Ние сме в Албания от седмица, пътувахме без проблем но имахме проблеми тук. Габриела от кротка се превърна в ревлива и пъпчива
За щастие увладяхме положението последните два дни
дано да няма повече проблеми, че няма адекватен лекар, на който да разчитам тук
Дори сега за 2рия месец няма къде да я премеря да му се невиди
, като попитах една позната педиатъка ук, тя каза, че щяла да ми се обади ако можела да ми намери теглилка -ама за кво ми бееее ега ти.. е не се и обади де. А същата като и показах обезобразените бузки на Габи ми даде македонски крем хидратантен и каза че щяла да се оправи
хм, добре че имам разни книжлета и и купих крем с цинк и пантенол и се оправи детето. Иначе от днес тук е лято и вече ще кипря Габи с новите роклета, само дето майка и е прасчо - грух грух
Мен такъв глад ме гони, чак през бременността не бях така,. Дали заради кърменето, не знам, но скоро едва ли ще отслабна...
Ти най-добре можеш да усетиш от къде идва проблема , защото си постоянно с бебо.
При някои бебенца продължават до 3 -ти месец , при други до 6 ти , всяко бебе е индивидуално!При това бебенце продължиха до края на втория м :есец.Майка й плачеше с нея - ужас! 

да си жива и здрава ти и всички които обичаш-( по добре късно от колкото никога - 4ак сега сядам да прегледам темата )
едвам съм изцедила кърмата, излочим я и хайде обратно
Освен, че пак е гладна, трябва и да се преобличаме, а това особено нощем, не е забавно.
иска да я държа, да си муца бибата и да ме гледа в лицето- обаче понатевжава вече , а аз гледам да я държа така че лесно да прехвърля после