ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 961
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Я вижте още една идея, вместо цяла активна гимнастика ето това:

# 136
Добро Утро !

При нас е мрачно, но не знам дали ще вали! Вчера пак беше така, уж излязох за малко, а се отплеснах на вън 5 часа  Crazy !
Ако си остана у дома, ще чистя, крайно време е, а и ще отсъстваме за уикенда, искам като се прибера да ми е подредено  pletka !
Ако излезем, не знам кой, и кога ще чисти  ooooh!..... То аз мога и в кочинката да се грухам, ама ще имам гости в неделя за вечеря  Mr. Green....

Не е лесна моЙта .....

# 137
ДОБРО ДА Е УТРОТО И ЦЕЛИЯ ДЕН макар дъждовен   bouquet

Първо да честитя на оздравеите бебоци и повече никакво разболяване  Naughty
Мии , Плами  Hug  всичко ще се оправи

Момичета за тези които са със ЗАПЕК  и са на АМ ви предлагам да си купите  ЛАКТАНА БИО много е добро и мися че е малко по-ефтино от Аптамила ,но наистина са мн довони от него и повечето педиатри го препоръчват. Някои бебета са по-чуствитени и от някои млека се запичат ,може би е въпрос просто да уцелите мякото,а за кърмените бебета с запек за съжаение не знам лек,може би зависи от това с което се храни майката   Thinking  дано се регулират стомахчетата  Hug

В миналата тема бях писала за ПЕНТАКСИМА - питайте си личните дали те не могат да ви го поръчат,защото ние си го купихме от нашето педи и то за 52 лв. , и тя каза че по принцип поръчвала на представителите за нейните пациентки,разбира се за тези които искат .

С-НЕВА , СЪНИТА багодаря за кафенцето   bouquet

Hug за сега от мен

# 138
Ха Добро Ютро Simple Smile

Мии, Плами кураж милички  Hug

С-Нева, Сънита мерси за кафето  Party Пффф чакам момента в който приклюва кърменето и се подреждам в Старбъкс (любимото ми кафе) с голямо Лате и 1-2-3-4-5 цигарки  Embarassed В тази връзка с цигарките, приятелка ми каза, че в аптеките продавали някакви цигари в които няма никотин и подпомагали отказването, в розова кутийка били, но не се сети името им, за да ги проуча...някой да е попадал на рекламата им или да ги знае  newsm78

...Какво ще правим бре и днес го дават дъждовно.. Close Не че нямам работа вкъщи, но не ме свърта и това си е.

Пфффф и мен хич даже не ме свърта  #Silly Мисля си един мол...примерно Сердика...нооо ще видим...

# 139

Лошо време, но дано в сърцата ни е топло днес  Grinning

Вчера не сме излизали, дано днес успеем да се покажем навън.
И мен ми се ходи по мол-овете, макар че малко ме е страх от вирусите, нагъчкани на едно място  Thinking...

# 140
Мии и Плами,  Hug Hug Hug!

Ние днес ще излезем само веднъж. Не мога просто - тия 6 етажа мъкнене на количка вече ссъвсем ме довършват newsm45 smile3514
Тия нашите кретени не знам кога ще ни довършат къщата, за да си пуснем асансьор.
Добре, че днес ще ми закарат каката, че съвсем ме е домързяло в тва време - то поне да имах стимул да изляза - слънчице тва онва,а тоооо....

# 141
Добро утро и от мен!
Зарязах Коки да се забавлява с люлката и играчките за количката и успях да изчета какво сте писали Crazy
Много ми стана мъчно за Преслав и за Лорчето!!! HugМиличките дечица,дано всичко се размине по най-добрия начин!!! Hug
Ето малко снимки и от нас http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18271076

# 142
Аз в тоя мол Сердика не стъпвам. Само един път ходих, вътре няма никакъв кислород, заболя ме главата, много шумно и въобще не е за мен. Затова пък в мола на Стамболийски вчера беше много спокойно, намерихме си маса в кафето над входа на втория етаж и като гледам май детско царство ще дойде, защото още 4 майки с количките имаше там.
Моят шушон днес прави 3 месеца, така че черпя. Grinning

# 143
Я вижте още една идея, вместо цяла активна гимнастика ето това:

Аз имам такова тоест бебето де Simple Smile само че на друга фирма,много му се радва слаgам го на количката .Имам и активна гимнастика ама е мнгооого голяма  и рядко я слагам на нея ,но най се кефи на това  като го рита и пее-голям кеф Simple Smile

Честито Бръмби  bouquet да ти е жив и здвав сладура

# 144
  • Бургас
ДУ!

Сънита, С.Нева
мерси за кафенцето !

Бобиш,много е сладък твоя малък мъж .Струва ми се ,че прилича на татко си.А Димана и тя спи в позата Happy Babby  Mr. Green

Трябва и аз да кача снимки,ама ме мързи...

Бръмби,честит 3-ти месечко на Митко !  baloni

Мии, целувки за Преслав ! С теб сме и стискаме палци всичко да се нареди.

Целувки и за Лорчето на Плами !

И аз поръчах една активна гимнастика на Чико,да видим Димана как ще се изкаже по въпроса.

В Бургас се мъчи да пече,дано да се задържи така.

# 145
# 146
Да бе, честити месечинки на всички сладурки и сладурковци навършващи днес 2 и 3 месеца! Да са здрави и щастливи, да имат безгрижно детство, да слушкат мама и тате (доколкото могат)!
 Hug  bouquet

Бобиш, Ванилия, Калоян и Ади са страхотни сладури, само за намачкване!

Ей тук има малко снимки и на Деа:  http://picasaweb.google.bg/n.suleva/Dea?authkey=Gv1sRgCITX873P_MqSwQE#

# 147
Добро утро,много лошо положението с Пентаксима като ви чета,аз имах луд късмет че хванах последния в аптеката,ама мислех че просто са забравили да поръчат.Днес времето е пак кофти,а малката се побърква като не излиза,нали е по цял ден на двора,днеска е почнала с истериите от сутринта,като не е навънка почти не спи през деня,ама след малко ще я пъхна в количката и ще я разхождам из къщи

# 148
  • York
Пипиту, колко струва това чудо дето пее?
Аз мисля да не купувам активна гимнастика. Ако има от някъде да взема да ползвам да, но и за това да давам пари твърдо не. Спестявам да купя на детето една хубава количка на лято, че с тази се измъчих.
Бръмби, честити ви три месечинки! Колко бързо минава времето  Crazy
Звездичке, и аз направих като теб вчера. Днес пак на там отиват нещата, а къщата все едно бомба е паднала Blush Забравих вче от кога чакам снимки на Стас в кофата  Laughing
Ванилия, много е финна дамата
С. Нева, каква хубава коса има сладурката  Heart Eyes Много ме радват бебета с такава тъмна коса.  Heart Eyes

# 149
Почерпете се виртуално и за здравето на моя малък мъж! Йо става на 2 месеца днес  Heart Eyes.

Бръмби, честити 3 месеца на Митко!!!

Сега видях Калоян, Ади и Деа - страхотни бебешоци  Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 09:56 от Ralipo

Общи условия

Активация на акаунт