Жената Овен/12

• 18 000
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Коколина, резултатът ще е ясен чак на края на месеца. Благодаря за палчетата  Hug И мен треска ме тресе от нерви.....
Само Франчи ли е блондинка от овнетата тук?

# 406
Коколина, резултатът ще е ясен чак на края на месеца. Благодаря за палчетата  Hug И мен треска ме тресе от нерви.....
Само Франчи ли е блондинка от овнетата тук?
Аз съм блондинка под прикритие Mr. Green

Зайче, да знаеш, че също като КоКолинка не съм пускала палците.

# 407
  • Varna
БЕНДЖОЛИНЧЕ Hug
Тези прекрасни сини, големи очи, не моЙ стоят хубавУ дори и на блондинка под прикритие. Я си остани брютентка със синьо очО Hug
А ФранчитУ си е естествено блондинка!!!!!!!

# 408
Бенджи, въобще не ти личи на снимките, че не си с естествен цвят, отива ти много така ( и аз на теб стискам палци и за сватба и за бебе  Hug )
И аз съм блонди, ама менте Simple Smile

# 409
Делтичка  Hug И аз съм естествено блонди, ама се почерних, щото веждите ми са черни и всички ме питаха дали си боядисвам веждите, защото за косата беше очевидно, че не е боядисвана.Много странно беше и не ми стоеше никак добре ooooh!
Някой ден ще взема да ви сканирам някоя снимка, че всички блонди снимки са на хартия.

Зайченце  Hug

# 410
  • Varna
Неее, очОто ти изпъква страОтно на черните коси. И още повече, че черна коса стои много рядко така добре и не състарява както на тебе. Казвам ти го със най добри чувства. Черната коса поначало състарява. При тебе не е въобще така.
Другите са със тъмни коси, но както виждате на всички им стоят пИрФектно. Не го казвам от куртуазия, казвам го искрено и от сърце. Все пак се познаваме отдавна. Иначе, щях да си премълча, деликатно.
ЗАЙКО БАЙКО Hug
Просто нИзнаЙш как шЪ танцувам кЪт съща луда, като науча УбавЪтЪ новинЪ от тебе Hug И напълно те резбирам, че си много напрегната. Имам една приятелчица- е не дърта като мене- която тези дни отива да и помагат за бебенце. Така ще ви се радвам и на двечките, ама така ще ви се радвам, като ми се похвалите тукаааааа Hug Hug
Аз днеска съм, бомба момичета, даже преди малко пийнах малко червено вино. Обаче пък една алергия ме е метналааа. От сутринтЪ съ пляскам със ментолов спирт и гледам взема да отминава. Абе да има ешън около кака ви ДелтЪ, то иначИ не е живот да е спокойнУ около мене smile3503

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 13:00 от DELTA_DELTA

# 411
Добър ден и от мен...)
Тук е ужасно време, духа и вали...
Излизах за малко, че трябваше да купя подарък за един приятел, довечера сме на РД. )))

КоКолинка, Заяц, стискам палци и аз, и всичко ще е ок, сигурна съм...))))

И да се "похваля", днес мъжа ми забеляза (след 3-4месеца), че съм "наляла кокъла". ))))) Викам ми да, аз съм си отдавна станала дебела сто кила, ти добре че чак сега забеляза...))))))

# 412
Бенджито е супер така. newsm10Пу,пу! Hug

# 413
Измръзнаха ми ушите и носът ми тече   cold
Не ща го това време беееее  smile3511
И като овца блея: беееее   animal085
 hahaha

# 414
  • Varna
Аз, нали ви писах, сутринта колко градуса ще е днеска бе Маргалче. Ти да не би да излезе по лятному облечена #Crazy

# 415
Мчи ей ма на:

# 416
Ало, бизнесът в действие Laughing
Няма ли работа за теб, бе, пиле?
Я зареждай якета и палта, че като гледам и сняг ще завали след малко.
При нас е 11 градуса.
Отвратително, и духа, и вали.

# 417
Маргалче,ама голяма си убавица! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 418
Маргало, готина мацка, ейййй....)))))

# 419
Здравейте мацки Hug
На мен все не ми остава време да пиша.....
Коколинке, Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано всичко да се получи така както искаш ти Hug.
Зайче, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и при теб миличка Hug Praynig за  EFP дано, дано.....
Бенджи, много добре ти стои черната коса, но русото ми е слабост и предполагам, че на теб ще ти стои по-добре Wink, а сините ти очи са направо...... казвала съм ти го вече Peace.
Маргалче, стига си бляла.....  animal085
 Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт