МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Здравейте и от мен.
Днес бяхме на консултация. Дечицата са добре на килограми. Много ми е мъчно, че точно пред кабинета в поликлиниката свекърва ми незнайно как обърна Ицко със седалката за колата. Детето полетя към земята по очи и заплака силно. Не е виновна жената, но ако беше вързан нямаше да падне. По принцип са вързани с коланите, но точно пред кабинета го е развързала. Господ го е пазил и Свети Георги на днешния празник. Сега е добре спинка детето, тати го изкъпа. Съвета ми към всички е да вързвате бебетата колкото и да ви се струва, че е безопасно на малки разстояния, белите става за части от секундата.
Лека нощ. 

# 137
ahoney, честито!  Hug Малката Виктория явно е голяма чаровница. Прати ми моля те паролата на албучето, за да разгледам снимки и да сложа наши.

За шишетата на Авент - за мен са пълен боклук. Страшно много уливат и отделно синът ми не може да се храни с тях. От самото начало сме на Доктор Браун. Доста миене е с тези тръбички и неща, но това е положението при нас. Иначе като цяло нещата на Авент не са никак лоши.

Педиатърката ми каза да минаваме на 5 хранения на денонощие. До сега бяхме на 6 съответно в 0, 4, 8, 12, 16 и 20 часа. Но това нощното не знам как да го премахна. Буди се и иска да яде.

# 138
Къде е Марисса?

# 139
Ахони, честита ви медийна изява. малката е сладурана. Hug
На Слънчо бебка също е прекрасна.  Hug надявам се баща й да е по-добре. Praynig
Ичка, Дарките и останалите бебки са ни супер. Да са ни живи и здрави.
Деми70, тя майка ми каза, че едно момиче отишло в ресторанта и питало за мен. Ще ти пиша на лични, за да се видим. Ще вземем Янинчето също.  Hug
Хайде да лягам. Последно Лека

# 140
  • California
Здравейте, мамчета  Hug
Минавам само да ви поздравя, нямам никакво време нито за четене, нито за писане. Все още сме без режим - въобще не знам кога ядеме и кога спиме  Heart Eyes Но каквото такова. Липсвате ми.  Hug
Честито на именниците ни на патерица, да са живи и здрави   bouquet

# 141
добро утро  kaffeetrmker_2

# 142
  • Варна
Добро утро и от нас   food010!
Нашия мил тати беше готов да вземе малчо и да ме оставят да си поспя, но реших, че и утре е ден Simple Smile
Малко снимки от нас да ни видите как се смеем.
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18571655
Хубав ден на всички. Hug Hug Hug

# 143
  • София
Честито на патеричка на всички именяци вчера, както и на бебчетата, навършите 1,2 месеца или 40 дни!!!
Карамел, вторник специално питах ортопеда дали да слагам възглавница, а той каза в никакъв случай, цитирам „главата й е достатъчно голяма, че и още да й повдигате”.
Аз също купих джаджа против комари за количката, че аз съм алергична и ме е много страх Вики да не я ухапят.
Svetlichka, вчера не съм чела форума. Днес няма да ходя в парка, че мисля да се поразшетам вкъщи, докато е лошо времето, но следващите дни ще те чакам да звъннеш когато си в района.

# 144
  • Варна
Добро утро на всички Simple Smile)) първо на патерица да честитя именния ден на всички които празнуваха вчера и месечинките на всички бебоци кой на 1 кой на 2 или на 40дни Simple Smile)
Ние ядем като замаяни през 3ч. няма ден няма нощ по 120гр взех й беберон с най-малката дупка няма братче бавно да яде лакома  и това си  е Simple Smile пак си повръща но не иска и да се оригва Simple Smile
Някой ме беше питал за количката направо се родих с нея вече носа ми изгоря от слънцето и ръцете също като някоя селскостопанска труженичка съм Simple Smile)) една бяла кожа с един алено червен нос и едни черни ръце Simple Smile))
В петък сме на консултация исках да питам мамите какво става с ваксината Пентаксим има ли я по аптеките и при педиатрите???

# 145
  • София
Диди, питах за пентаксима и доки каза, че би трябвало да го получат скоро, но в краен случай може да си купя за първия прием и останалите да са ми безплатни. Също ми потвърди, че ни се полага и пневмококовата ваксина, но и тя не се знае кога ще я има.

# 146
  • Варна

ahoney то хубаво но по аптеките има ли я?????

# 147
  • София

ahoney то хубаво но по аптеките има ли я?????

Не  Cry Въпросът беше ако доставката при лекарите се забави много, а я пуснат п аптеките да си я купя. За сега изчакваме още 1-2 седмици. няма проблем за се забави поставянето й.

# 148
  • Варна
ahoney аз съм в шах защото педи ми каза ако я нямат да си я купя ако и по аптеките я няма щели да й сложат това което имали от старите ваксини а това което нямат пак с рецепта да го търся а на мен хич не ми се иска да й слагат от тия старите ваксини и да бодат детето 5 пъти. Дано поне по аптеките да я има Simple Smile благодаря все пак

# 149
  • София
Диди, не им давай да ти слагат старите 2. Приемът на пентаксим може да се забави дори с 1-2 месеца. Тази ваксина е с пъти по-добра от другите, освен това включва ваксина и против менингит, която я няма в старите 2. Министърката е казала, че до 15 дни ще я има при всички педиатри, а от тогава мина май вече 1 седмица. По-добре изчакай. Ако докторката настоява я излъжи, че Сияна има хрема или нещо от сорта и няма да може да й бие старите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт