МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Здравейте милички. Влизам н абързо че малкия се разбужда да ви почерпя с кой каквото обича. Днес имам имен ден. Да са живи и здрави всички които празнуват.Не съм влизала скоро така че да поздравя и всички бебоци станали на 2 месеца и въобще "закръглили се"  Grinning На бързо ви хвърлих един поглед и гледам за козметика говорите аз не мажа Сами с нищо като излизаме а вечер след баня ползвам преварен зехтин и бочко. Но живо ме интересува има ли нещо за баня което се слага във водата и не се отмива после. Ще се радвам да споделите ако знаете. Леле друсаме се на колене и от пет минути пиша. Отивам да го оправя и да отлитаме за село . Хубав празник на всички.

# 121
Здравейте маминки!
Да ви почерпя за нашата 2-ра месечинка с кои ,каквото обича  Heart Eyes  cheers  food002
Гери (wola ) честит имен ден ! Жива и здрава   bouquet Hug и на всички други именици , които празнуват на този ден!  bouquet
Сега нямам време да ви изчета,че докато седна тя се събуди да яде и сега бързаме да отиваме на разходка докато не е завъляло. Hug
Успях да кача малко снимчици  Mr. Green Евче ,Светле много са порастнали бебоците ви. Heart Eyes Да ги нацелувате и нагушкате от нас.Евче тази снимчица кадето сте тримката ми изпълни душата. Hug Новата количка е супер , а тати Ванчо е мултифункционален мъж  Mr. Green
Сега ще бягаме навън  Laughing

# 122
И аз имам повод наш малък храбър Жорко.
Всееки с каквото иска да се подслади.
Честито и на другите именници.Да си носят голямато име с здраве и късмет.

demi70,вие къде се разхождате толкова,може да се засечем и аз гледам да сме навънка,че в къщи не се търпи...

Днес първата разходка беше в 8 сутринта...  #Crazy Ама няма как хич не бях спала и татко те се смили над мен един час да легна...
Нали ви се оплаках вчерА че спа 6 часа,ама преди баня и през ноща беше пълен с енергия... ooooh!

# 123
  • София
Здравейте и от нас с Коко!  Hug
Не съм писала от отдавна тъй като времето все не ми стига, но чета всичко.
Честит имен ден на всички именници да са живи, здрави, много щастливи и обичани!   bouquet
Поздрави и целувки!

# 124
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ, ДЕЧИЦА И РОДНИНИ!   bouquet
Честита месечинка на тези които са родени на тази дата!   love001

zvezdi4ka и всички които се мъчат да откажат децата си от нощното хранене, както е казала demi70 не ги мъчете сами ще се откажат. Аз както си се чудех как ще го направя тя сама си се отказа. Вече трета нощ не се буди за нощното хранене. Слагам я след баня да спи към 9 - 9.30 часа и се буди в 6.00 часа. не знам дали е за постоянно но така си стана....ние сме все пак по-големички вече
eniq- аз също слагам от както сме се прибрали у дома много тънка възглавничка, но откакто взе доста да повръща и сложих по-дебелка/ по препоръка на педи/
wola - аз използвам такова нещо ое ткато се роди Дарка за баня без отмиване има силата на сапун за къпане и лосион. Слагам го във водата и не го отмивам допълнително, изпратиха ми го от Италия казва се babygella. Ако имаш някой накарй ги да ти изпратят - мирише страхотно.

Прятен ден от нас и веел празник  ! Tada

# 125
Честит имен ден на празнуващите днес!
Много успехи и здраве на всички вас, малки и големи момичета и момчета с големи сърца!
  newsm51 newsm51 newsm51

# 126
Честит Имен Ден на бебе Георги на Янинчето.
Честит имен ден на Гери (Wola).И на всички останали честит празник, Свети Георги да ни закриля от неприятности и болести Praynig
Нашите бебоци са по 5600кг.
 Hug Hug Hug

# 127
  • София
Аз току-що премерих Коко- 6200 гр  Shocked
Сигурно и нас ще ни се скара педиатърката на консултацията другата седмица, той започна да яде по 200 мл АМ на хранене, но аз бебето си на диета няма да държа.  Naughty

# 128
здравейте и от мен.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ!

ние днес бяхме малко по разходки,но ремето е много променливо,направо е ужас.веднъж топло,след това силен вятър после дъжд да се чудя да го завивам,отвивам Crazy
сега пък се е успал от 14.00 часа не е ял и незнам как не се е събудил все още озверял от глад,но и това ще стане  ooooh!

ами забравих какво иках да пиша newsm78 ама по късно ще се пробвам

# 129
Здравейте, сладурки!
Честит имен ден на всички празнуващи - да сте живи и здрави Simple Smile
Ние сме добре,намерихме си 2 мами в квартала най-накрая и сега имам с кого да се шляя по цял ден. Относно слънцезащитният крем- ползваме фактор 50+ на Виши. След баня мажем бебка леко с олио на Хип, а от няколко дена заради едно лющене на кожата- с Нахткерцен балсам- много е добър, веднага помогна Party
Ахони, честита награда Simple Smile
Утре мислим да попътуваме до Видин за няколко дена, така че искам да ви пожелая хубав и слънчев уикенд и многоооо целувки от нас с Дарето Hug Hug Hug

# 130
Честит имен ден на празнуващите днес! Желая им много здраве, любов и късмет

# 131
  • Сред обкръжението
Здравейте и от нас!

Най-напред да честитя на всички именяци! Да прославят имената си!!!

Относно слънцезащитните мазила - ние ползваме Бочко! Аз също гледам да не го излагам прекалено много на слънце, но по-малко мисля, че е полезно. Особено сега, когато слънцето все още не е толкова силно, мисля, че е добре, защото си набавя витамин Д!

# 132
  • Русе
   Честито на празнувалите имен ден днес! Да са живи и здрави!
   На Ема от самото начало й върви на празници - роди се на Цветница, а днес навърши 40 дни! Simple Smile Обиколихме 3 църкви докато намерим свободен свещеник, който да й прочете Чистата молитва!
   На последната консултация я измериха 4600, 54 см и педиатърката настоява да махнем вече нощното хранене. От няколко дни влизаме в нов ритъм на хранене - Ема яде след банята в 20 часа, следващите хранения са в 1 и в 5 сутринта. После през деня пак сме на 3 часа. Напоследък разреди акането, преди беше по 3-4 пъти на ден, а сега веднъж на ден само. Изяжда 120 мл, но не на всяко хранене.
   Аз слънцезащитни не съм купувала, гледам да не я пече слънцето - сенника е максимално спуснат, имаме и чадърче. Не ми се иска да я мажа още с нищо.
   Биберони - каучукови, на Чико, сменихме ги точно днес, че бяха станали едни меки и се гънеха, не съм ги чакала да почнат да лепнат.
   Елзас, съжелявам, че не можах да ти се обадя тези дни, но Дари се разболя, не е на градина и ми беше много трудно с двете.
   Не съм чела нищо назад, само тази страничка, виждам, че Ахони има награда, ще се помъча да прочета утре, че сега ме чакат пак да стана от компютъра.
   Лека и спокойна нощ Hug

# 133
Здравейте:)
Влизам малко късно да ви почепя послучай празника.Малката Галя е именячка днес,както и свеки и тя:))
Весели празници от нас:))
 Hug Hug Hug Hug Hug за всички:)

# 134

Общи условия

Активация на акаунт