Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Честит рожден ден на  mam4eto84 i sisi_f ! !

snow-white16 Бочко пробва ли ?

# 406
  • Бургас
Снежи, само тридерм ще ви оправи Peace Скачай до някоя аптека.

# 407
здравейте,може ли да ми кажете акта за раждане откъде се взима,от Приморец или до общината да отида, плаща ли се нещо?

# 408
  • Бургас
здравейте,може ли да ми кажете акта за раждане откъде се взима,от Приморец или до общината да отида, плаща ли се нещо?
[/quote
от общината. Плащаш само справка семейно положение ( мисля. че беше 4 лв. )

# 409
Акта за раждане се получава от общината по местоживеене. Т.к. аз живея в Славейков, го получих от общината в Славейков. Беше готов и много бързо стана хавата. Нищо не се заплаща. След това можеш да отидеш в Социални грижи /Социално подпомагане/ за да си пуснеш документите за помощта, която се полага при раждане и ако имаш право на детски надбавки ...

# 410
Сори, не видях че Melly.G е отговорила и аз се пообясних Simple Smile

# 411
Melly.G,jivka72_,много благодаря.

# 412
  • Бургас
 Wear Umbrella

# 413
  • Пловдив

Нда, аман вече, егати лятото скапано. Crossing Arms

# 414
Ай, ся зимата ще е по-зле  Laughing

Я разкажете колко време им никнат зъбите на озъбените дечковци и доволни ли сте от някое мазило...

Като светне времето - една срещичка по плажно облекло и с бебета в късния следобяд? Може и с биричка...

# 415
  • Пловдив

Я разкажете колко време им никнат зъбите на озъбените дечковци и доволни ли сте от някое мазило...

Като светне времето - една срещичка по плажно облекло и с бебета в късния следобяд? Може и с биричка...

Зъбите никнат дълго и мъчително, най-вече нощем, никакви мазила не помагат  Tired

# 416
  • у дома
А аз чакам да ми изсъхне една фасадка, за да я замажем и да се спре вече с тоя мухъл  Tired
За зъбите да се произнеса - при каката всичко беше с неспане и неядене - един зъб - 2 месеца неспане и неядене  Mr. Green Т и разни разстройства и прочие екстри не сме имали, дано и при Гоги да е така  Praynig
Ванюш, как върви ремонта, изпили ли си нервите вече  Tired Виж ей таз тема, да знаиш, да не праиш като мен.

# 417
  • Пловдив
А аз чакам да ми изсъхне една фасадка, за да я замажем и да се спре вече с тоя мухъл  Tired
За зъбите да се произнеса - при каката всичко беше с неспане и неядене - един зъб - 2 месеца неспане и неядене  Mr. Green Т и разни разстройства и прочие екстри не сме имали, дано и при Гоги да е така  Praynig
Ванюш, как върви ремонта, изпили ли си нервите вече  Tired Виж ей таз тема, да знаиш, да не праиш като мен.

Изпилена съм на макс #Cussing out
Тва за гаранциите и Техно..прочие магазини- аз го имах тоя дерт преди 2 години почти и имк отидох с разпечатания закон - не гъкнаха, ама трябваше да дигна скандал..

# 418
За зъбите аз ползвах при София прахчетата аштън енд парсънс,обаче сега чакам последните два кътника и е някакъв ужас,пръст в  устата непрекъснато,лиги,крива,
моето мнение е,че колкото по-рано излизат -толкова по-добре,

а и Вяра почна да си лапа пръстите и тя се олигавя цялата,но смятам ,че и при нея ще излизат бавно и мъчително,май е въпрос на наследственост,поне с първите двама зъбната история е еднаква,с тази разлика,че София е по-търпелива

Горгона ти ново жилище ли закупи,ако е така честито,
ако ли пък правиш ремонт на старото-съжалявам за изхабените нерви
 Simple Smile Simple Smile

# 419
  • Пловдив
maimp, мерси, ново купихме.Ново за нас де, то иначе е почти на моите години, но беше за основен ремонт.Предпочетох този вариант, отколкото да се натреса в ново строителство дето квадратите са с общите части, няма отделна кухня и спалните са като килери малки.Пък и ще си го направя по мой вкус, накарая сметката излиза пак същата.

Общи условия

Активация на акаунт