Мъж телец

• 125 397
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
А така ,така се взимат решения ,казваш и отсичаш и край,успех за следващият ,дано да е по-добър и не се обръщай назад

# 511
Ама ти bcdd сякаш тва очакваше Laughing Малееееееее опасни сте вие телетата! Wink Луда работа ей!

# 512
Не защо да съм го очаквал ,даже ми е доста мъчно ,че така се получи от една страна ,но от друга
по-добре за теб какво ще се измъчваш ,още колко до кога  ,та дай си сега телефона ,тъй и тъй си вече свободна Simple Smile)) шегувам се ,да има усмивки

# 513
Аааааа не! Laughing Както казва Аnaximandra "от трън, тана голг", като мене, след него да задтвърди опита хубаво с тебе! Аз викам да излезем да се напием по женски..може и на някой мъжки стриптийз да идем!  Joy И аз се шегувам, дано не ядосаме някого със спама  Peace Между другото, ps1, ти каква зодия си?

# 514
Близанци съм Simple Smile Е, защо може и да излезнем по женски му Wink Ти кой набор си coldasice?

# 515
Гледай сега как ми провали работата с момичето Simple Smile, вместо сега да си заживеем дълго и щастливо ..... ти я спаси Simple Smile

# 516
Ееее, близначетата са ми любимите приятелчета! ps1, май съм ти малко кака, ако не се лъжа, набор '83 . Ама пък с тая комбинация няма как да не си изкараме добре  Hug
bcdd, защо не се пробваш при девичките, те са практични, няма да имат чак такава нужда от внимание, ще можете да си трупкате парички и да си ги гледкате влюбено, въобще според мен пусни агенти там и после ще черпиш Laughing

# 517
И това е вярно ,и после ще черпя Simple Smile ,а дано стане ,иначе мисля че преувеличавате за парите ,хем да ви ги изкарваме ,да ви ги даваме ,да  ги харчите за глупости ,после да не ни интересува ,е много умно:) и после сме били стиснати ,мога да кажа че хич не съм стиснат ,а имам доста приятели ,който са доста стиснати ,първо са козирозите ,те смятат до стотинка всичко ,там е ужас Sad

# 518
bcdd  Hug Това си е типично за земните, аз съм обсадена от тях, ясни са ми. Не твърдя, че нашето е нормално. Аз специално наистина много лесно давам пари, ама си ги и изкарвам де  Wink С онзи 8-годишния, когато бях, аз му давах, ами той даже и сметка ми държеше! Ама това вече съм го дъвкала тука де, няма да се повтарям. И козирози страшно много има около мене и те са мнго пестеливи. Една от най-близките ми приятелки е дева, ами те пък нали са и грижовни, с нея като изляза 2 лв за глупости не мога да изхарча, само ми мърмори. Rage Няма перфектни хора, това е ясно. За приятелство не мога да кажа че има заодия, с която изобщо да не се разбирам, освен може би водолей, много са далече от мен. За връзка, обаче, нещата са много по-сложни и ама пусто сърце не слуша!  ooooh!

# 519
Не НИ ги изкарвате, а ги изкарвате ЗА семейството. Като чуя такова мъжко изказване и вдигам рогите, щото, според някои, съм на ръба между овен и риба, така че...

Ето, този уикенд извън София беше платен изцяло от мене, така че, изкарвате ни, друг път. Пък това, че мъжете се заплесвате по жени, дето ви съдират кожичката, е друг въпрос.

Аз да се похваля, че с моето Теле постигнах внезапен пробив на един фронт, но ме чака сериозна борна на друг, не по-малко важен. Търпение....казал Карлсон на Дребосъчето... Whistling

# 520
"Не НИ ги изкарвате, а ги изкарвате ЗА семейството.:" - е да де за семейството ,и вие ги харчите за някоя измислена спешна нужда за семейството ,в неподходящ  момент,да останеш без пари е кофти,незнам да ви кажа познавам доста хора ,който веднага наместват парите ,каквото дойде до 1-2 седмици вече  го няма, и след това само се оплакват и се чудят какво стана ,аз като съм без пари съм доста кофти с настоението,за тва си предпочитам да си имам една заделена сумичка на спокойствие и другото си го харча

# 521
Аз съм навита за женското излизане - ще ги разглобим тея телци Wink Ще им парят не само ушите ами и копитата Wink .....

# 522
Ама на мен найстина почнаха да ми парят ушите,а се чудих от какво Simple Smile

# 523
Анакси, ако мислиш, че другите са по-стока...мъже, имам предвид.
Не е по темата, но напоследък чиповете им са генерално сбъркани...Ако е грижовен, мил, добър, чистофайник, разбиращ жената , е....гей!!! Иначе се пише мъж, но е вечно потиснат, недооценен, ограничен, неразбран, какво още?

За срещата...хубу, ма ако дода аз, тея, дето сте проекто "Теле-съпруги", ще избягате с 200. Laughing

# 524
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy ахахахаххах Жози, теб ще те направим председател на групата ..... сигурна съм,че има на какво да ни светнеш Simple Smile
Нямат угодия тея мъже .... станаха по-разглезени и от жените!

бсдд - пари, как няма да пари - тука всичките им сме насъбрали .... то все някъде трябва да избива това търпение.... и хубаво,че е форума иначе сега по улиците щяха да ходят телета я без рога, я със счупени крайници  Joy

Общи условия

Активация на акаунт