Жената Овен/12

• 17 972
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Varna
Благодаря ти Дива, че видях любимият си Истанбул. Hug А и тебе разбира се, ти си главният герой все пак във снимките Wink
Обаче, аватара ти, нямам думи, щото не спирам да се хиля Joy Аватар- убиец Joy

# 257
ДЕЛТИЧ много ти благодаря за Убавите думи.

В понеделник, ще метна и някоя снимка и от Немачко.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 258
  • Varna
ДИВА Hug
Там не беше ли студено бе Душата. Днеска ми се обади една аверка от там и каза, че било бахърлък. Но така е от няколко години там.

# 259
ДЕЛТИЧ времето беше супер. Само вечер до морето беше малко хладно. Но за сметка на това какъв студ брах в Германия не е истина. И дрешките ми за там бяха лефтерни.

# 260
Еееее, ди ва, блазе ти.Чудни снимки Peace

# 261
Момичета, днес имам повод да почерпя! Малката ми щерка стана на 13. Официално вече в редиците на тийновете  Laughing

# 262
  • Varna
ДИВА Hug
Аз за Германско казах, че е студено. Иначе във Станбула града голяма аз бях, малко преди тебе. РазкошнУ времИИИ, разкошнУУУУ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЩЕРКА ТИ, КАЙЕНЧЕЕЕЕЕЕ!!! ДАНО ИМАТЕ ЛЕК ПУБЕРТЕТ!!!

# 263
cayenne да ти е живо и здраво детенцето. Пожелавам ти много търпение, за да преживеете пубертета.

ДЕЛТИЧ, на мен трябва да ми се обяснява малко повече.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 264
cayenne,честита ти рожденичка!
Да ти е жива и здрава,много щастлива и разумна! newsm67

# 265
  • при моите деца .....
cayenne, да ти  е жива и здрава! Да те радва и по-малко грижи да създава! Щастлива младост й пожелавам!

# 266
Делте, Дива, Коколинке, Боби, благодаря  Heart Eyes Hug То рядко някое хлапе кара лек пубертет в наши дни... Mr. Green
Ние майките да му мислим, изцеждат ни здравата  Crazy
Ето сервирам си един коктейл, подходящ за всички майки на турбо- тийнейджъри  Mr. Green

Някой друг, ако има нужда от яка засилка- черпя  Joy
Иначе ми е страхотно хлапето,само мога да се хваля с нея, но и не ме оставя да скучая Wink

# 267
  • при моите деца .....
Ех, сега ще литнат годинките и аз ще черпя...
а сега е дете, надявам се щастливо - ще съ събудя един ден и моето слънце ще е тийнейджърка....
cayenne, за мен двоен коктейл.... Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 23:01 от * Боби *

# 268
Боби, готово, сипвам по още един!  Laughing Laughing Неусетно порастват, гаранция! Да са живи и здрави диванетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
cayenne, за Слънчицето ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт