АПРИЛски бебчовци растат, а мамите им се веселят!

• 27 271
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
И на нас ни предстои чуденката за ортопед.
Момичета, днес направих сефтето на кърменето на открито с Дани в Борисовата градина, точно преди да завали   bowuu Хич не ме беше срам, но аз съм си претръпнала отпреди май Simple Smile

# 586
vk23 кенгуруто ни е същото, но с розово хихи мн е яко. бяхме си харесали друго, което има и лежащо положение, но се отказах, когато се замислих реално, кога бих го ползвала...смятам че е въпрос на избор, иначе доктора не съм го питала, ако това имаш предвид
иска ми се да ви питам кога ви е последното хранене за деня, аз храня Ема към 21ч след баня и после към 00.30ч, но я будя, което се чудя дали не е грешно да го правя...после я оставям сама да се събуди, което е различно или към 4ч или към 5-6ч

# 587
Момичета искам да ви питам нещо Embarassed имате ли някакъв дискомфорт още на мястото на епизиотомията.
При мен съвсем леко от време на време като придърпване усещам на мястото на зошитото.Все едно  Rolling Eyesкак да кажа зашитото иска да се разтегне, но не може защото ми се струва стегнато.
Не знам дали някой ме разбра, но моля споделете какво усещате вие че се тревожа вече.На лекар още не съм ходила.Моя до ме вика чак в края на втория месец.

# 588
Момичета искам да ви питам нещо Embarassed имате ли някакъв дискомфорт още на мястото на епизиотомията.
При мен съвсем леко от време на време като придърпване усещам на мястото на зошитото.Все едно  Rolling Eyesкак да кажа зашитото иска да се разтегне, но не може защото ми се струва стегнато.
Не знам дали някой ме разбра, но моля споделете какво усещате вие че се тревожа вече.На лекар още не съм ходила.Моя до ме вика чак в края на втория месец.
Да не се изхвърлям, ама на мене май ми мина... Но си ме придърпваше иначе.

# 589
Alisita, моето Ели от няколко дена, т.е. нощи, се храни към 20ч. и после се буди чак към 5. Не я будя през 3 часа, а когато тя иска. (Е, ако стане много дълга пауза я събуждам, за да не ми се пръснат гърдите.) Но през деня си хапва по-често - някой път и през 2часа.
Хъни Бъни, аз след това раждане много бързо забравих, че са ме рязали, но след първото ми беше по некомфортно. И много странно - след като ми мина вече, усещах нещо различно само като ми дойде (на всеки цикъл) - едно като стягане. Не знам как точно да го обясня... Питай си все пак доктора!

Вчера какво осиране направи Елия... Бедна ви е фантазията! Грухтеше 2-3 часа, гърчеше се и на края като започна да с.ре, няма спиране... Потече по дрехите й и едва стигнах до банята. Там ми трябваше помощ да я съблека, че беше цялата омазана. И после, след като почти я изкъпах и оправих, пробвах да изпера дрехите й. Ми то няма изпиране това жълто 'съкровище'. Как са перяли едно време на ръка???  Shocked

# 590
Перяло се е на реката, Зар4е  Simple Smile "Вениш - а" не маха ли жълтеникавите лекета?

# 591
  • Бургас
zar4e - споделям моят опит. Първо изчетквам с четка под течаща вода "жълтото съкровище" и след това слагам в пералнята. Почти не остават петна, особено след няколко пранета.

# 592
Моля, някой да ми прати паролата за албумчето,че аз я забравих, а нещо не мога да вляза автоматично.

# 593
Беше ми останало съвсем малко от Вениша. Но почти се изпра. Аз ги бях накиснала за през нощта в прах за ръчно. Сега леко жълтее на места, но да се надяваме, че при следващото пране ще се изпере. Е, не е болка за умиране, де. Просто се зачудих едно време като са перяли всичко на ръка на какво ли са приличали дрехите и по специално пелените, че нали и памперси е нямало...  Wink

# 594

За Алексиев никой нищо не каза.Доста го хвалят също из форума като детски ортопед.

Ние ходихме при него. Доволна съм. Много мил и внимателен с детето.
Показва, обяснява на монитора какво се вижда и т.н.

# 595
Здравейте и от нас!

На мен тези дни нещо не ми остана време за писане, нито за четене. Прочетох само последната страничка, та да се произнеса...

Хъни-Бъни, и аз още чувствам дискомфорт отдолу, но както и преди обсъждахме, към клитора, в тая област някъде, особено като седна на тоалетната чиния и ходя по малка нужда, по-скоро след това или поне така ми се струва, все едно пак ще се разтварям да раждам, не знам и аз как да го обясня,но не е всеки път така де.

Зарче, на мен Ники вчера ми скрои абсолютно същия номер. Предишния ден не беше акала и вчераааа... голямо мазало стана, само главата й не беше омацана, имаше чак по ръцете. Аз дрехите първо ги позапрах със сапун  на ръка и после ги пуснах в пералнята. Всичко се е изпрало. Но и преди ми се е случвало да си понаклепа дрешките и съм успявала да ги изпера само на ръка, но просто трябва да се накиснат веднага, че наистина много боядисва това жълтото.

# 596
желтото съкровище отстранявам без следа първо със студена вода после около час във вениш и в пералнята......резултата е като по рекламите хаахрахахах без следа  Peace

# 597
Здравейте момичета!
tini-mini много сте хубави, а Ники с тези големи бузи е да го изядеш!
bibi моя гинеколог за контацепция ми препоръча свещички Рatentex oval N, като ми обясни, че препарата го има и под формата на таблетки и спрей.
Момичета ние вчера и днес по обяд се разхождахме тримата с таткото в близкия парк, много беше приятно, но ни "отпуснаха" само по 40 минутки.
Все се каня да ви питам вашите бебета слагате ли ги в шезлонги, кошници за кола и др. подобни и ако да за колко време максимум ги държите там? Моето през деня заспива и се успокоява само в шезлонга.

# 598
Здравейте мамчета !
Едва успях да ви изчета ! Hug
Все съм заета с моята принцеска!Да ви се похваля -Сменихме АМ и вече нямам никакъв проблем с акането.От Нан сензитив минахме на Селиа 1 - френско АМ.Много лакомо си го хапва .
За къпането -Всяка вечер в 21ч - по часовник, ако мине -тя си го търси.Косичката също се измива.Къпя я в стаята й - в корито, смятам  ,че е рано за банята.
За сафилококите-Днес е 7 - ми ден от лечението с Бактробана в нослето.Курсът на лечение приключва тази вечер.Моника е добре Praynigза сега.Секрет й взеха по мое настояване в микробиологичната лаборатория - от нослето .Въпросът е да се вземат мерки навреме ,за да не става хронично, че тия бактерии са много упорити.
За два месеца Моника е наддала с 2 кг. PeaceУтре ще ходим при педито да ни сложи от новата ваксина.
За яденето - последно яде в 21-22 ч до 15-16ч.Даже се опитва да яде на 4 часа.Общо за 24 часа яде 6-7 пъти.
Утре ще ходя да подавам молба за отпуск по майчинство до работодателя , за да не ми се бави превода.
Поздрави и целувки на всички бебчовци!

# 599
kapico-Моника я слагам в кошче за кола всеки ден , когато излизаме на разходка.Понеже сме 6 ти  етаж , а нямаме асансьор - количката ни е в колата пред блока.До там сме с кошчето , след това го оставам в колата , приготвям количката и когато се прибираме от разходката отново сме в кошчето.Така си е свикнала в него , че когато я сложа и се усмихва - знае , че ще следва разходка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт