Отговори
# 480
Здравейте. Да дам информация за днес. Времето беше с нас. Имаше доста туристи и особено сутринта, имаше много празнично настроени хора, с цветя и върбички. Много ми хареса, че имаше и хора, които се интересуват от нашата дейност.
 За двата дена събрахме 700 лв.  Hug Браво на всички , които се включиха с труд , време и  подкрепа. Hug

# 481
Справили сме се много добре, като се има предвид, че почти не е останала стока.

Благодарим на всички, които ни помогнаха   bouquet

# 482
Статията за базара във вестник "Борба"

малко са ме пообъркали с Рали, понеже аз нямам дете, ама карай  Mr. Green

# 483
Браво на всички   bouquet които са участвали и помогнали за събирането на тези средства!

# 484
Здравейте,

ikr_mi, много благодарим за картичките! Много бяха хубави и, доколкото разбрах, нито една не е останала Simple Smile Получих ги в петък следобед.

Много красива беше масата с красотите. Много се връзваше с пролетното слънце и цъфналата вишна и създаваше празнично настроение.

# 485
Здравейте!

Нещо не ми се зарежда групата на Работилничката в скайп от няколко дни та реших да попитам и тук кога ви е удобно да организираме рождените дни този месец? Да напомня, че от дома искат да е в работен ден. Давайте предложения и да правим координация с дома Simple Smile

Също обсъждахме с директорката екскурзия до В.Т. за учениците за 26.05. Можем ли да се организираме за тогава?

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:11 от Мая (мама на две госпожици)

# 486
Здравейте , момичета. Мина офанзивата по базара. Следва празнуването на рождените дни. Предлагам да се срещнем утре , 17 май , вторник В 18 часа в едно от заведенията ,в парк Марно поле. Трябва да се организираме и в Петък да отидем да го отпразнуваме.  Simple Smile

# 487
За РД се стягайте за четвъртък. В петък рождениците ще са ангаже Simple Smile Говорихме с Елена днес и ще се доразберем за час.

# 488
Утре в 8,30 часа, тръгваме за Страхилова. Аз Мая и Мартина. Мая е взела торта, Марта парти аксесоари , а аз взех подаръците. За да няма сърдити , купих книжки за всички деца.  Ще пишем утре как ще мине празника.

# 489
Здравейте,
Много хубаво мина днес празнуването на рождените дни. Децата бяха весели и доволни, зарадваха се на тортата, подаръците и балоните. Много са пораснали. Simple Smile Верчето ще покаже снимки.
Поздрави,

# 490
  • пяната на дните
Добро утро!
И тук набързо да напиша, че днес децата от институции в община В.Т. ще представят подготвени от тях песни, танци и други работи за деня на детето. Естествено, и моите ще участват, така че - заповядайте от 10,30 (не зная колко ще  продължи) в парк Марно поле!
(Ако вали ще е из фоаетата на Европейски център, но този вариянт не ме ентусиазра).
Весел ден!    bouquet Heart Eyes

# 491
Здравейте,

Тази година изглежда отново ще успеем да организираме летуване на децата в комплекса "Лесопарка" над Лясковец. Ще бъдат там от 25 до 29 юли. На 25.07 ще ги посрещнем в Търново и ще им организираме кратка екскурзия. Още не сме решили точно къде, но ще пишем като стане ясно. После в Лясковец ще има празнуване на рождени дни с дискотека, ходене на басейн или конна база или и двете Simple Smile

# 492
Здравейте!
Малко инфо за летуването на Лясковец.
Последно 30 деца ще дойдат за 5 дни. Ще пристигнат в 10 сутринта на 25.07 във Велико Търново. Имаме идея да ги заведем в пожарната (ще говорим с хората там другата седмица), за да се запознаят с професията на пожарникарите, после ще ги заведем на разходка до паметника на Асеневци и да поиграят в Смехоландия (имат покана от собствениците от миналата година и предсти да се уточним). После мислим да ги заведем да обядват в пицария (мислим за ЛаСкала, че е най-близо). Ще бъде страхотно, ако остане време и за още нещо... После отпътуват към Лясковец. За там идеите са за празник с дискотека за рождените дни, басейн, ходене до лясковския манастир, конната база (ако се намери транспорт), тихи игри. На 29.07 се връщат в Страхилово. Нощувките се поемат от "Лесопарка"   bouquet!
До скоро!

# 493
Привет,

Утре в 10 часа пред пожарната трябва да посрешнем децата. Аз ще отида малко по-рано, понеже тръгват в 9 от Страхилово и има вероятност да пристигнат малко по-рано.

# 494
  • пяната на дните
За съжаление няма да съм много полезна този път, успех и весело прекарване на дребните! Пишете, моля, как върви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт