Та какви витамини пиете, ако пиете?Аз пия от А до Цинк. косата предния път започна да ми капе след 4-тия месец на бебетата, засега още не е. Много добре ми подейства Пантогар (само хапчета), но бях спряла вече с кърменето. После го редувах с Фитовал (хапчета+шампоан).
Днес капарирах морето на Елените ще ходим последно
.За ортопеда - на нас Хайвазов ни каза - кенгуру след 3-ти месец (сега само по изключение и за кратко). слинг - да. в кошницата за кола на всеки 1.5 часа - 15 мин почивка т.е да я вадим. шезлонг - няма проблем. люлката - до 2 часа на ден.
За хепатитната - може да се къпе. даже като питах може ли - нашата ме увика - вика:"Бранимира влез в час - трето дете гледаш"
. Ми не поВна бе една глава за къде по-напред. Вяра, аз мисля че е добре. Няма да ги пра`им гудурани
Уини, хич не изглижда пресмачкана бе. Изглежда блажено
. Ваксината ни я сложиха на обяд, а аз го изкъпах на следващата сутрин. Но аз обикновено го къпя сутрин.
тези дни все не ми остава време да стигна до форума :0Беше мн топло уикенда и даже до морето ходихме(т.е до океана)Но не на плаж,макар 4е беше пълно отсякъде:))))

Купих Биогая и или тя леко и подейства, или вече силици не и останаха и заспа. Моля се на Господ, да минават тия колики един път завинаги.
дано по-бързо минават тези колики!
/ и чак тогава давайте пари за животинката! При нас действа безотказно: току-що нещо се беше размрънкала, но аз й бутнах бибата, пуснах поточето и заспа веднагически.