АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
То във време на криза си е направо за празнуване.
Да ти е лека работата!

# 526
 Честита постоянна работа на Веселина 112! С кеф да работиш и хубавичко да ти плащат!!!
 ЧРД На слънчевата ,усмихната ,красива и талантлива Ваня !!!

# 527
  • София
vst,честит празник!

# 528
  • София
Вст, честит рожден ден!  Heart Eyes Желая ти много здраве, любов, усмивки и щастливи моменти с любимите хора!  Hug Heart Eyes  

# 529
  • гр.София
 Хоп и ние на опашката от поздравяващи.

ВСТ, Честит юбилей! Пожелавам ти  много здраве и усмивки,  лично и професионално щастие!

# 530
Честит рожден ден, Ванче! Пожелавам ти много здраве, любов и щастие!

# 531
Със закъснение, но пък от сърце искам да благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug Трогнахте ме и ме зарадвахте много - благодаря, благодаря, благодаря...   bouquet

veselina112, честито  Peace

Нана, как е таткото /на Кало, де  Laughing/

Честит рожден ден на прекрасата Елен! Много здраве, обич, късмет и хиляди усмивки  Hug

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 00:19 от vst_80

# 532
  • варненка от София
Ванчееее, зло да те забрави душко, цял ден прелитам и все да пиша, да пиша и то мина денят. И все пак, приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, много щастие и късмет. Талант имаш голям, нека не стихва, черпи вдъхновение от живота, нека той е зареден само с позитивни емоции. Много, много любов ти пожелавам, уют и топлина в дома!

# 533
# 534
Момичета,благодаря за топлото посрещане и за пожеланията към бебо  Hug Hug Hug

vst_80 Да си здрава и много обичана и уважавана жена   bouquet

Гледам има много бременлийки,ама има и такива дето се услушвате за второ  Mr. Green Хайде излизайте пред редицата и се захващайте за работа  Laughing Laughing Laughing

Аз напоследък не сколасвам ама хич.Нямам време за нищичко.И то не Сава,ами Йоана ми е проблем.Само мрънка,иска какво ли не,вика,скача.........  ooooh! А и мъжът ми като е в Кипър не смогвам да огрея и на двете места.  Shocked Confused

# 535
Cvete като гледам в колко си писалаааа  #Crazy - вярвам ти че едва смогваш!
Разкажи за Сава - къде, кога как се роди? Разкажи и как Йоана го прие? Ревност?

Веселина - честит ти постоянен договор!

Момичета, моят Жоро почна да си опознава тялото - ама не е ли рано бре????? Влизаме снощи в спалнята с баща му, той си бръкнал в пижамката - рови нещо там... и ни казва "Айде, отивайте оттатък, отивайте"  Sick Embarassed Rolling Eyes А обикновено иска да има някой при него - почнало е да го е страх от тъмното Simple Smile))))))))). Естествено аз не излезнах, легнах си, и се загледах по някакъв филм. По едно време той се кротна...поглеждам го - ПАК РОВИ ИЗ ПИЖАМАТА..и го питам "Абе Жоро, какво правиш мамо?" и той "Ти как ме видя? Защо не си гледаш филма???".
Втрещих се, не е ли рано? Почнахме да му обясняваме че ще го заболи, да не си играе толкова много с пишата си...ама незнам, може би трябваше да не обръщаме внимание толкова...вашите деца правят ли така?

# 536
  • София
  Тони каките не съм забелязала да правят нещо подобно, но имаше по едно време към две годинки и малко, когато на няколко пъти преди баня или след това се оглеждаха една друга и разглеждаха подробно... За тях обаче беше игра и забавление, на мен малко ми ставаше неудобно, но не съм им правила някаква забележка, а просто им отклонявах вниманието.
   Съвсем нормално е да опознава тялото си, а и всичко свързано с него трябва да носи удоволствие. Те са малки, но определено много разбират и помнят, така че ще го заболи и че това не е хубаво не ми се струват разумни.
   Във връзка с това, тъй като се замислих, че ние сме само момичета, се сещам за разказа на една позната с батко и след това близначета момчета. Баткото е от първият и мъж, който също има втора жена и съответно момиче от нея. Големият батко, който е свикнал само с братчета близначета отива да види другата си сестричка. В един момент бившият и звъни и и дава баткото, който реве. Проблема бил, че събули малката да я преобличат и той видял че няма пишка и от там рееев. Бебето е дефектноооо, няма пишкааа  Simple Smile Майката сподели, че набързо без да се усети дори казала, нищо тя като порасне ще има много  Mr. Green

# 537
  • София
Eлена, честит рожден ден! Много, много щастие, здраве, любов, късмет!  Hug Heart Eyes  bouquet

Това за многото пишки ми хареса  Laughing  Mr. Green
А иначе и Ивчо се пипа там, но през дрехите.  Rolling Eyes Чудех се дали нещо му има, уж не го боляло или сърбяло  newsm78
Цветето, повече са май повторилите, отколкото бременните  Simple Smile А желаещите за второ не знам колко са  Simple Smile И при нас е така - баткото мрънка повече, ама той си е такъв по принцип  Rolling Eyes

П.П. ей, че е хубава и цветна темата ни  Simple Smile

# 538
  • София
Ето една истинска майка-героиня

http://dnes.dir.bg/news/gigant-bebe-6706302?nt=4

# 539
Да, Миме, права си, не трябваше нищо да казваме, дано да забрави. Но  ми стана странно и някак...дори гадно. Но така е, все повече и повече ще се отдалечават от "бебетата".
Многото пишки  Mr. Green и мен ме развеселиха.
Честит Рожден Ден и от мен Елена! Жива и здрава да си!

Общи условия

Активация на акаунт