Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Стоматолози- гр. Варна

 • 812 031
 • 2 392
 •   2
Отговори
# 2 235
 • Варна
 • Мнения: 77
Аз съм в подобен на твоя филм.
7ми горен зъб правен от 1,след това от 2ри(два пъти),след това 3 ти стоматолог го умъртви и тъпа болка все още има и тя е от месеци наред.На снимката се видя,че има гранулом.Чух доста мнения след това,бях на много прегледи и снимки и томография и фокална диагностика и какво ли не.
Скоро ще посетя специалист ендодонтист,който работи под микроскоп за да установи има ли проблем с този зъб и какъв е.
Да,много е скъпо при него,но ми писна да ходя по стоматолози,които очевидно не могат да се справят.....
Под микроскоп ли е правен твоя зъб?
Може ли име на ендодонтиста?

# 2 236
 • София
 • Мнения: 1 290
Др.Кафелов смятам да посетя,но той работи само в София.

# 2 237
 • London
 • Мнения: 15
Моля,за съвет!От два дни съм във Варна и ми се отлепи мост преден .Препоръчайте ми зъболекар .

# 2 238
 • Мнения: 34 594
Със счупения зъб посетих доктор Лачева, до окръжна болница. Доволна съм. Има сайт. Прелекува ми канала и ми подготви зъба за коронка...закрепи положението, прие ме извън графика. Зъбни снимки правят в мед. Център Хелиос до окръжна, откъм Лидл

# 2 239
 • Мнения: 473
И все пак посочете лекаря за да не ходим при него и да не докара и други хора до вашето състояние.Няма лошо да сме наясно -все пак всеки сам си преценява къде и при кого да ходи,но е важно  да имаме инфо

# 2 240
 • Мнения: 26
Името на зъболекаря е Влъчков. Съжелявам че трябва да го пиша публично, но в крайна сметка ми се разказа играта толкова време, така че взе да не ми дреми , незнам да ли е от липса на комплексни качества или не, грешките са налице, те взимат достатачно хубави пари, така че такива грешки са недопустими.

# 2 241
 • Варна
 • Мнения: 629
Името на зъболекаря е Влъчков. Съжелявам че трябва да го пиша публично, но в крайна сметка ми се разказа играта толкова време, така че взе да не ми дреми , незнам да ли е от липса на комплексни качества или не, грешките са налице, те взимат достатачно хубави пари, така че такива грешки са недопустими.

Незнам дали има и друг с тази фамилия ,но и мои познати имаха негативно мнение от др Влъчков. ( незнам дали един и същ)

# 2 242
 • Мнения: 26
Здравейте, да Ви попитам за добър ендодонт във Варна? Имам един зъб който след снимки / панорамна и малка на съответният зъб/ не излиза нищо. Жив зъб е с една малка пломба тъй като старата се отчупи при вадене на съседният. Пломбата беше поставена в същия ден, а и не е била дълбока, далече от нерва. Някой да е имал подобен проблем , не е точно болка а от време на време нещо ме дразни в зъба. Благодаря .

# 2 243
 • Мнения: 13
Здравейте, да ми препоръчате добър стоматолог за лечение на повърхностни кариеси и поставяне на фотополимерни пломби? И да попитам, някой да има отзиви от Дентална клиника "Клер 93" ?

Бягай далече от тях това е "клинката на ада" може да прочетеш повече на :
http://mihaelageorgieva1986.blog.bg/novini/2017/02/24/.1511290
а с 2 две думи :
Пазете се от младия и некомпетентния екип в Дентална клиника "Клер-93" на д-р Папазян !!!За жалост ,сега виждам коментарите за
СВЕТЛАНА ТУКУСЕР ПАПАЗЯН 😣 и “клиниката “й КЛЕР-93 гр.Варна
Вчера имах “сблъсък” с тая особа ,наречена стоматолог .Тая жена притежава такава тиха злоба към пациентите си ,че докато седях на стола й ,не знаех какво може да ми се случи в даден момент.Абсолютен джанлат ,без капка съвест и лекарска етика .
Купих 3 ваучера от сайт за намаления ,което е най -голямата глупост в последно време ,която съм забърквала .
Имам уголеми шийки на предни зъби и  ми се налага да ги пломбирам .Когато седнах на стола ,й обясних ,какво искам .С думите : -Да,сега ще погледна и ще преценя ,кое ще правим днес и кое ще оставим за друг път ! Още тогава трябваше да ми светне лампата ,че положението не е на добре .
Да повторя ,че става въпрос за уголени шийки на предни зъби !!От предни 10 зъба ,седем имам пломбирани .Винаги когато съм правила това ,се запилява леко зъба (никога не ми се е налагало да ползвам упойка за това ) след което зъбът е пломбиран веднага. СВЕТЛАНА ТУКУЗЯН ПАПАЗЯН започна да пили двата  зъба ,които бяха един до друг с такава сила ,ссе едно ще ги подготвяме за коронки .При което ме заболя и й казах да внимава как ги пили за да не ми уголи нерва на зъбите .Тогава най -вероятно съм я вбесила ,защото започна да ми говори тихо ,през зъби ,че нямало да се случи
Ее ,познайте точно това направи !!!
След което заяви ,че трябва да се умъртвят зъбите защото ще имам проблеми .Щяла да ми сложи лекарство ,да се върна при нея след пет дни .
Видях на къде отиват нещата и изпаднах в лека паника .

След което казах на СВЕТЛАНА ТУКУСЕР ПАПАЗЯН ,че държа сега да ми пломбира зъбите .Тя отказваше упорито..това к се случвало за първи път ,щяла съм да имам усложнения бля ,бля ...
ПРОСТО ХОРА ,нямах търпение да стана от стола ,обзе ме ужас ,че най вероятно е прецакала предните ми зъби ...
И тоя голям цирк ,само и само да ви накара да се върнете отново ,да ви накара да плащате за кореново лечение като умъртвява здрави зъби !!!
Наистина КЛИНИКАТА НА УЖАСИТЕ КЛЕР-93  е точното описание !!

За моя радост зъбите ми са добре и не ме болят ,както тя ме уверяваше ..
Това ще ми е голяма обеца на ухото в бъдеще ..Дори не полвах третия си ваучер !!

Жалкото е ,че трудно можем да се предпазим от такива ИЗВЕРГИ ,които в целта си за печалба ,страдат много хора .

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 14:43 от AnMary

# 2 244
 • Мнения: 589
Здравейте, може ли да ми препоръчате клиника/ зъболекар за избелване на зъби?

# 2 245
 • Мнения: 2 548
Здравейте, може ли да ми препоръчате клиника/ зъболекар за избелване на зъби?
И аз се интересувам.В клиниката на д-р Даниела Кунева ми казаха че е 350лв,избелване за 20 дена в домашни условия.Правят ти шини,дават ти няколко спринцовки с 12% и 16% гел и действаш в дома си.Но много скъпо ми се вижда...Може би лентички за 50лв е по-добре😁

# 2 246
 • Мнения: 1
Някой посещавал ли е клиниката на д-р Матеев, която се намира на ул."Царевец" и клиниката на д-р Читалова?Търся отзиви за работата им.

Читалова е много прехвален ,,специалист,, вади ми зъб мъдрец... ряза, ши  сега усещам дупка и неравности по венеца явно така ще до края на живота ми.. 130 лв вадене, + 40 лв преглед незнайно защо ..аз не отидох на преглед а да ми вади зъба.. та общо 170 лв. за 20 мин. Изписами антибиотик далацин 300 ц  от който полкучих проблеми със стомаха ..ссега ходя на гастроентеролог да лекувам корем ..има раззтроена флора и страшна диярия от 10 дена , изследвания 80 лв.. лекарства 120 лв... и не с езнае кога ще ми се оправи корема и ако не се оправи скоро  ще полъча и колит ... така че ваденето на зъб при голяматра специалистка Читалова ми излезе до тук  околоо 400 лв...  до тук , предстои д акупя  отново лекарства д алекувам корема и нови иследвания ..ако ми стигнат 1000 лв д асе възтановя след ваденето на читалово а ще е добре.

# 2 247
 • Мнения: 8 689
Аз съм много доволна от Читалова.
Преди да стигна до нея, надух бузата от един лекуван и изграден с щифт и пломба зъб.
Лекуваха ме с Клиндамицин, който е аналог на Далацин и се случи същото като описаното по-горе, че и с бонус гинекологични проблеми, та парите станаха тройно. И не се касае за гъбички, а по-сериозно възпаление/инфекция, което се проточи като месеци лечение.
Когато потърсих в интернет и други пострадали от клиндамицина, коментарите бяха 50:50.
Стоматологът който посетих ми каза, че за зъба има два варианта- вадене или операция- апикална остеотомия.
Препоръча ми доктор Читалова като много добър хирург точно за този вид операция. Не се реших веднага, защото едно че даваш една прилична сума, то ако не стане, после пак ще се стигне до вадене.
Реших че ще отида да го извадят, но си записах час при нея. След като видя зъба каза, че този зъб няма да го извади и ще го оперира.
Взе ми по-малко пари, спаси ми зъба.
И бяха ми споделили, че седмица ще се храня през сламка, ще стане голям оток, да очаквам болки и последващо АБ.
Споделих и за Клиндамицина. Каза, че ако се наложи АБ , ще пробваме тогава с аналога Далацин, защото и на нея и споделят за много от страничните реакции, но ще направи всичко възможно да не пия пак АБ.
Операция 20 мин. Вярно, голям оток, но нищо повече. На втория час се нахраних. На 3-ти ден отокът беше слабо забележим. 3-4 дни промивки и мина всичко за 7 дни без АБ. Все едно не е правена операция. Махна конците и това беше. Не ми е взимала повече пари за другите посещения.
Остана ми да си лекувам последствията от Клиндамицина.
В следващите години на 2 пъти, двама стоматолози са ми изписвали Клиндамицин. Било най-доброто едва ли не.
Отказвах и обяснявах защо. Единия път минах без АБ, а втория с аналог на Рудожил и нямах странични реакции- никакви.
Всичко е и до поносимост. Различни хора сме.
С днешна дата, ако ми се наложи отново, бих се доверила на хирург Борис Шопов. Страхотен специалист, а виждам в темата, че не само аз съм доволна, а и само положителни мнения има за него. Има защо.
А това с антибиотиците, не може да се предвиди кой как ще реагира на приетия АБ.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 07:25 от Merelenda

# 2 248
 • Мнения: 4 371
Здравейте,
Интересувам се от д-р Лачева. Кабинета ѝ ми е на много удобно място и съм почти навита да отида при нея, но не мога да намеря ценова листа. Това ми е важно, защото не искам да ми съдерат кожата. Видях, че работи със ЗК, което е добре, но все пак някакви цени можете ли да посочите?
Благодаря!

# 2 249
 • Мнения: 2 852
Търся кой да ми постави Emax корони на разумна цена, др. Градинаров ми отказа защото не желае да пили живи зъби, а аз не желая да нося брекети , алайнери и т.н а директно да си реша въпроса като сложа готов продукт.

Общи условия

Активация на акаунт