Жената Овен/12

• 17 974
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Varna
ФРАНЧИ Hug
Точно за това споменах Норда. Първо там съм ходила може би 3 или 4 пъти и то заради познати. Все се дърпах, че много е мазно а и много хора има и доста се чака. Толкова ни е ходенето и поне от 3 години не сме стъпвали там. Така, че споко. Wink
Хората се залъгват заради големите им порции, а те мазнииииииии newsm61

# 241
  • Varna
Таман, че бяха казали, че ща трещи, а нали бях ви писала веднъж, че много ме е страх от гръмотевици и даже на балкона не излизам като има такова нещо.

# 242
За неделята следобед във Варна поне засега го дават хубаво времето. http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100726050#d15.05.2010  Няма да сме с галоши и чадъри на срещата Joy
Тъй като гледам специално за нас ще изгрее слънцето. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 243

Аха и евтини Joy

КоКолина, забравих да ти честитя заминаването в Лондон PeaceМай ви се ходеше, нали?Уредено ли ви е всичко, защото са затегнали положението с работните визи.

# 244
Фран,засега поне е сигурно,но след няколко дни ще се изясни напълно.Ако не бяха изборите щяхме да тръгваме,но сега трябва да се види как стоят нещата и тогава.

# 245

Аха и евтини Joy

Ами като нямат хората парички и до там стигат понякога Confused

Фран,засега поне е сигурно,но след няколко дни ще се изясни напълно.Ако не бяха изборите щяхме да тръгваме,но сега трябва да се види как стоят нещата и тогава.
КоКолинка, ама завинаги ли ще заминавате? Хайде дано да е както си го представяте и мечтаете Hug

За неделята следобед във Варна поне засега го дават хубаво времето. http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100726050#d15.05.2010  Няма да сме с галоши и чадъри на срещата Joy
Тъй като гледам специално за нас ще изгрее слънцето. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ам чи ний малки слънца ли сме  Rolling Eyes Естествено, че заради нас ще се появи и голямото, та да ни се порадва  Mr. Green

# 246
Върнахме се от плаж, забравихме да се намажем, хем си носехме мазило. Чак черна не съм станала  Laughing
На плажа имаше само мадами, като нито една не беше с горница за радост на мъжа ми  hahaha hahaha
Още един ден пълен релакс и почваме ремонт, а знаете, че такова нещо като нормален и безобиден ремонт няма  Laughing
Следобедно кафе?
Моето е с топка сладолед в него.

Да ви предупредя, не съм почерняла, ама сериозно напълнях. Направо изведнъж избухнах. Та ако се дотъркаля топка до вас-аз съм  Laughing
di.va ,как да не искаме снимки!!Много искаме даже!

# 247
Ели, каква топка, бе!То бомба Mr. Green
Айде, бегам да тропам, до довечера Stop

# 248
Бенджи,ще тръгваме с идеята да е завинаги.
Ели, каква топка, бе!То бомба Mr. Green
И то доста калорична. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
Привет и от мен  Hug  ви
Делте,не човек ,а желязо си ми ти  Heart Eyes
от Ели,сладоледа ,от мен друго ободряващо...някакъв младеж върти тука едно колело....та пушек се вдига   Wink Хайде чао ,до после 

# 250
  • Varna
Ирче Hug
Тоз младежж, можИ да муЙ такваЗ рабУтата- колелета да врътка Joy

# 251
Малеееееей, ихааааааааааа
Потекоха ми лигите. Тоз младеж мноУ стегнат бре. Crazy

# 252
  • при моите деца .....
Добър вечер!!!
Много ми липсваха разговорите, но работа...
Аз също си търся работа, но сега работя при свекърва ми - сега е натоварено - вчера почти 11 часа, но имам нужда да работя някъде с други хора, да се реализирам.... Но не ми се говори за това...
Сега ми е вечер за ...
Наздраве!
Аз съм на бира....
Но ако има от къде бих опитала и младежа.... на Ира....
Лека вечер!

# 253
# 254
Една бърза снимка, докато не са я изтрили. Че пак забравх, как можеше да кача само линк. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт