Ние днес пак по кафетата
Този път бяхме с дядото, който по принцип по-рядко я вижда, че пътува доста в командировки и днес човекът си навакса. Беба се държа много прилично т.е. спа и ни остави да си кажем приказката. Маймуната днес за пръв път я забелязах, че се върти в кръг като тласка крачетата. Абе въобще спешно трябва да осигурим кошара, че вече не мога явно да я оставя без надзор и за 5 мин.Лапа де кво свари - одеяла, завивки, дрехи, ръцете ми... Нейните пък не излизат от устата й. Вечер като запалим лампата се завива до очите, че явно й свети и е много смешна, само едни очи се виждат как смешно се кокорят, понякога дърпа завивката до челото и аз тичам да я махам, че ме е страх да не се задуши. Вечно нещо се обяснява на играчките, ту им се жалва, ту ги нахоква.
Днес като цяло мога да кажа, че е едно бебе-мечта - отдавна не е била толкова разбрана и добричка.
Ние също се присъединяваме към отбора на вечно сополивите, ту се подобряват малко нещата, ту се влошават и се разнасяме нагоре-надолу с физиологичните разтвори

Айде, викат ме

Само дето докато реша да пиша и съм забравила какво съм искала да кажа
Поне на Анди му харесва да обикаляме в големи магазини като Пикадили например- онзи ден така се кокореше милия, като мара подробната беше да не изпусне нещо
не било толкова трудно.
Но пък това е бил малкия дявол, дано Дани се оправи бързо и да няма голям белег. Пък ако остане, това ще му е чара
Примерно в 11, 11.30 някъде в Морската? Или другаде? Танче, Лина, Веселушко, Ани Такова, Мишонка, Дидка055 (извинявам се, ако пропускам някой, не е нарочно), пишете и вие къде и кога ще ви е удобно. Много ще се радвам да се видим