Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
maimp, мерси, ново купихме.Ново за нас де, то иначе е почти на моите години, но беше за основен ремонт.Предпочетох този вариант, отколкото да се натреса в ново строителство дето квадратите са с общите части, няма отделна кухня и спалните са като килери малки.Пък и ще си го направя по мой вкус, накарая сметката излиза пак същата.

променихте ли вилаета или обитавате пак същия,
много си права,като че ли старото строителство е било създавано  с повече мисъл,
а това ,че кухнята е заедно с хола и мен ме потриса,колкото и да пускам аспиратор-отмирисване няма,
за квадратурата също няма да коментирам,
добре,че нашето го купихме от строител,който си го беше строил за свое,та поне квадратурата е добра, а и имаме две тоалетни,което пък открих като плюс,
но за съжаление кухнята ни е отделена от хола само с един барплот
ако имате възможност направете си помещение дрешник-това също го открих като възможност едва след като се омъжих,
всъщност съпругът ми го откри,
аз съм си малко консерва и традиционалист Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 12:18 от maimp

# 421
maimp, мерси, ново купихме.Ново за нас де, то иначе е почти на моите години,

ъхъ,ъхъ-------ама моля ти се ние сме си млади,направо СМЕ СИ деца,
така ,че и жилището си е младо Heart Eyes

представям ви Вяра в подписа си,после ще го изтрия Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 15:26 от maimp

# 422
  • Пловдив
Ай, че сладка дебютантка  Heart Eyes

# 423
  • у дома
Мацки, търся преносима кошара, ама не искам нова, че ми трябва за вилата, там сме само събота и неделя. Така, че ако знаете нещо свиркайте. Миамп дай боже, всекиму да може да си позволи две бани и клире, ама за нашите условия, това си е направо фантазия  Tired
П.С. Вяра изглежда много по-голяма  Hug

# 424
Ай, че сладка дебютантка  Heart Eyes
Благодаря Simple Smile

П.С. Вяра изглежда много по-голяма  Hug
Да,на снимки и като лежи в количката,а иначе е само 5540гр.-тежаща,но пък 64 см. стояща Simple Smile

# 425
Много сладка тази Вяра, бе Миме!!! kissВие сте си финни и двете, а ние какво да кажем със Сияна-тя е 7кг от миналата седмица, а в сряда ще видим колко ще удари канатара #Crazy, а пък за мен да не коментирам-нямам търпение да почне диетка ,ама пусто млякто намаля дръстично и за в момента се въздържам!!!

П.П.Ще ти дрънна като слизам към Морската, че ми се иска вече да ви видя-домъчня ми за вас!!! Hug

# 426
Браво Гогунче,а е само на кърма Сиянка-пу-пу,
абе по-добре е да си е ящно бебето,а Вяра едва от два дни яде по 10 минути,досега се хранеше по час,час и половина Crazy Laughing,
Боян ми казваше-ами какво се оплакваш,че не яде детето,то всъщност по цял де яде ooooh! Grinning,
да се смее ли човек ,да плаче ли,
много се олигавя обаче,зъби я тормозят,иначе е спокойна и усмихната,
ние вярно,че не сме се виждали от "векове ",
аз съм всеки ден в Морската градина-при добро време,звънни,ако слизате надолу Heart Eyes

# 427
А така, кой ми бил в морската и се покривааа...
Я бързо телефоните на лични и описание на количката, че не е хубаво да надничам в количките там ли е таз твойта красавица Simple Smile

# 428
maimp много е сладка Вярка  Hug
Момичета я , споделете моля с каква каша почнахте да захранвате и  замествате следобедното хранене , че не съм запозната , пък не ми се и чете в другите теми , че са 100000 мнения и още повече ме объркват  Tired Ние от една седмица заместихме , обедното хранене с зеленчукаво пюре и малката много добре си хапва пу пу  Party

# 429
Cveti - препоръките са да е безмлечна и без глутен, ти ако искаш можеш да си я разбъркаш с млякото на беба.
Моите добри варианти са Ябълкова на Хумана (вкусна е) и добри отзиви за кашата на Нестле с рожкови
Аз още не съм минала на млечни, но следващите варианти за разнообразяване ще е Хип (с пробиотик), Лактана от 4 мес. с Ванилия и после всички според възрастта.

Мен пък ме вълнува слагате ли и слагахте ли в зеленчуковото пюре АМ, колко пъти на ден имате хранене и колко се заместват до края на 6ти месец, ако съм захранила в 4-ти, чеее...

Примерната ми схема е:
6.30 АМ - 150 мл
9.30 - Ам - 120 мл
12.30 - зеленчуково пюре и два пъти седмично с месо
16.30 - Ам 150 мл
20.30 Ам 150 за лека нощ
НООО
девойката вече 3 дни се буди в 7.30 и заспива в 19 ч, та ми разваля схемите  Crossing Arms  Joy
а се мъча и 2 пъти седмично да давам каша с плод, та ако се случи така
7.30 - 150 мл АМ
11.30 - пюре - 125 гр.
15.00 - каша 1/2 доза + 80 гр. плод
19.30 - АМ 150 мл
Имам притеснения за:
1. Не е ли малко само 300 мл мляко на ден, дори и да слагам в кашата пак са 350...
2. Дали да не давам плод бонус към млякото сутрин, вместо към кашата ( уж, за да не давам много, че е хранителна за дебеланка я набутах по това време)
3. Нормално ли е да се мине на 4 кратно хранене преди 6 месеца или да я будя - тя иначе хранан не отказва  Naughty
4. Туй 125 гр. на обяд да и го увеличавам ли и колко - тя не плаче за още, пък и не ми е ясно с готовите пюрета как процедирате, щото или са 130 или 190 гр, май няма среден вариант  Thinking ( хвърляне всеки път? как да преценя колко?)

Благодаря   bouquet на опитните със съветите и на всеки, който ми прочете дъъългия пост Simple Smile

# 430
  • у дома
Ай ся, кака ви да даде компетентите съвети  Mr. Green
Цвети - аз започнах с обикновената бананова каша, лапу и папу, голямо пада. По принцип, кашата е нова храна и трябва да захранваш по малко. Ама, защо си решила с каша, може и с плодово пюре  Thinking
Край морето аз слагам мляко в пюрето. Освен това Боряна е мъничка още, наистина. Обаче ти си вкарала и месо, така че когато даваш месо без АМ, ама то това май е ясно  ooooh! Втората ти схема е много нагъсто - ти така ще прекарвам целия ден в хранене. Аз плода го слагам в кашите, които не яде. Напрмер кашата с круша и елда на хумана, без пасирана праскова или кайсия е невъзможно да я яде. И Гоги не го будя - пъхам биберона и той цока докато спи - пробвай. Количеството е в зависимост от детето - правя много ако отваря устата-давам, ако върти главата-спирам. Обаче, при нас количествата за сега са големи. Можеш да я пробваш и с по-големи количества мляко. Аз вечерното мляко му правя по 210 гр.
 bowuu

# 431
Умно Миме  Mr. Green Аз с плодово 1-во ще дам за след обед , обаче нали трябва и каша да вкарам ,та за това питам  Party и мерси за отговора  Heart Eyes

# 432
  • Пловдив
Подкрепям Валето, нали е кака  Mr. Green
Банановата каша е голям хит, до ден днешен си я нагъва с голям кеф, слагам по някое плодче за разнообразие и аз.Мляко в зеленчуковите слагах по едно време, но в съдържнието на доста имаше преходно мляко и преди 2 месеца го спрях.Вечер задължително давам повече мляко- измита се до капка и не се буди нервен и огладнял.

# 433
Благодаря за отговорите, много   bouquet
Аз четох и назад темита, където сте писали, че са ви по-големи дечицата и от много четене май ще мина на варианта на маципис - квот' хвана т'ва ще яде, без друго не отказва  Mr. Green

Ама туй АМ дето се слага в пюрето, ако не пие, то сухо в-во или разредено по стандарт и не разваля ли консистенцията?  Blush

# 434
  • у дома
Аз слагам сухо АМ. Въобще не оказва влияние на косистенцията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт