АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Велмар - мерси, е затова не слагам снимки....все нещо не дооправям както си трябва....Когато искате - заповядайте с Дария на куче  Laughing

Анди - нищо, виж помниш пък пък истинското ми име  Hug.

мерси за кучето - сега ще си купувам и книга как точно се гледат като малки, че предишното го осиновихме от улицата и се беше по отраснал

# 511
Хееей, искам и аз да гледам снимки във ФБ. Аднете ме, мооля - там съм Antoaneta Mileva
Иначе нищо ново тук - обичайните кавги и разправии с Жоро - голям инат...Много съжалявам че го спрях от градина лятото - но е късно. Нито боледува по-малко, нито е по-щастлив...има алтернативи - бабите го искат...но аз не мога да го дам .. как? като е такъв болник - няма да спя, няма да ям...
На нас ни предстои кръщене на Ади и РД на Жоро..та обмисляме как, къде и кога...
Предстои ни и ремонт и обзавеждане на новия апартамент - та се чудим отгде точно да го захванем. Решили сме от вратите - казвайте ако скоро сте купували - от къде, цени...тънкости - идеи и насоки приемам всякакви, а ако са и за малко парички  Hug Hug Hug
А за кучетата - като чета Пухче - аз си мисля че в момента дори още едно бебе да имах - пак щеше да ми е по-лесно от на теб  с кучето - стискам палци бързо да свикне с реда във вас.
Надя ти пък как не можа да "намалиш" бебето брее - тормозиш Кало само  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И на Жоро в началото Ади му идваше в повечко като ревнеше - веднага и той, и даваше предложение да я връщаме в Шейново Simple Smile)))))))))
Но аз му обясних че не може да говори - няма как да ми каже "Мамо, гладна съм" или "Мамо, смени ми памперса" или "Мамо гушни ме" и затова плаче, и че по този начин ми казва че има нужда от нещо -  това подейства при него. Започна да гадае какво ли иска всъщност да каже тя. Е, това не му попречи разбира се преди два дни да се опита да я удуши с една декоративна възглавничка  #Crazy . Аз съм в кухнята и му правя фреш - влизам в стаята и що да видя, той и сложил възглавницата на лицето и натиска отгоре - онова малкото размахва ръце и крака в отчаяни опити да се освободи... не може и да писне да го чуя... онемях... но после си дадох сметка че незнае какво прави...но си е опасен де. Много я тормози и и показва колко е силен - големее и се..а то милото седи и си мига и му се радвааа - купон си е - така е

# 512
  • София
тони, има точно пет Антоанети Милеви и нито една не си ти.
Аз съм Нана Христова на латиница, намери ме ти  Mr. Green

# 513
  • София
Леле, Тони, ужас!  Crazy Добре, че си отишла навреме  Rolling Eyes Ивчо и Алекс вече си играят заедно понякога. Често и завършва с рев цялата работа, ама няма начин... Но определено сега ми е много по-лесно от миналата година по това време. Само дето умората се трупаааааааааааа  Tired
А, ето как ще намеря и Тони - чрез Нана  Simple Smile

# 514
тони, има точно пет Антоанети Милеви и нито една не си ти.
Аз съм Нана Христова на латиница, намери ме ти  Mr. Green
по-точно 9 Wink
 Аз съм Анна Великова

# 515
Нана - намерена и добавена си!
Велмар - има и няколко твои адашки - не незнам коя точно си ти - с Нана ми е лесно - нея съм я виждала на живо - но теб не мога да те позная - срам срам срааам Blush
Елфче - да, да се надяваме че и моите ще почнат да се разбират НЯКОГА.. то малкото няма грижи..ама баткото е лигльо..надявам се това да е период - т.н. детски пубертет ..чеее ако ще си е такъв - ще ми скъса нервите рано рано.
Ох сега трябва да намисля начин да си ви запомня и с имената, че съм свикнала с никовете от бг мамата Simple Smile ще успея - сигурна съм. Хайде, чакам покани за приятелство...как да ме познаете - незнам, снимката ми е - лицето ми се вижда, леко усмихната...за съжаление не съм онази мацка дето си мие колата по бикини Simple Smile)))))))))))) далече съм от тази форма

# 516
  • София
Айде одобрена си  Grinning

# 517
Готово- добавих те. Сега остава да сложиш  и снимки , че да се порадвам на прекрасната Ади

# 518
Може ли и аз? Blush
Във ФБ съм Жана Тагарева.

Elwing, добре съм, до края на месеца съм на работа и после малко почивка, че вече много се изморявам. Peace

# 519
Друго си е вече  - сега ще има да гледам и аз снимки Wink
А, забравих да кажа - Жоро сега се оглежда всеки ден за ксЪми - това явно за него е доказателство че е голям.. та забелязал той мъхче под мишничките си и идва и ми крещи "Мааааааааамо, виж виж виж - имам косЪми под мишничките - вече съм голяяяяям"  Mr. Green Mr. Green - е, нема що!

# 520
лелллеее, Tony_M, онемях като прочетох за възглавницата... #Crazy направо не ми се мисли и нас какво ни чака следващите месеци живот и здраве.

пух, права си....не бива да губя надежда...щом още си помня и мойто, значи може и да настъпи подобрение. Mr. Green

# 521
  • гр.София
 Нана,май току що по Бтв гледах вашата алерголожка- Мариана Мандаджиева.

Цвета,добре дошла отново Hug

Видях го рошкото Карлос.Мно-ого е сладък.

# 522
Добро утро. Извинявайте , но отдавна не съм писала и тези дни само четох ли четох. При нас в Добрич вали и вали ли. Сутринта уж си обух едни високи сандали да не се намокря, и вървя по центъра, а отзад дънките ми мокри пак до коленете. Иначе аз днес съм на ,, килимчето " при шефа, че днес ми изтича договора и да видим дали ще ме остави на постоянно място или ще ме съкрати, просто този път няма друг начин, няма как пак да ме назначи на срочен договор, няма такова законово право по КТ.
Иначе децата ми през седмицата като сме на работа с мъжа ми ги гледат моите родители, а в петък вечер до понеделник сутрин си ги гледаме ние у дома. Като изляза в отпуск евентуално през август ще се гледаме у дома с децата. Ами така е, майка ми и баща ми не са длъжни цяло лято да ми гледат децата я. Те няма да ми откажат но все пак неудобно ми е някак.
Ето това е Виктор, от преди седмица. Снимката не е много добро качество , но все пак:
http://veselina112.snimka.bg/family/snimkite-na-semeyistvo-kalch … i.316256.19503619
Успешен ден ви пожелавам на всички !

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 14:28 от veselina112

# 523
Хайде да почерпя, вече съм на постоянен договор  newsm68, почерпете се за мое здраве:

# 524
Айде да ти е честито! Peace

Общи условия

Активация на акаунт