Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 703
Тъй!А доЛар ден на всички Simple Smile
И аз пак съм в изходна позиция.
След всички глупости, през които минахме с мъжа, с когото живея, аз се чувствам толкова изцедена, обезверена и отчаяна в немощта си да направя нещо със живота си, нещо смислено става въпрос, че просто спрях да го обичам, или поне така си мисля. Той не ми помага особено, пък и да ми помага смъсълът е никакъв. Няма друг.
Причини:
- ревност, ужасна, гадна, подтискаща и плашеща ревност.
-комплекси, които явно пораждат горното;
-страх от самия човек;
-проблем с алкохола=>шамари;всеки път става по-зле.
-пари - има ги и какво от това?! Не искам пари, искам спокоен и ведър живот на свобода. Не искам да съм в клетка. Макар да не съм зависима финансово от него, пак ме е страх дали ще се справя, колкото и да знам че няма смисъл да продължавам тази безсмислена агония.
- колкото повече той ме притиска, толкова повече аз си правя каквото си искам.
- разговори не помагат.Опитвала съм - всеки път едно и също, че и по-зле.
- Нямам сексуално желание към него, ВЕЧЕ.
-той е избухлив и нервен, кара ме да се страхувам.
-чувствам се виновна, за нещо, ама не знам за какво точно;
- започвам да мисля като жертва!

# 1
 • Мнения: 348
Прекъсваш физическото присъствие. Веднага и окончателно.

# 2
 • София
 • Мнения: 11 626
Ако искаш да се справиш - ще се справиш.
Ако си решила да я караш по формулата "Бие ме, значи ме обича" си кауза пердута.

# 3
 • Мнения: 146
Направо казвай край и точка, като цивилизовани хора разбира се без бой и тем подобни. Всеки си тръгва по пътя като в началото си мисли дали не е допуснал грешка, ама това не е добре.

# 4
 • Мнения: 73
Безболезнено за КОЙ?

За него не би трябвало да ти пука колко е болезнено.

Ти смятам че достатъчно болка си си получила вече за да почувстваш безболезненост тогава когато скъсаш.

Въпросът е какво още правиш в тази връзка и какви са тези въпроси за безболезненост?

# 5
 • Мнения: 703
Не, не мисля да продължавам така.
Знам, че сега много хора ще скочат срещу мен, защото съм виждала какво става със жените на моряците, когато тръгнат да зарязват мъжете си - курви били, харчели има парите, правели си каквото си искали и вечно били недоволни. Няколко връзки се разпаднаха пред очите ми точно поради изброените от мен причини. Обаче се оказва, че мъжете остават напълно сами, защото вно няма кой да ги понася чак пък толкова, заради парите им.
В момента се опитвам да приключа тази връзка. Трудно е. И емоционално, и юридически /имаме общо жилище/. Трудно е и това ме плаши, защото далеч не съм почитателка на селските семейни драми. Иска ми се всичко да мине мирно и тихо, но това няма как да се случи. Няколко пъти вече сме се разделяли, но защо се събирахме и аз не знам. Не съм си мислила, че нещо ще се промени определено, реалист съм. Просто нямам отговор за себе си, а може би и самата аз не искам да приема отговорът, които е в мен за причина да търпя всичко това.
И не, че сме нямали прекрасни моменти!И то колко много..Но на цената на какво?!Не мога, просто не мога да си позволя да си пропилея живота по този тъп начин. Имам толкова мечти, или може би имах...За някои от тях е вече късно, сигурно..
Причини:
-следене на телефони;
- къде, с кого, колко;
-какъв, защо..
-уж няма нищо против, а после ми го изкарва през носа.
Все пак животът ми не е започнал преди три години!Не мога да контактувам свободно с познати, приятели..какво да направя като повечето са от мъжки пол..ма те и от женски да са все тая..пак обяснения!
Опитах се да създам нови контакти, с нови хора, прекъснах ги, не става. Опитах се да си поддържам старите, пак не става. Неговите приятели ..са негови приятели, пък и нямаме кой знае колко общи интереси, да не казвам хич. Даже и теми нямаме за разговор, ама то и да има, ще е някой супер цензурен, все пак са негови приятели!
А най-интересният феномен, който се получава е, че отстрани аз изглеждам лошата. Аз съм тази, която държи юздите на мъжлето, аз командвам парада. Ама това, че аз съм и за мъж и за жена и за всичко никой не го мисли!Но в крайна сметка лоша, добра, каквато и да ме изкарат техен си проблем!

# 6
 • Мнения: 2 175
какви са тези въпроси за безболезненост?

A, де?  Shocked
 newsm78

# 7
 • Най-сетне у дома
 • Мнения: 860
Вагабондче, няма чалъм  Sad
Нещо толкова болезнено не може да бъде прекъснато безболезнено. Стисни зъби и изгази през цялата кал, смело. После си подари нещо наистина хубаво - пътешествие, нова работа, нова връзка, нов живот и т.н.  Hug
Ще стане!

# 8
 • Мнения: 7 948
Нещо не разбирам  newsm78
Изреди хиляди причини за раздяла - ти самата я искаш - какво питаш тогава?
Адрес къде да се преселиш ли? Защото той няма да те остави на мира?

# 9
 • София
 • Мнения: 3 985
Предвид описаното, не виждам как може да има безболезнена раздяла. Но колкото и изтъркано да звучи, във вашия случай ще е "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край".

# 10
 • Мнения: 703
Заформя се нещо доста интересно. Нещо, като затишие пред буря. Прие нещата много спокойно и каза да правя каквото съм решила, обаче някак си така тънко ми прехвърли вината за всичко...и се изкара жертвата, че даже съм склонна да му повярвам хахах.
Решихме, че ще продадем апартамента. Разбрахме се да няма селски изпълнения и драми, со-кротце, со-благо. Пожела ми да си намеря някой "олигофрен", който да не ме тормози колкиото той и т.н. А аз му казах, че всички моряци са едни и същи и си мислят, че като нося малко повече пари, от средно-статистическия мъж, всички останали са олигофрени.

# 11
 • София
 • Мнения: 3 985
Класическа манипулация с вменяване на вина. Продължи към крайната цел, независимо каква те изкарва. Не поглеждай назад, просто доведи нещата до край.

# 12
 • София
 • Мнения: 745
Ами честито   bouquet Дано няма продължение, но както описваш, добре и "културно" са минали нещата.

На манипулации не се поддавай, нека си приказва, каквото иска. Пускай думите му по повърхността и живей с убеждението, че вече нищо изречено от този човек няма отношение към теб.

От опит съм забелязала, че когаято човек смело и с достойнство приключи един етап от живота си (връзка, кариера и т.н.), съдбата му се отплаща с много щастие и много късмет. Така че горе главата и успех.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 13:38 от Flip Fantasia

# 13
 • Мнения: 703
Благодаря ви  bouquet
Просто адски много ме е страх...

# 14
 • Мнения: 426
Ама той моряк ли е?

Общи условия

Активация на акаунт