Хайде, слънчице, излез, ЯНУАРЧЕ гука в твоя чест- 4

• 28 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
sisi1974, ние сме само на кърма. Аз също давах лактулоза, но не ни помогна, само й раздразни още повече коремчето и много плака след това! Масаж правя, но засега само термометъра помага Sad, а не искам да я свиквам така. Ще пробвам обаче чайчето на Хип, за него не се бях сетила. Мерси  Hug  Дано и при вас да се нормализира акането Simple Smile
Rosi79, страхотна сладуранка, как сладко си смуче палчето Simple Smile

# 136
Привет и от нас с Вики Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ние излизахме днес, но много духаше, а Дани нещо кашля, та отидохме до една пицария до нас, че му бях обещала и бързо се прибрахме....от утре май дават времето да се поразваля, та май ще си стоим вкъщи, дано се оправя бързо и да утихне този вятър  Nature Partly Sunny
Роси, дай координати на този фотограф, че аз питах кръстницата ни, но и тя не знае, амного ми се иско да направим и ние такива снимки Peace
Този сайт ми хареса и на мен, и от там ще се пазари, то се е видяло, ако иска някой от Варна може да комбинираме Peace
Красита, ние давахме на Вики Саб симплекс, Инфакол след това, а последно Колиеф и Еспумизан, честно да ти кажа не знам от кое се повлия, но тя и нямаше кой знае какви колики, да не кажа, че почти нямаше Heart Eyes
Вики много обича количката, въобще не се сърди, точно като батко си преди, ако започне нещо да мрънка давам биба и няма проблем Heart Eyes

# 137
Да ви се похваля, днес за пръв път кърмих на открито Grinning. Ми то не било толко страшно Laughing.
Обаче на дребчо, май в повечко му дойдоха емоциите и сега е много кисел. Дано се поуспокои, че да поспим малко тая нощ.

Спокойна и неревлива на всички  Hug

# 138
  • Madrid
Роси,аз също мисля,че малката чернокоса Лора прилича на теб!Голям бонбон! Flutter

Танчелина,радвам се,че така ти действам,понеже аз по принцип съм доста сприхав и нервен човек.Емоционалността ми идва в повече по принцип,едва напоследък,в последните няколко години, се поуспокоих.Даже като се "хваля" на мъжа ми колко съм се променила към добро,той ми отговаря-"просто вече си нормална"  Crazy.Ама...такава съм си,опитвам да се контролирам и виждам,че така е по-добре за всички ни. Simple Smile

Бояна спи почти постоянно в количката.Самуил пък само там беше спокоен,та постоянно обикалях,иначе рискувах да "хвана гората".

Днес ми се случи нещо неприятно.Бях ви споменала,че ми става лошо преди да ми слезе млякото.Също често ме боли глава и се чувствам замаяна.Както стояхме с една приятелка по обяд  в кафенето като ми прилоша,причерня,ужас!!Избиваха ме топли и студени вълни.Обадих се на мъжа ми да дойде да ме вземе,че не можех да стана,виеше ми се свят кошмарно.Отидохме в спешното-кръвното ми ниско,както обикновено,кардиограмата - добра.В понеделник трябва да проверя изследванията си,тъй като следят и кръвната ми захар след бременността.Най-вероятно съм анемична и дехидратирана,сега се наливам с вода и чай.Много се стреснах в онзи момент-ако бях сама с двете деца,направо не се виждам .  #Crazy
Сего Самуил и баща му отидоха на цирк,за да може да си почина малко с Бояна,ама колко почивам...аз си знам. WhistlingПоне не ми е толкова лошо,чувствам се по-добре.
Сега ви оставям ,че тук има едно човече по голо дупе. Heart Eyes

# 139
Здравейте и от мен,аз се появявам да се пооплача малко и за съвет ако някоя от вас се е сблъсквала с подобно нещо да сподели...на моята беба от 1 седмица и се е подул гормия клепач на едното оче...минали петък като се събуди сутринта беше си подуто,ходихме при педи-то и ни изписа капки Тобрекс...започнахме да слагаме,очето спадна за 2 дни но не съвсем напълно,спряхме капкит ена 7-мия ден защото са Антибиотични и днес гледам клепача пак тръгнал да се подува леко в предната част на очето...странно от какво става така,защото иначе очето вътре си е спокойно няма секрет няма нищо... Sad сега и звъннах да кажа че пак е почнало да се подува я тя каза да го мажа сутрин и вечер с Гентамизин паста за очи...Вече незам какво да правя и много се притеснявам Sad

# 140
Ради - кърма и капни.Моята бебка така  и беше се подул.Цял ден беше така  и то от нищото.Капнах кърма и за няма 5 минути спадна.И червенината изчезна.Честно не знам от какво беше това и как така бързо мина. newsm78

# 141
Ради и аз капах кърма, много бързо мина, пробвай, нищо не губиш  Peace
Ние днес бяхме в Борисовата градина, не бях ходила досега и много ми хареса  въобще разходките са страхотно развлечение, да не говорим, че за 1 седмица срещнах случайно 3 съфорумки Simple Smile Олемале, Уики, Симба  Hug колко е малък света,а    Laughing
За пазаруването - и от Некст и от Mothercare съм купувала, от Некст съм много по-доволна като качество, да не говорим, че последно от един VIP sale колко неща купих за 30паунда, ако кажа няма да повярвате  Blush сега се каня на Pumpkin-а ама малко по-нататък, че засега си има дрешки...Още не съм купувала с посредници, все приятели ми ги носят..
Тарталета, Роси, благодаря за отговорите за съхраняването  Hug Тарти като размразиш веднъж ползваш ли ги пак тия чашки, вече не са стерилни ама знам ли  Thinking Сега ще си взема от пликчетата на Лансинох пък да видим как ще е..
Роси верно май на теб повече прилича сладурка Лора  Simple Smile
Криси вече започна сама да заспива към 21-22ч и се събужда чак на сутринта - към 6, понякога 8  Shocked Аз постоянно се цедя да не намалее кърмата, че през деня иска да яде на 2-3 часа, за да си навакса  Whistling но пък си се наспивам екстра, а през деня то е ясно - носене, песнички, игри и т.н.  Laughing и да, определено знае, че като сложим яке се излиза, като седнем на дивана ще се яде, като е на повивалника ще се сменя пампата и т.н.  Mr. Green
Хайде лека вечер  Hug

# 142
Добро утро мили мами и бебета:) За съжаление синоптиците познаха и днес е мрачно и дъждовно...но пък е голям празник - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ И ЦВЕТЕНЦА - да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

Вики след вчерашната разходка, като заспа в 7, та сме спали цяла нощ с 2 кърмения  Grinning

ilindi4ka
дано всичко е наред с изследванията.   bouquet

# 143
Честита Цветница на всички!
Честито на Цветомир на vivianka1
                    Далия на Ив*
                    Калин на stefaniika
                    Маргарит на burito
                    Цветелина на Evka
Черпя ви една песничка http://vbox7.com/play:e8c6883d&al=1&vid= за моята Диляна, имам проблем с картинките

# 144
Честит имен ден на всички именници - мами и бебчета! Да сте здрави и много усмихнати!

# 145
А,днес защо нема никой в темата  newsm78 То вярно празник,ама тук в Бургас вали дъжд  Tired
Сутринта отидохме с една приятелка на църква,взехме си клонки и на бързо се прибрахме,че бях с малката.Много гадно времето.Не си спомням някога да е било толкова гадно времето на Цветница.

Честито на всички които празнуват днес!

Черпя и за моя брат има имен днес днес.
- които могат да пият и за останалите.

# 146
  • Mediterraneo
Честит празник на всички с цветни имена! Да сте живи и здрави   bouquet

Лина, ти от Шумен ли си? Другия път като гостуваш на вашите, да ми се обадиш да се запознаем!

Нели, не съм ползвала повторно чашките, но то е защото няма за какво. Отдавна не съм се цедила, камо ли пък да замразявам.

В този ред на мисли да споделя за следващата кърмаческа стачка, криза на растежа или каквото там му се вика на бебешкото лигавене  Laughing От няколко дни имам чувството, че се върнахме месец назад с бебето. Суче през 1-2 часа, дърпа се като сукне малко, хленчи, хапе ме... Дори вчера на разходката ми се наложи да кърмя в парка- нещо, което не ми е присъщо  Laughing

# 147
Хм, от няколко дни си мисля да ви питам и все забравям - забелязах, че като я къпя, Вики си топи ръчичките във водата и ги смуче с голямо настървение. Дали да й предложа вода след кърмене... В началото по съвет на педиатърката давах лъжичка с вода "да си проплакне устата", ама тя само се давеше и я плюеше, така че след 3-4 опита прекратих.
Какво ще кажете?

# 148
  • Mediterraneo
Хм, от няколко дни си мисля да ви питам и все забравям - забелязах, че като я къпя, Вики си топи ръчичките във водата и ги смуче с голямо настървение. Дали да й предложа вода след кърмене... В началото по съвет на педиатърката давах лъжичка с вода "да си проплакне устата", ама тя само се давеше и я плюеше, така че след 3-4 опита прекратих.
Какво ще кажете?

Много пъти сме обсъждали даването на вода. Какво да кажем- всеки си преценява сам. Аз лично не давам вода, смятам да започна да давам, когато я захраня след 2-3 месеца.

# 149
Честит имен ден на всички именници- здраве, щастие, късмет и любов желая  bouquet
За водата, аз не давам, макар че сме на смесено хранене, също се замислям дали да давам, но се осланям на това, че все пак кърмата преобладава, а пък ако бяхме само на кърма, нямаше да се чудя въобще, но то детето ще си покаже, знам ли, все пак нали водата е за сметка на  млякото Thinking
Илиндичка, стискам палци за изследванията, но дори и да има нещо, ще пиеш витамини и нещата ще се оправят Peace но наистина добре, че си била с приятелка Hug
Да почерпя и аз за моята сестричка Цветомила

Общи условия

Активация на акаунт