от мен и усмихнат ден
от мен и усмихнат ден 

Но ще видим времето какво ще покаже. Първото ядене ще е картоф, после морков, може би и череши (имаме три в двора).

) ,но днес мисилим да наваксаме,вероятно ще скокнем до Южния
,сега ще правя компреси с реванол и спирт,дано мине бързо..иначе не е зачервено,нито подуто.

Ние днес се запътихме на едно смело барбекю с едни приятели - единия да черпи за ЧРД, а аз за имен ден... Всъщност, аз неисках да е барбекю, а семпла разходка в подножието на Витоша, ама не се лопучи! Отидохме до Кладница (има много хубаво място с рекичка и дървени масички и места за огън). Мдам - ама нашата кола не става за нищо! Малка е (едвам я кърмя бебка вътре, а преобуването е мъка) и няма климатик! Докато стигнем и бебка се беше сварила милата! Там я навлякох, че подухваше и беше по-хладно и след като вече беше потна нямах друг избор... и се почна цял ден едно мрънкане и носене на ръце (бяхме й взели количката, да я приспиваме в нея) е не става! Това слънце - колкото го чаках, сега се оглеждам за облаци! Все й светеше в очите както и да застана и с 300 зора поспа на два пъти по 30 минути и това беше! (бяхме от 12 часа там до 5-6 някъде). Ха я оставим в количката и се почва рев-рев - огласихме цялата планина там! Приятелите ни незнам как ни изтърпяха и кой знае какво си помислиха пак - "това бебе сигурно не спира да плаче и е голям тормоз"
Неплачеше само като я разхождахме на ръце, е да ама и двамата с татко й сме с едни проблемни гърбове и ни боли кръста и със слинг - без слинг - неиздържаме дълго време!
И ние в момента имаме, а на другото краче вече го няма!

)... Твоето име е носила и майката на Буда
!
. Пожелавам ти много здраве , усмивки и послушно бебче
.Препоръчани теми