ЯНУАРЧЕ-Ех че хубаво е вън за разходка и за сън! - 5

• 28 993
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
добро утро.днес е ден на голямото бебешко пране.извадих едни дрехи на стефа точно за сега, комплектчета са, че докато се усетя вече ще са малки, т.е. до есента едва ли ще станат.ще ги пусна в моето албумче на януарките да ги видите.ще ме е яд, ако стефа не ги носи, защото са много хубави. Hug от мен и усмихнат ден

# 436
Wicky, честит имен ден!!! Много ти е хубаво името - нежно и красиво като пролетта! Бъди много здрава и много щастлива!

Цоци, браво на вас за хубавата статия в "9 мецеса"!  thumbsup

nikikol82, добре дошла! В колко часа се роди сина ти? Как се казва? Къде го роди?
  Моят Вито също се роди на 11 януари.  Wink

Катинче, Кати, дано бързо да приключат неприятните проблеми с Крис и Стела!  Praynig   Hug

Поздрави на всички!  Hug

# 437
ЧИД на уики и от мен, много здраве и късмет!  bouquetще ме извините, но кои имена празнуват днес, че нещо не съм в час. Wink

# 438
  • София
Добро утро, мами!
Днес отново ще е страхоно приятно времето навън. newsm44 newsm44
Гитадам Тедо е на 4 месеца без 3 дни. Ще го захранвам евентуално 22 - 24 седмица (това е края на май началото на юни)   chef Но ще видим времето какво ще покаже. Първото ядене ще е картоф,  после морков, може би и череши (имаме три в двора).
Тая нощ имаше някакви ужасни колики, голямо мяткане, пръцкане и мрънкане му удари  smile3541 1crib
Лек ден и приятна разходка навън   bouquet

# 439
Добро утро!
Вчера пропуснах разходката навън ( нещо ме бяха налегнали лоши мисли  ooooh! ) ,но днес мисилим да наваксаме,вероятно ще скокнем до Южния  1stroller
След ваксината на крачето на Ицо се образува малка бучица  Sad ,сега ще правя компреси с реванол и спирт,дано мине бързо..иначе не е зачервено,нито подуто.

Кати,намерихте ли ваксината?

Гитадам,и аз незнам защо се притесняваш,че Стефа е дебела,ние на консултацията на 3 месеца бяхме 7800.  Mr. Green Педи каза да не захранвам,а да се кърмим още,че и без това си наддава добре.

Wicky,честит имен ден и от мен!  smile3525

# 440
Аз не знам защо в 1000 поста се обяснява че явно някое бебенце не е готово за захранване и след това от авторката следва въпрос "може би е от кашата?"  Shocked Рядко пиша дори сега май е по добре да си замълча но в последните страници само това се коментира  Rolling Eyes Не се дразня когато питам и никой не ми отговаря, разбирам мащаба на тоя форум и ми е ясно че не може да се смогне със всички отговори...но когато питаш и десет човека и ти отговорят, а ти продължаваш да питаш сякаш въобще никой нищо не ти е казал ми се струва доста глупаво  #Crazy

Да кажа за дрехите - мойта бебка от вчера е по късо ръкавче, виждам доста по облечени бебета, но аз смятам че така й е добре  Wink

# 441
ако визират мен, мога да кажа, че не са 1000 поста, вече тази тема не се дискутира, просто тогава бях притеснена.нали в крайна сметка сме се събрали тук да се съветваме и успокояваме
в този форум съм се начела на какви ли не работи, колко теми има акаме жълто, пимбяно и т.н., че какво ли още не, но не обиждам никого, давам съвет, ако съм преживяла същото при гледането на бебето. имам една приятелка, която също пише тук, например момичето е мн.притеснено за кърменето на бебето и е обстоятелствена доста и на моменти се повтаря, но нито един потребител не е написал, че питането й е глупаво.
досега нямахме интернет, признавам че съм пропуснала доста от дискусиите от ноември насам, някои неща може да са обсъждани вече, не виждам като има проблем човек защо не се го обсъди с хора, които изживяват същото, спомнете си по време на бременноста как говорихме за бхс и фм, споделяхме това, което ни вълнуваше, тогава не се нападахме и бяхме единни, защо сега едно питане за каша издразни толкова, визирам Герганчето?
направих редакция на постовете си, повече няма да говоря за кг и захранване, благодаря на всички, които ми дадоха съвети. Hug
ето нещо съвсем сериозно, ако имате скъпи колички не ги оставяйте без надзор, защото могат да ви ги откраднат - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491390.30

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 15:32 от gitadam

# 442
  • София
Здравейте!
Минавам само да ви почерпя виртуално за именния ден на моя Бобчо, beer beer beer  party023  party023  party023 (незнам как се слагат тия хубави големи снимки Embarassed)
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА УИКИ!

# 443
тези големи снимки се слагат така
избираш си някоя снимка от нета
с десен бутон като кликнеш върху нея се появява падащо меню
от което избираш свойства, копираш адреса на снимката, обикновено се намира над пикселите
влизаш в полето, където пишеш тук съобщението и под знака за болт има една картинка кагто пейзаж, кликваш върху нея и между скобите, които се появат пействаш адреса на картинката, лесно е
чета по-напред в темата за косопада и аз страдам от това, по време на бременността не беше така, а сега ръся косми навсякъде.много е неприятно, освен това ми се появи и пърхут, може от шампоана да е.
искам да попитам майките на по-големите бебета, вече обръщат ли се от гръб на корем, стефа още не може, опитва се да се завърти, ама само вири задника и успява да се завърти настрани.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 21:15 от gitadam

# 444
  • София
Много ви благодаря момичета за поздравите!
Сънрайз - много красиво цвете - мерси  Hug
Мамо Це - Уики ми е само ника, иначе се казвам Мая (и сега всеки ден от този месец имам имен ден и трябва да черпя  Mr. Green )

Ох Simple Smile Ние днес се запътихме на едно смело барбекю с едни приятели - единия да черпи за ЧРД, а аз за имен ден... Всъщност, аз неисках да е барбекю, а семпла разходка в подножието на Витоша, ама не се лопучи! Отидохме до Кладница (има много хубаво място с рекичка и дървени масички и места за огън). Мдам - ама нашата кола не става за нищо! Малка е (едвам я кърмя бебка вътре, а преобуването е мъка) и няма климатик! Докато стигнем и бебка се беше сварила милата! Там я навлякох, че подухваше и беше по-хладно и след като вече беше потна нямах друг избор... и се почна цял ден едно мрънкане и носене на ръце (бяхме й взели количката, да я приспиваме в нея) е не става! Това слънце - колкото го чаках, сега се оглеждам за облаци! Все й светеше в очите както и да застана и с 300 зора поспа на два пъти по 30 минути и това беше! (бяхме от 12 часа там до 5-6 някъде). Ха я оставим в количката и се почва рев-рев - огласихме цялата планина там! Приятелите ни незнам как ни изтърпяха и кой знае какво си помислиха пак - "това бебе сигурно не спира да плаче и е голям тормоз" Simple Smile Неплачеше само като я разхождахме на ръце, е да ама и двамата с татко й сме с едни проблемни гърбове и ни боли кръста и със слинг - без слинг - неиздържаме дълго време!
Навръщане бебка пак се претопли в колата (оставих я по боди, но пак плувна в пот - вашите бебета потят ли се вече ?!?)
И като се прибрахме - изненада! Весело и щастливо бебе, което се смя, игра си и какво ли не още (даже я изкъпахме първо), но понеже си я познаваме и знаем, че от толкова много новости и неспяне се пренапряга и така и стана! Като й се доспа - пак изпадна в ужасна истерия! Половин час разнасяне от стая в стая и почти не спря да реве! Накрая почна да притваря очи от изтощение (и заради това, че с татко й й дрънчахме с една играчка, а аз й придържах бибата в устата) и успях да я примамя да хапне и така заспа. Незнам - хем трябва да свиква с нови неща, хем много остро реагира! Признавам си, че този път не се паникьосахме толкова, но ми е крайно неприятно бебка така да страда! И най-вече - Никакви барбекюта докато не стане поне на годинка!!!

Red tree - за навлечените деца - и ние вчера тъкмо това си обсъждахме в парка! Как може големи деца (визирам, че не са бебета:)) да са с дълъг ръкав във тази жега! И да тичат и да карат колелета и какво ли не?! Аз се почувствах странно ,че бебето ми лежи, а е по къс ръкав...

Katy - все забравям да пиша, но и нашата бебка много връща мляко! И то не само след ядене, ами по всяко време! Постоянно я преобличах преди - сега слагам една салфетка под дрешката и чакам да изсъхне (че иначе е нон стоп преобличането). Понякога връща много, дуг път малко... Искрено се надявам, това да се оправи след захранването!

tedddy - това с топчето на мястото, където е слагана ваксината е нормално! Постепенно ще изчезне само Wink И ние в момента имаме, а на другото краче вече го няма!

# 445
wicky не ме плаши моля те с подобни истории.....Точно съм навила татито ни за многото почивни дни един да си го откраднем за да отидем на зелените поляни под Рилския манастир......Уф..дано и наш Ревльо не се държи така.......Че ми отидоха и полянки, и настроение, и всичко......

# 446
  • София
Мамо Це - спокойно! Там където бяхме нямаше свободна полянка и бяхме само на едни пейки и малко пространство пред тях за бутане на количката (без трева)... Иначе, ако си седнете някъде под шарена сянка и на одеалце - мисля, че ефекта ще е друг! Поне аз още тая надежда за подобен излет сред природата (исками се да я водиме повече на чист въздух и постепенно ще се опитаме да я свикнем)! Само че, цяла сутрин търсихме къде се продават от тези чанти за излет, които се разгъват и стават на одеалце за постилане! Ако някоя от вас знае ще се радвам да сподели  Hug

# 447
Само че, цяла сутрин търсихме къде се продават от тези чанти за излет, които се разгъват и стават на одеалце за постилане! Ако някоя от вас знае ще се радвам да сподели  Hug

wicky, ЧИД и днес (много гот - цял имен месец!   bouquet)... Твоето име е носила и майката на Буда  Peace!

Ние получихме нещо такова за рождените си дни (ведно с комплект метални топки за "петанка" или "болче"). Двете неща бяха в торбичка от Крео. Няма функция за чанта обаче (т.е. не можеш да прибереш нещо вътре), просто одеялото се сгъва по определен начин и се щракват копченцата...

Днес изпробвахме и двете - много добре се връзват  Laughing!

# 448
добре заварили.Родих сина си на 11.01 в 11ч в  Хирургиите.Казва се Ивайло.И ние днес бяхме извънградско.И на нас нещо навън ни докривя и мрънкахме.Сега спим като заклани, очевидно жегата ги мори.Желая на всички лека нощ.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 23:39 от nikikol82

# 449
  • София
Майче, и от мен честит имен ден. Не съм закъсняла, нали е още месец май  Grinning . Пожелавам ти много здраве , усмивки и послушно бебче Simple Smile .
Честит имен ден и на всички останали именници!
tedddy , не сме намерили още ваксина. Не отидох до тази аптека, защото ми е трудничко, а не съм сигрна дали още ще има.

Общи условия

Активация на акаунт