Джапанки Rider?

• 4 414
  • 9
  •   1
Отговори
Искам да купя на детето джапанки Rider, но не мога да намеря къде се продават. Преди около две години купих за себе си от един щанд в "малкия ЦУМ" на "Пиротска" и не са мръднали изобщо, много са удобни. Имаха и много хубави детски джапанки, но сега вече щанда го няма и не мога да открия къде се продават такива.
Ако някой е виждал ще съм много благодарна да сподели Simple Smile

# 1
Има ги в Дружба 2 в Стил 99 и на пазара  на Дружба 1 има голям избор отвън слагат стилаж  с много видове и детски и за въэрастни

# 2
  • София
Има ги и в Младост 4, но вносител им е булдозер, така че потърси в техните магазини.

# 3
Благодаря за идеите, ще погледна в Младост, че ми е по-близо  Peace

# 4
и в магазините от верига сиси

# 5
larakroft1  къде в Младост4?

# 6
  • софия
В РУМ-а на Младост 2 имаше.На първия етаж,в магазина на Булдозер.

# 7
  • София

В младост 4 до Фантастико има един бебешки магазин Бамби и магазинчето се намира до него.

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
В младост 4 до Фантастико има един бебешки магазин Бамби и магазинчето се намира до него.

на 2-рия етаж на търговския дом също имаше Булдозер.

И в Мл.1, в търг. дом ЛИЛИУМ, (зад сп. на 43 блок се пада) също имаше Булдозер и Райдер.

# 9
Искам да купя на детето джапанки Rider, но не мога да намеря къде се продават. Преди около две години купих за себе си от един щанд в "малкия ЦУМ" на "Пиротска" и не са мръднали изобщо, много са удобни. Имаха и много хубави детски джапанки, но сега вече щанда го няма и не мога да открия къде се продават такива.
Ако някой е виждал ще съм много благодарна да сподели Simple Smile

Има бразилски  джапаки, сандали и чехли
http://www.struvasi.bg/category/54/dzhapanki-sandali-chehli.html

Общи условия

Активация на акаунт