Много ми е звучно пианото,по-хубаво е от това,което имах в България,голям кеф! 
Ани,тук се празнува деня на майката първата неделя на май месец,затова няма постоянна дата,мени се.Тази година съвпадна с рождения ден на Станислав-втори май,двоен празник имахме!
Да ти кажа и за природата-преди ако някой ми говореше така не ми правеше никакво впечатление,дори се чудех как хората се впечатляват от подобна скука.Само шумотевица,нощен живот,смях...ей такива неща ме интересуваха...Сега само мечтая да заминем ПОНЕ за няколко дни със съпруга ми на подобно местенце,без тв,компютър и т.н.,само разходки,чист въздух,да играем с децата...не съм вярвала,че ще се променя така!

Mis-Demeanor ,разбирам те!Аз съм доста самолюбива и суетна,направо се изприщвам като се видя в огледалото в момента и правя разлика с преди.Пигментните ми петна си стоят,абе много ми е кофти!В очите на другите изглеждам добре,ама аз не се чувствам така,и да,стара се чувствам,не знам и аз!
Дори не искам мъжа ми да ми повтаря,че това съществува само в моята глава,и така да е,нали ми тежи,така че и комплименти не искам! 
Като цяло опитвам да се концентрирам в други дейности,че иначе...

Аз съм малко недоскив така че ако видите някой с бебешка количка, който се оглежда като гламав това съм аз
Та нали хигиената е АБВ-то в медицината! Елементарни неща не спазва... 

Може ли някоя от вас която влиза да пише ЛС на админ,ще пратя данните си на лични.
Играчки хваща и от 1-2 дни ги задържа за дълго в ръчичките си. Като го издърпам за ръчички, се надига, но понякога главата, тъй като е доста голяма /да не говоря за огромните бузи, който така ме изкушават да ги нахапя...../ се отпуска назад. Разпознава чужди от свой хора и чужда обстановка също. Какво друго прави
Та затова ме е страх, въпреки че вече знам, че децата ми като бебета са по лениви, тромавички и мързеливи и по бавничко правят нещата /само като бебета - сега Дани и Явор са едни от най палавите деца в градината
/, въпреки всичко нещо вътре ме човърка и като го дръпна за ръчички и главата увисне, веднага се сещам за централната нервна система, ама после си викам 
. Не мога да се понасям вече, станах истински