Някой може ли да ми прати паролата на албумчето?
За слънцезащитните кремове ние сме на А-дерма това било най-доброто.
Весели празници от нас.
Как да му покажа ,че подранява с ношния сън...

за всички 

не го мъчи мъничето,то само ще си се откаже,трудничко е с това ставане но няма как,да се надяваме че ще стане по бързичко.
Решила съм да го лъжа малкия със залагалка, обичам си го детето, но това постоянно висене на ц...та ми не е много забавно. 
. Имам чувството, че Бобчо порастна с много само за една седмица. Не се притеснявай излишно, кърми си я и ще видиш че всичко ще се оправи. 

на всички.
. За биберон-залъгалка дума не може да става - изстрелва го като ракета, но пък аз и каката не бях успяла да науча, а и тя беше доста ревливичка. В началото проблем беше малкото кърма, но сега мисля че е достатъчно, защото я чувам как преглъща, а и идва момент в който вече не й се суче, но и не й се лежи сама в леглото. Наддава добре - 1.200 кг. за 1 месец. Проблема е, че и навън се държи почти по същия начин - все така нервна и не й се лежи сама в количката. До скоро имаше проблем с едни гадни пъпки по лицето, които вероятно я сърбяха много, но засега поне се справихме с проблема. Това обаче не я направи по-спокойна. Бебешки неволи
.