Ние днес се поразходихме, но бебка ми скрои и на мен номера да мрънка в количката!? Издържа около час и половина и после рев - няма возене, ни дондуркане! Може би защото беше спала много преди да излезем и не спа на вън - само се киселевеше - явно беше и гладна... (иначе проспива глада:))
edna ot nas - и аз се чувствам по същия начин! Много искам да я гушна, но преди беше студено и не смеех. Днес, като се разплака на разходката я погушках и така се разхождахме (майка ми беше с нас и буташе количката - аз носех бебка:)) Съчетанието от двете неща върши работа за по-дълго стоене на вънка (поне в нашия случай). Аз още не съм си купила кърмаческа блузка - иначе щях да я нахраня и да си останем в парка...
Интересното е че си личи, когато бебка иска само да се гушка и затова плаче! Иначе може да прекара и много време само лежейки си до мен или гледайки ме какво правя... Така кръста ми си почина малко, а и ръката по-малко ме боли! В тази връзка - от няколко дни имаме лек напредък относно реването! Днес и аз я сложих в шезлонга да гледа как готвя! И тя наистина през цялото време ме гледа с интерес и си гукаше нещо, даже ми се смееше по едно време
Сутрин също имаме време за спане в шезлонга, докато с единия крак я полюшквам и съм на компютъра - успявам и да поработя даже с две свободни ръце ?! Честно - от 2 месеца почти не съм оставала със свободни ръце... и ми се вижда цяло чудо това
Хайде да не ни е уроки Относно опознаването - от няколко дни бебка прави нещо много смешно - мисля, че си откри ръцете в една нова светлина - гледа моите ръце - после си гледа нейните свити в юмручета и е едно изследване! Сутрин като се разсъни - само това прави - гледа си ръцете с голяма изненада
Tatitt - сега разгледах и сайта на Mother Care и се зачудих дали да не се включа в поръчката...
Лека и спокойна вечер ви пожелавам!
Вчера пак направи така.Обаче днес я прибрах към обяд и се разбуди (никак не се радва да се прибираме) и я нахраних.То вярно ,че за фотосинтезата трябва слънце ,ама аз вода не давам та как да стане 
Ще се радвам да ме заговориш защото аз идея си нямам как да те позная
- не стигат всичките други паропоглъщачи!
)
а той въпреки че е по-голям по-малко внимание й обърна
Техния мъник от както беше на 1 месец е свикнал в шезлонга, и сега се е научил да се люлее сам
, сякаш понамаляха сополите!
Баткото от вчера следобед е с висока температура - 39 градуса и цяла нощ съм му правила компреси и редувах Ефералган с Нурофен през 4 часа, чак към 6 сутринта посмъкна температурата. Явно пак има някакъв вирус или е настинал, когато го бяха загубили от детската градина. Аз също още не съм се оправила вече цели две седмици - ту носа ми тече, ту гърлото ме боли, направо ми писна вече.
- второто ни по-дълго пътуване