Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 742
  • 688
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Днешната серия си я биваше- актьорите се разиграха, показаха чувства, имаше красиви моменти (а то с такъв пич като Мендерес- тръпки ме побиват- може ли да е нещо друго),показаха се различните лица на героите- светли или тъмни и се завихри една...не е за приказване. Ще видим какво ще стане по- нататък! Обаче ще има доста тежки моменти, сигурно е. newsm78

# 271
  • гр. София
Тоя Джихан е пълно хахо #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy как може да стане   такава откачалка и то изведнъж Rolling Eyes и смята че тя ще го заобича, съвсем се побърка Laughing Joy

# 272
Някой знаее ли дали Лейля и Мендерес ще се видят и съберат отново

# 273
  • София
Ех,много мъчно ми стана на сцената с разговора по скайп. CryНа Лейля очите бяха просто празни, когато погледна Джихан като я канеше на вечеря.

# 274
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Поизпуснала съм туй-онуй признавам,ама светнете ме ,момчето ако е от загиналия брат момичето от кого е,т.е от Мендерес ли е щото той каза на Лейля че не е консумирал брака си ,пък то и брак е нямало ooooh! newsm78 newsm78.. В пълна объркация съм   Mr. Green:SOS!!! Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 18:45 от susy

# 275
  • гр. София
Напротив брак е имало, Хаяти е син на брат му, а Зехра е дъщеря на Мендерес- бил е пиян и работата е станала Wink . Преди  4 години той се е развел тайно с Асуман и се е оженил за Лейля Rolling Eyes

# 276
Благодаря Olia29 Peace Тогава това с неконсумирания брак за какво беше!Дано не ви досаждам,ама не мога да вдяна... Laughing

# 277
Е просто не се сдържах да напиша мнението си.Аз не съм фен на Клетва ,но заради детето я гледам отвреме ,навреме.Да ,като интрига е интересен ,но като живот не.Какво имам предвид.Явно сценаристите на Филма не са се докоснали до лекциите на Доктор Алексей Шадрин.Чула съм много интересни неща от него /ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ПОСЕЩАВАМ И НЕГОВИ ЛЕКЦИИ/.Бъдещето на човек след като се роди се "гради" още в утробата на майката.ТОВА ,КОЕТО Е ПРЕЖИВЯЛА ТЯ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ХУБАВО ИЛИ ЛОШО  ЧЕРТАЕ ЖИВОТА МУ СЛЕД НЕГОВОТО РАЖДАНЕ.То не беше стрес от смъртта на Мендерес,мъка за  скрития живот с другата жена и децата,страдание.Сега "душевно изтезание от Джихан".В чужда страна ,мъка по близките.Е ,това дете няма да е нормално.Ако следваме принципите на живота.Живота в утробата е девет месеца.Извън нея да кажем 75 год.Делим 75 години на три ,получава се 25.Делим девет месеца на три ,получава се 3.Значи три месеца отговарят на 25 години от живота.Тоест през първите 25 години това дете ще изпитва ...мъка,страх ,стрес от неизвестното .Около 16 година ,равнява се на вторият месец от бременноста ,то ще иска да се самоубива,/Лейля тогава искаше да го маха/.Преди това ще е буйно,невъздържано и невъзпитано ,ще си живее в свой си свят ,със своите си мечти  и желания.Ще изпитва страх от общуване с другите.Второто тримесечие от бременноста ,Лейля е сама в чуждата страна,затворена по цял ден между четири стени.Ами след 25 години то това живо дете ще изпитва страх от затворени пространства.Ако около него се съберат много хора ,може и да започне да се задушава ,да изпитва дискомфорт ,да се появи астма.Да,на някой може да им се стори налудничаво това ,което пиша ,но не го казвам Аз , а Доктор Шадрин.Руският лекар ,който често лекува своите пациенти чрез хипноза и засега много успешно.Той не търси причината в живота сега ,тук на земята на болният човек , а търси проблема в утробата ,там  откъдето е тръгнал човек ,още преди да се появи.Ако на някой не му е станало ясно може да ми пише на лични и да ме пита ,това ,което не му е ясно.

# 278
 newsm78 newsm78 newsm78 Това е сапунка,бе мила...Спри се малко ooooh! ooooh! ooooh!Има теми за бременност...Оди там Mr. Green ОбъркАла си рейса... Joy

# 279
Здравейте, по прицип не съм писала до сега в тази тема, но видях, че някой пита дали се събират Мендерес и Лейля и не се сдържах да не неапиша нещо. Аз го прегледах филма в тубето и на финала са заедно със сина си и тя му казва, че е бремена. преди това Джихан е осъден, но докато се стигне до този момент стават доста гадости - като например, че Мендерес се жени пак за Асуман.
ами това е от мен това съм разбрала и запомнила като преглеждах.

# 280
  • Варна
Някой знаее ли дали Лейля и Мендерес ще се видят и съберат отново

ББ Ще се видят при раждането на детето. Мендерес ще отиде в Щатите, ще види сина си и Лейля, но няма да говорят, защото Джихан е наблизо. Мендерес ще сложи златна гривна с гравирано име Топрак на ръчичката на бебето.
Ще се съберат, но по-късно, когато Лейля си мисли, че е тежко болна и й остава малко живот, но няма да каже на никого, че е болна /Джихан научава случайно от доктора, който се оказва стар приятел на Лейля/. Тогава тя ще отиде в офиса на Мендерес и ще му предложи да се оженят, той ще приеме /тогава Мендерес вече се е развел с Асуман, която също е в офиса, когато Лейля му предлага брак.

# 281
Ето малко инфо за другата седмица :
 ББ  ДЖИХАН ИЗНАСИЛВА ЛЕЙЛЯ И ОТВЛИЧА ДЕТЕТО Й
Мендерес е арестуван в резултат на капана, заложен от Джихан. Хвърлят го в ареста по обвинение за контрабанда на исторически ценности. Случаят е широко разгласен в медиите, което е унизително за " Мерментай Холдинг" , но скоро става ясно, че всичко е било заговор. Мендерес започва да проучва кой стои зад подлата игра, но не открива никакви улики. Лейля напуска бащиния си дом по настояване на Джихан, двамата се установяват в нова къща, в която Лейля е обречена на изолация. Джихан се възползва от скандала около Мендерес и издейства съдебно решение, което забранява на Мендерес да вижда Топрак. Но Мендерес все пак намира начин да се вижда тайно с Лейля и сина си, при това в дома на Джихан. Той разбира за това. Джихан обвинява Леййля, че е нарушила клетвата. Заплашва я , че при това положение и неговото обещание е невалидно. Опитва се да я изнасили. Асуман започва да посещава нов спортен клуб и неусетно се увлича по харизматичния му собственик. Лейля преживява най- кошмарната нощ в живота си, но си казва, че трябва да бъде силна заради Мендерес и малкия Топрак. Когато Джихан идва на себе си, осъзнава, че е прекалил и се втурва за утеха към нощните барове. Садакат  вижда синините по ръцете на Лейля, усъмнява се в обясненията й. Лейля се опитва съвсем сама да преодолее травмата, която е преживяла. Асуман за първи път в живота си се чувства жена, а не само майка и съпруга. Садакат свързва всички подробности и се  досеща колко опасен човек е Джихан. Отива при Мендерес. Лейля не допуска до себе си Джихан след ноща на насилието и още повече се затваря в себе си. Това кара Джихан да изгуби контрол. Разтревожени от състоянието на Лейля, Газел и Сунат я убеждават да отиде на психолог. За Лейля е мъчително да си припомни отново преживяното през последната година и да разкаже неща, за които не иска да си спомня. Джихан е притиснат от Мендерес, това го озлобява още повече. Асуман е завладяна от новото си усещане. Мендерес е щастлив, че отново може да вижда сина си. Хора на Джихан отвличат Топрак.

# 282
LiLiTyY, благодарности за подробната информация - все пак  ще има щастлив край. Джихан е олицетворение на поговорката „Храни куче да те лае” – жалко, че не е като Толга в „Незабравима”. Всъщност тук имаме 2 клетви – на Мендерес (да запази честта на Асуман) и на Лейля (да запази живота на Мендерес). И Туба Унсал (Лейля) добре изигра сцената при лодката с истеричния Джихан и упоения Мендерес - наистина Мендерес беше близко до удавяне.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 19:38 от Isis

# 283
Да ви призная никога, ама никога, не съм гледала турски сериали. До един прекрасен момент в който един следобед нямаше какво да направя та пуснах тв на Клетва и се закачих. Но не съжалявам де:) Ще се мяркам в темата, ако изпусна някой епизод.  bouquet

# 284
серилЪТ е страхотен!Леиля е много красива.Мендерес е дал клетва на брат си че ще се ожени за Асуман(жената на брат му).Имали са син.Асуман и мендерес имат дъщеря.Той обича Лейля.Женени са от 4 години.Нямат деца.ВСИЧКИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ мЕНДЕРЕС Е ЗАГИНАЛ ПРИ КАТАСТРОФА,НО С НЕГО Е ИМАЛО ДРУГ ПЪТНИК КОЙТО Е УМРЯЛ.оКАЗВА СИ ЧЕ лЕЙЛЯ  Е БРЕМЕННА.ЗНАМ КАКВО  ЩЕ СТАНЕ ДО 18 ЕП. НО НЕ МИ СЕ ПИШЕ ПОВЕЧЕ.и ВИЕ ЩЕ ГО ГЛЕДАТЕ!ЛЕЙЛ txtlovesЯ И МЕНДЕРЕС-FOREVER!!!javascript:void(0);

Общи условия

Активация на акаунт