Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Леле хора, шашнахте ме, бе  ooooh! Аз досега спокойно си го раздавам, хем доста инфо изчетох и аз в началото. Нашето е още от самото раждане. На първата снимка, която ни дадоха от болницата се вижда бледорозово петънце, което сега стана червеничко, но не виждам много да нараства де  newsm78 Съвсем леко е издуто. И аз четох инфо за това, ако е близо до окото и т.н., но Димитрова още в началото ме успокои, че нашият е доста далече и няма никаква опасност. Притеснителни били тези на фонтанелата  Thinking Не се и задълбах повече. А иначе и мен ме притеснява едно евентуално разкървавяване, дано всичко е наред  Peace
Братовчедка ми имаше доста голям на ходилото-беше като голяма ягода-изчезна й към петата годинка някъде.
За всеки случай, Маимп, би ли дала координати на Мигаров?   bouquet Че да направим консулт и с него.
споко де,щом не нараства -бели са ти кахърите Laughing,

0898644135-тел. на Мигаров,
приема в бившата военна болница,кабинет 18,обаче май до първи юли е в отпуск,но по принцип приема в понеделник в този кабинет,звънни и го питай,но така както казваш вашето е мъничко,червеничко и не отбива царя от пътя Heart Eyes

# 316
СИС,е как е ходило това момиче до петата си годинка-ТИ ПЪК СЕГА МЕ УСПОКОИ Laughing Laughing,
аз се притеснявам как ще се сресва девойката , а те хората "ходили по хемангиом" Laughing Laughing Heart Eyes

# 317
  • Бургас
  bouquet за координатите.
Ами да ти кажа, след годинката някъде започна да избледнява и така постепенно изчезна. А беше направо лилав. Но нейният беше плосък и нямаше дискомфорт при стъпването. Носеше мисля от тези специални лепенки с хемостатичните гъбички и още нещо имаше, но не помня вече. Все пак девойката вече е на 17  Heart Eyes И те много се чудиха за оперативно премахване-но хирурзите в Чехия/живеят там/, още от самото начало бяха против, за разлика от БГ колегите им.
Ако искаш още инфо, ще поразпитам  Peace Heart Eyes

# 318
  • Бургас
Добро утро момичета !

Мария♥  ,спомням си,че и други момичета бяха споделили подобен проблем и след консултация с кардиолог се оказваше,че е често срещано и няма нищо страшно ! Стискам палци при вас всичко да е О.К.

Цвети,покажете малко снимки от срещата де !

Маип,бързо оздравяване !

Сиси,добре си се завърнала  Hug

# 319
  • Бургас
Добрутро! Ние днес сме към Ветрен - на консултация. Ще се отчета после. Свате, споко бе мила, всичко ще е наред със Занзибара, еееееее, виж каква хубавица ни е пу-пу:-)

# 320
  • Бургас
Добро утро. Минавам набързо да почерпя за синчето. Днес има имен ден  Heart Eyes Почерпете се за негово здраве.

# 321
  • Бургас
Благодаря ви, момичета за успокоителните думи!  Hug
Все още не съм се свързала с д-р Ралева, но продължавам да упорствам.

Сиска, Миамп Hug

*Sesil* , да ти е жив и здрав именника!   bouquet

Ще ми прати ли някой паролата и потр.име на албума ви да погледам малко снимки?

# 322
  bouquet за координатите.
Ами да ти кажа, след годинката някъде започна да избледнява и така постепенно изчезна. А беше направо лилав. Но нейният беше плосък и нямаше дискомфорт при стъпването. Носеше мисля от тези специални лепенки с хемостатичните гъбички и още нещо имаше, но не помня вече. Все пак девойката вече е на 17  Heart Eyes И те много се чудиха за оперативно премахване-но хирурзите в Чехия/живеят там/, още от самото начало бяха против, за разлика от БГ колегите им.
Ако искаш още инфо, ще поразпитам  Peace Heart Eyes
Ще съм ти благодарна за  допълнителна информация  bouquet

# 323
  • Бургас
Ще ми прати ли някой паролата и потр.име на албума ви да погледам малко снимки?
Аз !  Peace

Ама отдавна никой нищо не е качвал  Mr. Green

# 324
  • Бургас
И на мен паролката ако може  Heart Eyes

# 325
Аз покрай моите майстори пропуснах срещичката... Ако е удобно и на мен паролата, поне да гледам снимки  Simple Smile

# 326
  • у дома
Сесил да ти е живо и здраво детенцето - какъв ден е днес?

# 327
  • Бургас
SuNnY SkY, мерсаж  Hug Днес е Еньов ден. Празнуват Янка, Яна, Янко, Еньо... Благодаря ви за пожеланията. Разгледах албумчето, ама много са ни сладки ветренските бебчета  smile3521 По-късно и аз ще кача снимки. smile3509

# 328
Да ви почерпя за мойта сладка месечинка

# 329

Общи условия

Активация на акаунт