Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Ехооо, ние се завърнахме от почивката  Heart Eyes
Гледам среща сте си спретнали, браво, само да я повторим, а?  Hug
Бърз отчет-изкарахме си страхотно десет дни  Flutter Времето беше супер, имам си вече тенннн  Mr. Green Зарката има зъбче-изби й точно на месечинката вчера  Whistling Ходи си стабилно в паяка, даже бяга е по-точната дума  Grinning Тези дни ще започваме и попарата, че малко закъсняваме май  Thinking

Честити месечинки на всички бебоци  Party

Миме, честито ти бебче   bouquet Баткото много да го гледа и да помага Grinning

Четох малко на диагонал, после ще допрочета, че сега всичко е разхвърляно-перални, ужасии  Sick както ми беше гот, някой да ми чисти и готви, сега... Но нищо, чакам другия месец и следващата почивка  Sunglasses

# 301
  • Бургас
Вале  Shocked кво правите вие бе. Направо не мога да повярвам. Много сме назад ние. Още я подпирам като седи.
nedalinchi не мога да вляза в час нещо. С двете деца докато се наканя и то се мръкнало. Трябва да се стегна.

# 302
  • у дома
Нели, любофф най-сетне се появи  Heart Eyes Мисля те, къде ли си, какво правиш ... На депресията не се давай  Hug Аз напоследък се усещам, че малко на сила се усмихвам, защото не ми се работи, стои ми се в къщи при децата, ама бързо се стягам  Confused
Ели и Гоги не може да седи, това е куриозното - не иска да седи, в момента, в който го сложа, се изпъва на струна да се изправи  ooooh! И той се клатушка. А за 5 като дава е много сладък, той просто вдига ръчичка, като дресирано кученце  Mr. Green Heart Eyes Да ми е жив и здрав, направо го изяждам от целувки Laughing
Сиси, благородно завиждам - сподели къде беше и за какви пари, че аз нещо не мога да намеря хубави оферти. На лични ако искаш...

# 303
Здравейте момичета,
откакто се е родила Вяра все болести при нас Confused,малки,големи,момичета и момчета Simple Smile,
след първата имунизация и Вяра капитулира,
на всичко отгоре появи и се хемангиом на главичката-за нечувалите за това чудо-като мен самата-това са неразнесени кръвоносни съдове.....направо ми се разказа играта ,за 3-и месеца събрах толкова рецепти,колкото за целия си досегашен живот.....,
тъй...... иначе излизаме в парка в индианска нишка Simple Smile,

Горгона ,така както си  се произнесла за второ е възможно да се презюмира,че ще е второ само за мъжа ти- Grinning Heart Eyes-не се сърди,шегувам се,

ами това е общо взето......Бъдете здрави  bouquet

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:53 от maimp

# 304
  • у дома
Оф, miamp и при нас така - пък си мислих, че Гоги ще ми е по-здрав от каката ... Явно като има по-големи деца и става обмяната на вируси и бактерии  Tired

# 305
  • Бургас
Здравейте и благодаря за честитките!

Влизам пак с въпросче, че ми е притеснено!Днес бяхме на консултация при д-р Хрусанова в Девата и тя чу лек шум в сърчицето на Радослав.Изпраща ни при д-р Ралева за консултация и да направим ехокардиография.Някой може ли да сподели нещо за нея?То аз изобщо не съм запозната с детските кардиолози (дано не ми се и налага  Praynig ). Лошото е, че звъня и не си вдига телефона.

Сиси, поздрави на Никито от адаша му!

# 306
Оф, miamp и при нас така - пък си мислих, че Гоги ще ми е по-здрав от каката ... Явно като има по-големи деца и става обмяната на вируси и бактерии  Tired

Ами ние го бомбандирахме това човече с бацили,включая и аз самата дето от 6 години не съм боледувала, а сега ме тресна една кашлица-направо на умирачка Laughing,
то търпя милото,търпя,ама тая пуста имунизация с 16 щама.... Confused,
явно чистя кармата си аз...... Laughing,мислих си ,че съм я очистила вече, ама пусто за 6 години пак явно съм съгришила...мъничко Laughing,

Мария ,аз мога да споделя мнение за д-р Ралева,която има кабинет на Вардар,за нея ли питаш, ако ДА-доволна съм bowuu

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 17:20 от maimp

# 307
  • Бургас
maimp, точно за нея питам, благодаря!   bouquet Остава само да се свържа сега.
Дано и вашите неволи с болестите отминават!

# 308
  • Бургас

Hug

Maimp, и ние имаме хемангиомче до лявото оче - много мъничко. Димитрова каза,че ще нараства до годинката и после ще започне да избледнява, докато изчезне съвсем. Каза и да не го третираме с нищо.  Ти за какви рецепти говориш, че ме хвърли в размисъл  newsm78 Може и на ЛС, ако искаш   bouquet

Вале и на теб ще пиша мила едно ЛС  Peace

# 309
За хемангиомчето искам и аз рецепти че и ние имаме при това расте и не ми се струва че ще избледнее,още повече че става релефно

# 310
  • у дома
Мария - това най-вероятно е физиологичен шум, който е характерен за повечето новородени и отшумява с порастването на детето. Не се притеснявай  Hug За д-р Ралева и аз съм чувала добри неща, ти си поредната мама, която изпращат за това изследване, май  Rolling Eyes
Нели, чак сега видях - вие днес пораствате с един месец - да ти са здрави дечицата и да те радват  Hug

# 311
Бреййййй,това с хемангиома било широко разпространено Confused,
аз изчетох всичко в нета и стигнах до извода,че колкото постове и статии,толкова и мнения,
на Вяра хемангиома беше плосък-като главичка на топлийка-размер,за три месеца стана релефен -поду се,превърна се в т.нар.кавернозен тип ,т.е. захранва се от вени и артерии,
консултирах се първо с д-р Маджуров и той отсече-след три месеца оперативно отстраняване,
днес обаче д-р Мигаров ми каза да не го пипаме ,само да го наблюдаваме ,ако започне да расте прогресивно-тогава ще го мислим,според него отстранява се само в краен случай......,
в статии и мнения обаче пише,че това,което се вижда е една трета от това,което е в меката тъкан-обаче пък Мигаров го отрече,каза че в меката тъкан е същата големина,която е и на повърхността......,
четох,че хемангиом,който е на главата или на генеталиите задължително се отстранява,
в случай до окото може да се редуцира външно ,но вътрешната част да премине в ириса на окото,ако пък е на корем или на гръб да увреди съответните вътрешни органи.....
Мигаров ни изпрати на ехограф за черен дроб и далак-случвало се да им се отрази-при Вяра всичко е ок,
мен обаче ме притеснява евентуално разкървавяве-течът бил страшен
 и затова Мигаров ми изписа една гъба,която използват стоматолозите и операторите хирурзи-изрязва се парче сантиметър на сантиметър и се притиска шуртенето с гъбата ,а отгоре памук,
гъбата се казва геласпан-поне така го чета,
но пък Маджуров каза -веднага към болница....
чета ,че в София са на мнение да се изчаква....писах мейл на един хирург в Пирогов и чакам отговор,
още сума неща изчетох -за лазарна терапия,но тя не става за релефните,а само за плоските,в Пловдив пък има лекарка,която ги лекува с инжектиране на вещества ,обаче това не ми се нрави...
пак казвам аз се притеснявам да не си го разкървави...
защото евентуална операция по план се прави доста по-късно,а най-добре да се изчакало до пубертета ,тогава се калцирал и изчезвал...ама то много време до тогава-на как ще се подстригва и сресва това дете,направо съм раздвоена какво да правя,мненията обаче са ,че Мигаров е по-компетентен, а и софийските лекари подкрепят мнението му в случая
а рецептите са за болестите дето ги изкарахме

# 312
Действително растежът на хемангиома бил най-голям до годинката-когато и детето расте най-много,
срещнах се с една дама ,на която момиченцето за два месеца от раждането си развило хемангиом с размер на малина на челото си,сега е на 4 години и малкият гад избледнял и намалял значително и продължавал да се редуцира,
как обаче са го опазили това дете да не си го разкървави  newsm78,
та тя ми каза да не се кахъря,ама пусто притеснено ми е Confused,

както казваше един познат гей -Мария,майка да имаш ,майка да не си-в неговия случай се е сбъднало Grinning

# 313
maimp, точно за нея питам, благодаря!   bouquet Остава само да се свържа сега.
Дано и вашите неволи с болестите отминават!
Здравейте и благодаря за честитките!

Влизам пак с въпросче, че ми е притеснено!Днес бяхме на консултация при д-р Хрусанова в Девата и тя чу лек шум в сърчицето на Радослав.Изпраща ни при д-р Ралева за консултация и да направим ехокардиография.Някой може ли да сподели нещо за нея?То аз изобщо не съм запозната с детските кардиолози (дано не ми се и налага  Praynig ). Лошото е, че звъня и не си вдига телефона.

Миме спокойно Simple Smile И ние бяхме по същия начин с лек шум в сърчицето , ходихме при Ралева ( много готина докторка , страшно излъчване има и й личи че е много компетентна , обеснява ти и ти говори така , че да я разбереш) каза , че е нормално ще отшуми, дава гаранция , че не е проблем и  след като, малката навърши 4 месеца да я заведа  да я види на ехографа за мое спокойствие Simple Smile
Не се притеснявай всичко ще е Ок Simple Smile

# 314
  • Бургас
Леле хора, шашнахте ме, бе  ooooh! Аз досега спокойно си го раздавам, хем доста инфо изчетох и аз в началото. Нашето е още от самото раждане. На първата снимка, която ни дадоха от болницата се вижда бледорозово петънце, което сега стана червеничко, но не виждам много да нараства де  newsm78 Съвсем леко е издуто. И аз четох инфо за това, ако е близо до окото и т.н., но Димитрова още в началото ме успокои, че нашият е доста далече и няма никаква опасност. Притеснителни били тези на фонтанелата  Thinking Не се и задълбах повече. А иначе и мен ме притеснява едно евентуално разкървавяване, дано всичко е наред  Peace
Братовчедка ми имаше доста голям на ходилото-беше като голяма ягода-изчезна й към петата годинка някъде.
За всеки случай, Маимп, би ли дала координати на Мигаров?   bouquet Че да направим консулт и с него.

Общи условия

Активация на акаунт