Мъж телец

• 125 399
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Ех спряхме да пишем с bcdd и форумът замря.  Laughing Тази седмица ми е срещата с мойто теле-дълго чаканата. Вече няма да уговарям такива далечни срещи и да ги мисля само. Главата ми изпуши от напрежение.  #Crazy Дано всичко мине наред, че каквото съм дива коза, мн се страхувам да не го отблъсна. Стискайте палци! И нека ако някой желае да сподели някакви практични съвети за среща с телците. Че на мен тази ми е втора. Първата беше пълен провал. Sad

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 18:38 от ps1

# 526
Моето Теле е мълчаливо, по принцип. На първата среща го заринах от приказки, усмивки, щото бях...притеснена. Той седеше  с вилицата в гъбите и ме глеееедаше синьо, синьо...

После каза, че искап пак да се видим...и така 5-6 месеца, София-Вт-София

# 527
Моето Теле е мълчаливо, по принцип. На първата среща го заринах от приказки, усмивки, щото бях...притеснена. Той седеше  с вилицата в гъбите и ме глеееедаше синьо, синьо...

Ретроспекция и на нашата първа среща.
И сега си е мълчалив. Но като се разяри да не си му пред синия поглед Laughing.

# 528
A с моя не млъкнахме ... той не млъкна, аз му напълних главата с глупости, но и той какви ли не въпроси ми задаваше.. като се почне от бъдещи планове та стигнахме до детството ни ... Simple Smile И до ден днешен - една година по-късно - все имаме какво да си кажем...  Heart Eyes
Много философства, но си личи,че има мисъл в главата - рядко срещано явление Wink

# 529
Странно, а моето теле супер мн говори -като радио станция, може нещо от асцендента да е. Аз пък на първата ни среща бях мн притеснена и само мълчах, на него не му хареса мн Sad Ама и той подхващаше теми, в които не можех да се включа - футбол, тенис. Като цяло той е спортна натура и мн се интерсува от спорт. Даже ми цитираше някви емблематични дати в историята на футбола и т.н. Може би искаше да ме впечатли, но аз го приех по друг начин. Чувствах се супер тъпа в неговата компания Sad И сега нз как да се държа на тази среща, нещо не можем да намерим общи теми. Не мога даразбера защо така се получава. Преди с него си говорихме нормално, но откакто той разбра,че му симпатизирам и се държи някак по-особено. Има някакво необяснимо напражение, което ме побърква. Искам да си лафим с него свободно и тази бариера да я няма между нас Sad Да се поотпуснем малко Simple Smile Всеки се е скрил в черупката си и ...

# 530
Да, наистина мн философстват. Това е мн вярно. И все ме питаше за бъдещи планове, какво възнамерявам да правя и т.н. После ми вика еми то хубаво си мълчим, ама тва можем да го правим и като се приберем, а сега е по-добре да си говорим. Гледа ме,че мълча и ми вика какво си мислиш сега. Аз му казах,че нищо и както минаваше едно момиче изведнъж к'во му хрумна да ме попита дали си мисля,че е хубава. Аз му казах: "НЕ!" Абе телешка работа ...

# 531
Страх ме е,че пак ще се прецакат нещата. Аз мн го харесвам и като се видим загубвам ума и дума Sad Дразни ме в него,че ми говори като тежкар,сякаш е над мен, с някво превъзходство и това мн ме отблъска и нямам желание да си говорим. Той ми е казавал,че обича да се поставя над другите, но не за да унижава хората, правил го за себе си. И накрая като мина срещата аз му викам, хайде може пак да се видим някой път. Той ми каза: "Е, няма как! Само в университета!" Sad Което значи, че не му е харесало с мен Sad А значи момичета не е нужно да му казвам след срещата,че може пак да се видим. На него ако му е харесало той сам ще си каже, така ли?

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 18:08 от ps1

# 532
Точно така се държат, изотгоре. С чувство на превъзходство над другите. Обаче понякога клякат, след като ги "замериш" с техните аргументи. Laughing

# 533
Е няма що, много е кавалерско да излезеш с някоя мацка и през цялото време да дрънкаш за футбол, при положение, че това е тема, която очеизвадно не я вълнува  Tired И ти пък чак да се почувстваш зле от това  Rolling Eyes, аз щях да си помисля, че е супер скучен  Laughing Ама от друга страна, като се замисля и аз изглупявам като съм влюбена и също изгубвам ума и дума. Всичко ти е наред, ps1  Hug

# 534
Мерси coldasice Simple Smile МН си мила  Hug Покрай туй теле мн ми падна самочувствието Sad И си вкарвам само допълнителни комплекси за щяло и нещяло.

# 535
Аааа слушай какво сестро, няма да се даваш така. Я се стегни малко!  Twisted Evil
1. Иди на срещата все едно не ти пука, дръж се малко безразлично - концентрирай се, така няма да губиш ума и дума ... вервай ми колкото по-малко ти пука, толкова повече ще го привлечеш, а и приказката ще ти върви - аз бях същата.... Обаче като спрях да го мисля - и ей ме на - срещите минават чудесно.
2. Много е трудно да говорите за любими книги, музика, кой филм е гледал последно ... какви са тея мачове и тениси, ти поеми разговора и покажи,че имаш умствена дейност в главицата си !!! Бъди уверена и покажи,че имаш планове за бъдещето си, измисли си ако трябва ( кой знае някой ден може и да се сбъднат). Ако си пътувала извън България - разкажи, разпитай него. Ако имате любими предмети споделете си ... ей такива!
3. На среща никога не му казвай,че ти ще му се обадиш .... ако той не каже нищо , просто го остави с изречението " Ще се чуем!" " Беше ми приятно, до скоро!" .... нещо неутрално, пък да става каквото ще.
4. Облечи се женствено, нежен грим, сложи си шалче Simple Smile .... мъжете май си падат доста по шалове и моля без никакви евтини трикове за изправяне на коси, 200 тона лак за коса,изкуствени мигли, голи кръстове, къси полички и т.н. - не се познаваме, но все пак да вметна,че телците евтино изглеждащите жени не ги възбужда за сметка на някои други мъже  Joy

# 536
http://testovebg.com/maj-telec.html
Това сякаш за вас е писано  Thinking

# 537
О, това е от Линда Гудман - тя е много добра в преценките си за зодиите Simple Smile Имам книгата й .... от време на време си припомням кой какво и защо реагира така или иначе Simple Smile  Wink

# 538
Линда Гудман наистина е класика.
Книгата й е стара, но ми е настолно четиво.

# 539
За коя книга от всички на Линда Гудман по-точно говорите, че тя има много? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт