неща са им интересни. Така например племенницата ми много обичаше да я возят в слинг, а беба я е страх и рева няколкото пъти в които съм я пробвала. Не обича и в столчето за кола да стои много, направила съм й го в почти положение и е като люлка, но издържа най-много по 5-10 минути в него и то аз да съм до нея и да й говоря. Виж в количката обожава да стои. С баща й имаме голямо желание за кенгуру, ще купуваме, дано да й хареса.
Красита1 Стефани се запичаше от капките за колики и аз й давах чайчето на Хип с копър, помагаше. Но нейните колики не бяха много силни, по-голям проблем имахме с запека.
Утре сме на консултация да чуем какво ще ни кажат - ще купуваме ли втория Пентаксим или ще го поеме касата.

# 133
Ние се върнахме от разходката, много е  приятно временцето Simple Smile и бебка спа разбира се през цялото време.

Утре ще ходим при свекърва ми и свекъра в Дългопол  travel - второто ни по-дълго пътуване Simple Smile (миналата седмица ходихме до Шумен - при моята майка) и те нямат търпение - "елате по-раничко"...ама като се замисля -  тази нощ ще спим 1 час по-малко, но ще се жертваме  Grinning

Rosi79, и аз бих искала да разгледам снимчиците, обаче още нямам парола. Ако може някой да ми я прати на лични ще съм много благодарна!

little rabit , дано се оправяте по-бързо!

sisi1974, за Пентаксим-а  нашата педиатърка е сигурна, че поне до края на април няма да е по здравна каса и ние ще си го купуваме. #2gunfire
...
по-голям проблем имахме с запека.

Да попитам как се справихте? newsm78

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 17:11 от Linna^

# 134
 Лина, още не може да се каже че сме се справили напълно. На няколко пъти давам лактулоза като се запече повече, иначе май чайчето на Хип също помага донякъде, преди да почна да й го давам беше по-зле. Разтривам коремчето с кръгообразни движения като започне да се мъчи, сгъвам й краченчата към коремчето, това поне я облекчава да не реве толкова.  Утре ще говоря с педиатърката дали не е добре да й сменим АМ-а, защото тя е на смесено хранене от самото начало и ме съмнява че може и от него да е.

Общи условия

Активация на акаунт