ЯНУАРЧЕ-Ех че хубаво е вън за разходка и за сън! - 5

• 28 924
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Madrid
Благодаря ви,аз обещавам,само да ми остане малко време,пък и на мъжлето,че да ми направи клипче,ще ви поздравя с удоволствие. Heart EyesМного ми е звучно пианото,по-хубаво е от това,което имах в България,голям кеф! Rolling Eyes Blush

Ани,тук се празнува деня на майката първата неделя на май месец,затова няма постоянна дата,мени се.Тази година съвпадна с рождения ден на Станислав-втори май,двоен празник имахме!
Да ти кажа и за природата-преди ако някой ми говореше така не ми правеше никакво впечатление,дори се чудех как хората се впечатляват от подобна скука.Само шумотевица,нощен живот,смях...ей такива неща ме интересуваха...Сега само мечтая да заминем ПОНЕ за няколко дни със съпруга ми на подобно местенце,без тв,компютър и т.н.,само разходки,чист въздух,да играем с децата...не съм вярвала,че ще се променя така! Simple Smile

Mis-Demeanor ,разбирам те!Аз съм доста самолюбива и суетна,направо се изприщвам като се видя в огледалото в момента и правя разлика с преди.Пигментните ми петна си стоят,абе много ми е кофти!В очите на другите изглеждам добре,ама аз не се чувствам така,и да,стара се чувствам,не знам и аз! CrazyДори не искам мъжа ми да ми повтаря,че това съществува само в моята глава,и така да е,нали ми тежи,така че и комплименти не искам! Naughty

Като цяло опитвам да се концентрирам в други дейности,че иначе... ooooh!

# 661
  • Стара Загора
.Само шумотевица,нощен живот,смях...ей такива неща ме интересуваха...Сега само мечтая да заминем ПОНЕ за няколко дни със съпруга ми на подобно местенце,без тв,компютър и т.н.,само разходки,чист въздух,да играем с децата...не съм вярвала,че ще се променя така! Simple Smile
Абсолютно по същия начин се чувствам и аз. Вчера си говорихме с моя мъж, че и на двамата не ни липсва нощния живот. Добре, че сме си поживели преди, та сега си седим кротко на четирибуквието и се наслаждаваме на домашен уют  Laughing

Тези китайци ме изумиха - ама поне пестят откъм памперси  Joy

На всички болни - бързо оздравяване  Hug
И никакви депресии!!! Mis-Demeanor, хич не е страшно да си на 30, повярвай ми, вече пета година съм на 30 и ... Mr. Green

# 662
Мамо Це, зареди ме с голяма доза положителни емоции  Hug
Barbie^girl, страхотна чаровница Simple Smile, как само гледа ягодите  Laughing
И аз съм съгласна с Katinche за утре
Ето малко снимки и от нас: http://january2010.snimka.bg/baby/janeta-na-linna.487296.18630813

# 663
Здравейте момичета  Grinning
Влизам да се разпиша набързо, че малкия шеф трябва да хапва след малко  Heart Eyes
За срещичката съм с две ръце за - значи утре в 11 ч. пред х-л Одесос   Peace Аз съм малко недоскив така че ако видите някой с бебешка количка, който се оглежда като гламав това съм аз  Crazy Crazy
Тони М Редчето беше писала за бодитата питай нея за подробности  Peace
Мамо Це - описала си всичко прекрасно както винаги  Heart Eyes Hug Постоветете ти вдъхновяват определено  Simple Smile
Ние бяхме на гости днес при една приятелка- бяхме 4 маймуни, 2 от които бременни  Simple Smile Малък Анди беше много послушен- май му взеха акъла мацките  Whistling Whistling
За консултациите и Пентаксима- ние трябваше да ходим утре, но педиатърката ми каза, че няма смисъл, защото я няма ваксината и да не се разкарвам. Пита дали е здрав малкия и каза, че ще ми се обади като разбере нещо повече за Пентаксима.
ilindi4ka- честито пиано, да свириш с голямо удоволствие  Hug
Mis Demeanor- мисли по- позитивно за годините- 30г. е прекрасна възраст според мен  Hug
Ставам, че ме викат  Mr. Green
Да си допиша сега:
Barbie girl и двете с малката сте големи сладурки  Hug Тя е прекрасна и много чаровна  Heart Eyes
Linna и вие сте много хубави- малката е голяма кукла   Hug
Ето малко снимки и от нас http://veselyshko.snimka.bg/baby/andrei.460931.18276811

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 18:57 от veselyshko

# 664
Mis-Demeanor, предполагам, че депресията ти е заради смъртта на баща ти... С времето ще се оправиш, няма проблем. Неприятно е, знам, защото майка ми почина преди 4 години. Имах силна връзка с нея и ми липсваше, още повече, че беше много ценен човек, с много познания и всички много я уважаваха... В Китай казват, че трябва да изминат 3 години, за да се възстанови човек психически и физически от смъртта на близък. Част от енергията ти е свързана с този човек. Но ти се постарай да не мислиш много за това, пренасочи се към по-приятни и позитивни мисли, разхождай се по-често... Ето, сега идва лято и депресията ти ще отмине.

Днес водихме Вито на педиатър. Когато се обаждах по телефона на педиатърката да я питам дали днес е удобно да я посетим, тя ми вика "Айде, идвайте, че ще те бия тебе, толкова дълго не се обаждаш!"  Crazy  Отиваме с мъжа ми и Вито до поликлиниката в Тетевен и чакаме пред кабинета, че вътре имаше пациенти. И както си стоим минава една докторка и ми казва: "Тука, в съседния коридор има 4-ма болни от морбили, по-добре ведната изкарайте бебето или бързо влезте в кабинета, че е опасно да не се зарази!" И аз като се шашнах... Ужас с това морбили! Нахълтах бързо в кабинета на педиатърката и й казвам, че вътре ще я чакаме, че ме е страх от морбили. ОК... Гледам, че преглежда едно бебе-циганче, новородено. Мъжът ми ми казва на английски език: "Хайде сега ще видим дали педиатърката си мие ръцете след прегледа на това бебе и преди да види Вито"... И така, отиват си циганите и педиатърката подава ръце да прегледа Вито... Аз деликатно й казвам: "Само първо си измий ръцете."  А тя: "Абе няма проблем, знам го това бебе, няма нужда да си мия ръцете".  А аз настоявам и настоявам: "Даа, ама аз на никой не давам да пипа Вито без да си е измил ръцете". Тя си измива ръцете смутено и неловко... Преглежда Вито набързо, казва, че може да се ваксинира. Би му първия Пентаксим... После ме кара да подпиша два бели листа. Аз й казвам, че бели листове няма да подписвам. Ако трябва ще изчакам да си принтира информацията, пък после ще ги подпиша. И тя като ми ревна, започна да крещи истерично: "Какво толкова, бе! Ето, виж, че всички така ми се подписват, така ми е по-лесно! Айде, стига! Обиждаш ме!"  Леле, егаси педиатърката!  Shocked Crazy
   След всичко това с мъжа ми взехме решение повече да не ходим при нея. Ще си сменя педиатърката. Имам една позната в София, там ще го водим Вито. Ами, може ли такова селско отношение? Как така не си мие ръцете преди и след прегледите?!  #Cussing out Та нали хигиената е АБВ-то в медицината! Елементарни неща не спазва...  Rage
   Проверявайте дали и вашите педиатри си мият ръцете...

Илиндичка, честито пиано! Аз като малка много обичах да свиря и да си композирам разни мелодии. Изсвири "За Елиза" от мое име!  Heart Eyes

Тия китайци ме изумиха Shocked. Тия деца не настиват ли така? Особено момиченцата
   Хубав въпрос! Peace Според мене настиват... Потърсих инфо в китайския интернет и попаднах на следните отговори на различни майки:
А: "не настиват, защото по дупето има много мазнини, които пазят топло".

В: "Дупетата на децата не замръзват. Но ако много се притесняваш, сложи един памперс и така ще му е топло. Бебета до една година не трябва да носят затворени панталони, защото иначе ще им се появи екзема". [подсичане].

Ето такива са им доводите на китайците...

Hug

# 665
Здравейте, майчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За срещата, утре сме на линия Peace
Барби, тъкмо се чудех къде зачезна и ти Crazy, страхотни сте с малката красавица Hug
Лина, вие също сте много сладки Hug
Веселушко, и твоя бонбон е голям сладур, пу- пу, ще се оглеждам за теб, обещавам  Hug
Роси, мен също много ме мързи, снощи спретнахме с Иван един огретен, а агнешкото го притопляме упорито от три- четири дни и няма свършване, но тая вечер ще наготвя нещо друго, че вече срамота от моя страна  chef
Мис Деменоар много Hug, аз също ще ставам на 30 лятото, но хич не го мисля, единствено си намислям какво ще искам като подарък, но най- големия подарък ритка до мен Heart Eyes
Мамо Це, страхотен пост, аз също много харесвам Рилския манастир, когато живеехме в Благоевград обожавах да се разхождаме из района, въобще прекрасна природа Peace
Сънрайз, много добре си постъпила, наистина е недопустимо това поведение на педиатърката :crazyeye
Аз днес си взех резултата от цитонамазката, всичко е ок, първа група съм, което истински ме зарадва, че не си бях правила от година и половина Simple Smile
Хайде до утре, че ще ходя да шетам и да се приготвяме за къпане с Вики Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
sunrise7 твоята педиатърка наистина много нагло парче! Това да не си мие ръцете е направо кошмарно, за белите листове да не говорим, че как така ще иска да и се подпишеш на празен лист!  Shocked

goris
, относно морето, аз вече платих за Обзор в този хотел на плажа:http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1527, но за по-късен период - от 26 август до 3 септември. Бебчо ще е на 7 месеца, поне да може да сяда. Надявам се да е хубаво времето заради баткото, да може да си попляска в морето. Иначе по принцип 14 дни преди заминаването мога да анулирам без неустойка.

tanchelina, кърмиш ли? Защото моят доктор ми каза за цитонамазка да отида като приключа с кърменето и след първия цикъл иначе резултатите се влияели от хормоните и не били точни, така ли е наистина?  newsm78

Днес сложиме втория Инфанрикс на Светозар, засега е спокоен, плака по-малко от първия път. Пак му направих компресче с риванол и му дадох Панадол за болката. Наддал е 830 грама за 1 месец и вече е 6,240 кг и е пораснал с 3 см., вече е 62см. Другата седмица на 21 става на 4 месеца.
Пловдивските майки, хайде и ние да си спретнем една среща в Градската градина, какво ще кажете?

# 667
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Тони М, първо да ти отговоря на теб, пък после и аз да се оплача от педиатърката!
Бодитата от Златоград се шият от екологично чист памук за COOP. Tова е италианска фирма за био продукти. Освен дрешки имат и храни за бебета, както и храни за възрастни, кафета, плодове и какво ли още не. Бодиата са страхотни като качество, материята е изключително нежна. Само, че трябва да се вземат по-големи размери. След прането малко се свиват. Фил в момента носи бодита с размер 9-12 м и са му ОК. Има едно 6-9 м и му е леко късичко. Пък за цените нямам думи - боди тип потниче е 2 лв, а с къс ръкав е 2,50  лв.
http://www.e-coop.it/portalWeb/guidaprodcoop.portal?_nfpb=true&a … ea+CRESCENDO+COOP

Сънрайз, вашата педиатърка е за чудо и приказ! Как може да не си измие ръцете! А това с белите листове ме разби! Имам чувството, че в провинцията си позволяват много повече волности и са много по-нагли.  ooooh!

И ние ще сменяваме педиатърката. Днес тази жена пак ме разтрепери. Има си някакви фрази заучени на изуст и не я интересува какво казвам аз. Не че искам, да се прехласва по моето дете, то ми е ясно, че и минават по 30 на ден през ръцете, но все пак...Започна да си пее песничката за пюретата и месните такива и аз като успях да и взема думата и казах, че Филип все още не е захранне с нищо. Само ми каза, че това било моето решение и продължи да ми обяснява по колко жълтък да му давам. Аз едва издържах да не и кажа някои по-мили думи. Не знам вие как мислите, но според мен педиатъра би трябвало да бъде малко или много наше доверено лице, което да се интересува това бебе как и колко се храни, кога спи и как си играе. Чудих се да и казвам ли, че не му давам сокчета и после реших, че като лекар на детето ми тя трябва да знае. Най-малкото, защото утре, ако недай си Боже Филип има разстройство и аз отида при нея, тя може да каже да спрем сокчетата или пюретата, които аз така или иначе не съм въвела. Затова мисля да отида да видя една друга докторка, с която първо ще поговорим и ако се разберем ще се преместя при нея.

Ох, това е за педиатърката...а сега отчет. Дечко вече е 7.200 и 65 см. Този месец е наддал 600 гр и пораснал с 4 см. Общо от раждането е по-тежък с 3.700 кг и 15 см.  Heart Eyes

Илиндичка, честито ти пиано! Мога да си предствя как се радваш! Heart Eyes

Веселушко, Андро е голям красавец! Същото мога да кажа и за девойчето на Барби! А, теб Барби как не те е срам!  Naughty Как може да си толкова слаба...завиждам ти съвсем неблагородно!  Crossing Arms Joy

Ох, май има още какво да се пише, но съм труп...днес прекалих с ходенето и краката ме болят зверски!

Лека нощ!  Hug

# 668
Момичета някой пазарува ли от Продавалника?Цяла сутрин се опитвам да вляза ,но не ми приема паролата.Пуснах да ми прати нова и от обяд до сега нищо  Tired Може ли някоя от вас която влиза да пише ЛС на админ,ще пратя данните си на лични.

# 669
Танче, живели сте в Благоевград?????Не си казала до сега.......

Страхотни бебета......А Андрей ми прилича на Сами.......

Момичета, писах ви,че кафето не влияе върху Сами, но е било лъжа....Не влияе ако е единично, но в последно време явно прекалих......Ще пия вече сокчета по кафенетата на разходките - това установих днес! Край с кафетата или поне с ежедневните кафета.......

Тарти, лошо мила......Уф.....най ме е яд на болни бебета, не че за другите деца не ме е яд, но съчетание болест и бебе е направо жестока.......Рая на 3м. бе на АБ, Йоан на 4м., с Вили по погрешка на 8м. бяхме в отделението за да се окаже после,че ренгена, който му прави снимка на белите дробове просто е бил развален....Но така си го дупчиха 3 дни и на 4-я ни изписаха.......

Дано са ви изписали правилния АБ, детенце да се повлияе и да мине бързо и да не се занимаваш с болести повече......Хвърчи се вярно като финикиец, настроението е под морското равнище ако въобще има настроение някакво, но само ти си Слънцето за твоите дечица....Трябва да се държиш заради тях, въпреки всичко, което ти е на главата......Пък за празника на голямо детенце - винаги може да се навакса и на патерица......Аз знам,че ще му организирате един хубав празник, децата нямат нужда от много неща, забелязала съм,че се радват на малкото, а ти това малко ще и го дадеш,че и отгоре.......

Сънрайз, нашата докторка си мие ръцете винаги.....Но пък понякога искам да ми обеснява малко повече без аз да я питам......Но пък питала ли съм я нещо - винаги е отговаряла......Дори на 2 пъти ми е давала съвети на улицата, при случайни срещи, винаги се е спирала за да разговаряме......Дано нямате проблеми повече с Вито.....

Редче, а моята само повтаря - никакво захранване преди 6-я месец.........А за смяна на лекаря - на 6 месеца може, от 1 юни до 1 юли е сега най-близото......

Така е то.....Тук вече има манекенки след раждането, а други цял живот си ходим хронично бременни Crossing Arms Whistling......

Сиер, вярвай ми вече започвам да се навивам колко е прекрасно да си на 40г. Нищо, че до тогава остават повече от 3 години, но съм си казала,че максималното ще взема от 30-те и после пак с пълни шепи ще черпя от 40-те......

Илиндичка, най-добре се чувствам вече на село......Там и хора няма вече, телефоните нямат обхват на места, въобще - село от всякъде - само тишина и песни на птички......Все повече и повече за мен важи следното - Преди като беше слънчево времето си казвах - ех, какво чудно време за разходки. Сега като е слънчево времето си казвам - ех, точно прането ми ще изсъхне по-бързо......Та и с желанията вече е така - променят се, дано е за добро и ние да сме щастливи!

Аз ви оставям, къщата ми спи, днес мислих матурата на щерката по БЕЛ, утре ще я мисля по математика, на този етап - срам, не срам - Сами е малко назад във вниманието Embarassed Embarassed Embarassed, да си лягам и аз,че утре пак емоции ни чакат всички......Да си заредим батериите.....Лека! Hug

# 670
Здравейте,
ние бяхме при баща ми през почивките, много е хубаво да има двор и някой да ти гледа бебето. Да ми е жива и здрава мама, то тя ми отгледа децата и баща ми също  Heart Eyes Heart Eyes. Добре че са в София и са ми винаги подръка. Обещала съм си и аз да бъда баба като моето майче  Laughing

За двигателното развитие на бебето, гледам сте говорили - моята болна тема..... Та да се изкажа и аз. Мисля, че Мишо има горе долу опора, ама не всеки път и опити да си мести крачетата, сякаш ходи, още не прави, просто си стъпва с тях и не си ги подвива, ама пак казвам, не винаги.  Правя същото масажче като това, което е показано на снимките /изключително затъпяла съм и моля за извинение, ама не помня кое майче беше пуснало снимките Blush newsm78/, а също и както е пръста от долу на крачето, натискам възглавничката и пръстчетата се разтварят и свиват. Знам си го още от Дани  PeaceОбръща се само от гръб по корем свободно и НЕПРЕКЪСНАТО. И това си е направо ужас, защото веднага щом го сложа да легне, се претълкулва като топчица по коремче и засиява от щастие, след малко му омръзва, не може обаче да се обърне сам по гръбче /не му идва и на акъл де/ и почва да реве, обръщам го, веднага се завърта сам и така до като не ми скъса нервите, защото не мога да му направя масажчето на крачетата, и като е ял не мога да го сложа да легне поне 20-30 мин, защото  Sick Играчки хваща и от 1-2 дни ги задържа за дълго в ръчичките си. Като го издърпам за ръчички, се надига, но понякога главата, тъй като е доста голяма  /да не говоря за огромните бузи, който така ме изкушават да ги нахапя...../  се отпуска назад. Разпознава чужди от свой хора и чужда обстановка също. Какво друго прави  newsm78, ми май нищо, освен да яде много, малко да спи и средно да реве.... А физическото развитие ми е болна тема, не защото си сравнявам детето с другите или искам моето да е най. Просто ме е страх. Писала съм и друг път, че разни докторчета, доцентчета и една професорка даже близо 6 м. ме мъкнаха с Дани по какви ли не Центрове, кинезитерапии и т.п. глупости с диагнозата съмнение за церебрална парализа и нарушение на централната нервна система. Така ми се иска сега да заведа Дани при тях и да ги питам какво стана с централната му нервна система и да им накъсам дипломите на парченца на тия тъпи глупаци.... Ама си, казвам, че просто няма смисъл, важното е че детето ми е добре и нищо му няма  Praynig  Та затова ме е страх, въпреки че вече знам, че децата ми като бебета са по лениви, тромавички и мързеливи и по бавничко правят нещата /само като бебета - сега Дани и Явор са едни от най палавите деца в градината  hahaha/, въпреки всичко нещо вътре ме човърка и като го дръпна за ръчички и главата увисне, веднага се сещам за централната нервна система, ама после си викам  hahaha и така до като не проходи и проговори..... Ама нали старите хора са казали "майка да имам, но майка да не съм", и в този ред на мисли се сещам и за това - "има неща на този свят, който може да понесе само дърво и майка". И все пак ние сме най щастливи на света, защото сме МАЙКИ.......

Мама Це, твойте постове са ми винаги много интересни. Някак усещам нещата също като теб, но не мога да се изразя така красиво и така силно  Hug А със снимките за Рилския манастир, направо ме трогна, защото Миши е правен точно там и точно по Гергьовден миналата година. И когато разбрах, че съм бременна и се поколебах дали да го родя, какво ще кажат хората, ще се справяли и т.н., мъжа ми каза да не го махам, защото Господ го иска това дете, тъй като е създадено на свято място и на църковен празник. Искрено съм щастлива, че родих малкото си съкровище. Толкова много го обичам  Heart Eyes

И както винаги да се оплача - Явор е с Т, чакам и други от семейството да се заразят Cry

От утре съм на диета - тоя път СЕРИОЗНО  Naughty, че като кажа на мъжа ми, че от утре съм на диета, той тънко се подсмихва и вика "пак ли?" Outta Joint. Не мога да се понасям вече, станах истински  261uu Animal Pig

За доктора - и аз всеки път се подписвам на бели листа, ама наистина не е редно и сега се замислих, че не трябва да го правя, макар че нашия доктор е бил колега на майка ми, познава ме се от години и много ще се разсърди, ако му откажа, ама....

За годините   - като бях на 18, една приятелка се влюби в еди на 30 и аз и виках, че е луда, струваше ми се толково стар  Blush После се влюбих в мъжа ми, когато бях на 23, а той на 33 и баща ми не даваше да се женя, щото е стар..... Сега съм на 33  /без 3 м./ и ми се струва че съм толкова млада, сякаш съм си същото онова момиче на 18, 20, 25..... Само нещо с огледалото и кантара не сме на едно мнение, ама от утре като се сложа на диета, може и на 15 да реша че съм  Whistling

Спокойна и неревлива нощ от мен   Hug

# 671
и аз съм за предложението на Катинче
щях да пиша още но понеже се опитвам да пиша от девет часа, вече забравих какво щях да пиша пък и малкия още не е заспал

# 672
Ok, хайде, ще се видим скоро  Hug Party

# 673
Добрю утро Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хайде на кафето, дами
и капучино за пиещите по- слаби разсънващи напитки
Рабитче,ами нищо не каза доктора, знае, че кърмя, и като отидох на преглед каза " Ааа щом идваш сега, значи нямаш проблеми" отидох след четири месеца, а трябваше да се явя след един Embarassed прегледа ме гинекологично с някакъв микроскоп, подобен като тези на очните лекари / оф, не знам дали се изразявам правилно/ и всичко се виждаше на един екран и срещу мен, след това взе цитонамазка и след това ме гледа на 4D Peace Аз имам много голяма доверие на този лекар, а е и един от най- добрите, наистина е изключителен професионалист Peace
Мамче, живеехме в Благоевград, защото мъж ми беше футболист, играеше в Пирин, а след това и в един македонски отбор, живеехме на ул. Тодор Александров, много ми харесва Благоевград Peace
До скоро момичета, аз реших да свърша малко работа, докато Вики и Дани спят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
Привет и от нас!
Танче, мерси за кафенцето!
Мамо Це, аз пия по едно слабо на ден, с много мляко в къщи, иначе навън съм на сокчета и чайчета, на Стефани не й влияе.
За годините, аз тези дни видях няколко съученички, с количките или с малки дечица на площадките, та започнах да се успокоявам че не съм единствената, която има бебе на 35. По-скоро ми е мъчно, че след като завърших училище годините отлетяха много бързо и ми се ще времето да ми минава по-бавно вече. А и съжалявам малко за един период от живота си в който ме беше обхванал един работохолизъм, сега виждам колко много други неща съм пропуснала. Използвах го да се лекувам от депресия и нещастна любов, а сега го отчитам като голяма грешка, нито пари изкарах, нито някаква кариера направих - фирмата в крайна сметка я приватизираха и се оказа че няма нужда от мен и от много други и за какво беше това стоене по нощите просто не знам. Но здраве да е, всеки прави грешки, важното е да се поучи от тях, притеснява ме само че след раждането постоянно имам разни здравословни проблеми, имах едно хронично заболяване, което уж беше отминало, а се активизира отново и в този ред на мисли се чудя ние това дете някак си да успеем да отгледаме, пък камо ли още едно, а така искам поне две, не искам детето ми да расте само със старите си родители. Но да не ви заразявам с депресивни състояния, аз преди се лекувах с хомеопатия, тя много помага за хронични заболявания, една година прекъснах, понеже хомеопатката при която ходех почина, но сега ми препоръчаха една друга и ще ходя нищо че е чак в София. Като изключим това, чудесно е да имаш бебе на 35, вече го искаш много по-осъзнато, не ти се излиза толкова и можеш да му отделяш повече внимание.
За двигателната активност - Стефани рядко се обръща сама, от гръбче по коремче само веднъж, иначе става с наша помощ. За сметка на това постоянно си протяга ръчичките да я вдигаме до седнало положение, но мен ме е страх още да го правим често. И като е в столчето за кола ( слагам я в най-легналата позиция ) се опитва да се изправя да седне. Гитадам, в количката въобще не се обръща - лежи си, разглежда, заспива, а като й омръзне, започва да мрънка за носене, но за щастие това е рядко.  Иначе аз водя хранителен дневник, но по-скоро за количествата (пиша и часове де), понеже педиатърката все ме питаше по колко АМ яде на хранене, а тя е и на кърма и е все различно. Та поне да й казвам средно на ден колко.
Дани77, моята Стефани играчки не хваща, но да я видиш как си хваща шишето с двете ръчички, на мама лакомийката.
Момичета да питам тези, които ще си приготвят зеленчуковите пюренца, какъв миксер ще ме посъветвате да си купя? Нещо обороти или нещо друго, което трябва да се гледа?

Общи условия

Активация на акаунт