Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 065
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Между другото около Айше никога нищо не се случва, аз просто им се чудя защо е включена като персонаж, почти никакво внимание от страна на родителите й, а и самия образ не търпи промени в развитието на действията!
Толкова ли не можеха да измислят нещо, примерно че си е харесала някое момче и в училище да ги дават  newsm78
Хайрие никога не отиде на родителска среща, никога не се поинтересува от учителите как се развива детето й, аз просто ...  Shocked
Все си стои в стаята, никога не я видях да си играе, огромна градина имат, никога не я извеждат майка й и баща й, освен ако както днес не излязат с още 10 човека и пак не й се обръща внимание.
Главната им загриженост е за Лейля и Неджля, как пък така - под един покрив живеят всеки, че даже и Джаврие разбра, че Шефкет е взел пари от лихвар, как те не разбраха ? И към Фикрет не проявяват особена загриженост, отиде у тях няма да я почерпят да си говорят, Хайрие почва да се оплаква, Фикрет пропътувала 100 км. почва да им прави чай, банички, закуски ???
Що за отношения не знам.
Тръгнахме да спорим за Неджля и Лейля, но и Али Ръза и Хайрие не са света вода.
В позицията си на родители повечето тук биха ги оправдали по някакъв начин - предполагам, но 5 деца са си родили, не е ли правилно и към петте да се отнасят по равно ?

# 436
В позицията си на родители повечето тук биха ги оправдали по някакъв начин - предполагам, но 5 деца са си родили, не е ли правилно и към петте да се отнасят по равно ?[/b]
Че не е правилно-не е,обаче никой не е идеален,дори и да е родител.Все така става-знам това от личен опит и много наблюдения,-че винаги повече внимание,време и чувства се отделят за проблемното дете.Не е честно,но е така.
Направо се оляха бТВ.То бива реклами по половин час,съкратени и изрязани епизоди,а днес ни припомниха и какво стана в предната серия.
Не мога да разбера Оя-да не би да пак са изрязали нещо.Няма логика изобщо да не общува със съпруга си,а сега се опитва да си го върне.Продължавам да смятам Джан за много подходящ за Лейля.Ще замести баща й,който се усети,че е прекалил с вниманието към нея.Очевидно търпението към фасоните и цирковете й в дома Теким се изчерпва и не е зле да си потърси друга сцена.

# 437
  • София
Ледената кралица , много благодаря, светна ми пейзажа вече Hug
Явно и двечките са един дол дренки Wink

# 438
  • Варна
Идвам с информация от новия епизод.  Hug
Голяма идилия Laughing  http://www.youtube.com/watch?v=Lsz_mpC1j34 Такова нещо не се вижда често.  Wink

# 439
# 440
  • Пловдив
Идвам с информация от новия епизод.  Hug
Голяма идилия Laughing  http://www.youtube.com/watch?v=Lsz_mpC1j34 Такова нещо не се вижда често.  Wink
Уляляяяя Crazy Mr. Green hahaha Crazy Някой да ме ощипе  tooth - Джаврие се чипка, а на лицето и усмивка 32 зъба и така нежно говори на Фикрет... Joy Joy Joy

# 441
Феновете на Лейля до болка мразят Неджля, но ако са й истински фенове трябва и лошите страни да виждат, в случая Лейля е виновната и то не със случая Оуз толкова, колко с поведението си сега!
''мразят'' е доста силна дума,как прецени,че я мразим....Не мисля,че трябва да се делим на лагери....Тук сме да обсъждаме случките,които се случват на героите и да бъдем съпричастни донякъде с тях...Нормално е всеки да има мнение,любимец,който да подкрепя,ако всички бяхме единодушни то нямаше да има смисал да сме тук....Не мисля,че трябва да набеждаш и слагаш етикети на хора,които малко или много не познаваш.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 00:16 от Ивона1

# 442
Препоръчвам на възрастовите групи да не постват цели чаршафи с цитати и да се опитат да спазват правописа. Някой преди спомена, че Операта автоматично коригира правописа в случай на съмнения.  Laughing
...Не мисля,че трябва да се делим на лагери....Тук сме да обсъждаме случките,които се случват на героите и да бъдем съпричастни донякъде с тях...
Подкрепям! Peace Оставям на Ivana_My_Life грижата за предишните постове. Wink Sunglasses Laughing

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 00:16 от soya-fen

# 443
  • Варна
Ще разкажа какво стана в новия епизод. Може да послужи и на soya-fen за новата тема да попълни бб  Flutter
бб Фикрет се съмнява в Таксин и отива при певицата от бара. Тя явно казва ,че няма нищо между нея и Тахсин. Отношенията между Джеврие и Фикрет се стоплят. Тахсин вижда как се разбират и се разплаква от вина и свършва като Фикрет го вижда. В следващия епизод ще разберем дали ще каже за изневярата. Али Ръза е много ядосан на Неджля и дори си събира багажа и си тръгва. Отива в кафенето на Ахмет и буквално спа седнал на една маса, защото Ахмет го нямаше. Неджля отиде при Али и спаха заедно. Оуз трябваше да занесе една торба не знам къде ,но по пътя го удариха и му я взеха ,с което предизвика гнева на мафиота
Това е  Hug

# 444

Извинявай нещо конкретно ли имате с Ванилия75 ?
Недей да слагаш всички на тая възраст под общ знаменател, извинявай но са останали младежи които се интересуват и от други неща освен цигари, наркотици, интриги, гаджета и пр.
И какво за житейския опит, може някои от нас за възрастта си да са преживели не малко удари на съдбата, като не познавате хората не се изказвайте неподготвени.
За мен поне и за останалите 1-2-ма под 18 в темата е удоволствие да общуваме с хора на друго равнище, със зряло мислене и различни интереси !
Щом сме се регистрирали тук не сме попаднали в небрано лозе, а знаем много добре къде сме и за какво сме тук.

Извинявам се за спама, но ми тежат някои нещата и трябваше да си ги кажа, отначало го усещам това напрежение !
Нека си имаме уважението въпреки възрастовата група !

[/quote]

newsm10 newsm10 Щом сме тук трябва да си имаме уважението

# 445

Шефкет беше много смешен. Ееей, голям играч се извъди, чак взе да се надува леко! Колко спечели тази вечер на покер? Няколко заплати? Чудя се дали не е зарибявка това, та после да почнат да му смъкват и ризата на гърба. Вие как мислите? Thinking По-напред пак зададох въпроса, но никой не обърна внимание. Успокойте ме, че Яман ще си остане добър приятел и няма да има нужда да го махам от банера.  Hug
А сега смятам да изгледам оригиналния епизод без орязани моменти и да се насладя отново на някои пасажи. Леекааа нооощ!  newsm46
[/quote] Лека нощ  Hug Simple Smile Hug

# 446
Лека нощ и от мен и приятно четене и коментиране на нощните птици до утре!!! newsm46 Sleeping

# 447
  • София
Утре пак ще се радваме на две серийки, май? Форт Бояра ще бъде в събота, нали?

# 448
Ай, че работа, сънувам ли или да  hahaha

Фикрет къпе Джаврие, без да й се дърпа, да скимти и да охка в стремежа си да й обърнат внимание  hahaha

Хм, интересно  Peace

П.с. soya-fen, мисля да пропусна този път  Joy

Мацата, точно така  Hug

# 449
  • У ДОМА
Хм!  Тази вечер Джаврието ме спука от смях-е няма кой по- добре да изиграе нейната роля от Гюлер Йоктен!То не бяха фасони,преструвки и номера -те близките и не и вярват за нищо -знаят каква стока е! Единствената дето се хвана на номерата беше горката Рейхан-тя май наистина се упплаши от театъра на Джеврие!Ами нищо чудно че е уморила мъжа си!!!Горкия човек  какво е трябвало да изтърпи!

Общи условия

Активация на акаунт