Дано послужат за каквото трябва, Плами
.
и ги изгладих на всичкото отгоре. Е, още имам, но време до довечера бол
.
. Килце по килце и ще стане работата
. Аз продължавам да съм в застой, но не се притеснявам. Поне отказах тестено и сладко + колбаси и други вредни работи и ми е много по-леко и се чувствам чудесно. Все ще се раздвижат нещата. Надявам се преди да спра да кърмя и да ми дойде цикъла
. Не че са обвързани едно с друго 2те неща...
как е Люсил ? Андрей и той ми хвана някаква хрема и сега капя Макситрол ,пък да видим утре на консулта какво ще каже педи.
Мнооого пръцка това мое дете значи ! Лошото е,че се мъчи и го боли.Ето сега 3-ти ден не е акал и само пръцка.Правя масажи,но не.Смених АМ,сега е на Аптамил(много трудно се рзтваря това бе
) и чакам. Педи каза да взема каквото и да е мляко само да пише А и Д на кутията - чр те не са ли всички с тези витамини? 
Като дойде време за ядене какво правите? аз не смея да изляза по- далече,че като ревне това ми ти дете и няма успокояване!
и с какво се придвижвате до Борисовата?
Защо въпреки честото сучене не се увеличава тая кърма? и друго - тя идва на талази - малкия суче,свърши,после суче 'на сухо' и по някое време пак дойде..така ли трябва да е?

), спорадичните срещи с приятелки и отбиването на номера във FB вече не са достатъчна връзка с околния свят за мен (Алилуя!
) Липсвате ми и като истинска блудна дъщеря - Ей ме, на!

Препоръчани теми