АПРИЛски бебчовци растат, а мамите им се веселят!

• 27 269
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Оф ще изчакам и днес сега ходих да купя  чай Блевид Л (на баткото много му помагаше)  и сега и давам от него дано да си свърши сама тази работа Praynig Praynig

# 541

Хайде, дойде момента и аз да почерпя за моята 100-годишнина...Хапнете, пийнете и после всички навън, докато е сухо...
Хубав ден, момичета! Hug

# 542
Дивоган, ние имахме жълтеница към 30тина дни. За кърмени бебета това не е необичайно.
Момичета, някоя пътувала ли е в самолет с бебешки кош? Преди с Криси сме вземали само кошницата за кола и беше ок, но сега ни се очертават 2 седмици в берлин юли, а нашата количка няма напълно легнало положение и ще трябва да носим коша. Незнам дали въобще ще позволят newsm78

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 21:43 от EliMeli

# 543
Марини!  Hug Да си жива и здрава и мнооого да те радват сладурковците. И да почне да суче по-безпроблемно бебка Wink

# 544
Честит Рожден Ден Марини!!! Да си здрава и много щастлива с цялото си прекрасно семейство!
Честито и на Милена!!! Здраве и прекрасни емоции ти желая!

Да ви се похваля какъв рекорд постави моята кукла - спа от 8:30 вечерта до 5 сутринта и то аз я събудих, защото щяха да гръмнат млекоцентралите...  Mr. Green После се наяде и пак заспа!   newsm44
Абе чета за пъпките - ами и ние имаме едни ситни пъпчици, но са без връхчета. Дали са опасни?  newsm78 Пишете за стафилококи...  newsm78  Изключвам претопляне (по-скоро ще я простудя).

# 545
  • Бургас
Марини честит рожден ден!

# 546
marini ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти здраве, любов, много усмивки и положителни емоции. Слънчев и прекрасен ден да имаш.

# 547
Ние пък днес правим цяяяял месец  Flutter

На някой да са му минали ш..аните колики?????? Кога минават? От 2часа сме на ръце, с кански рев и огъване и бял шум...  Tired  Уморих се...

Маринииии - да си жива и здрава, много, много късмет, любов, щастие и здрави и послушни дечица!!!Целувки

# 548
МАРИНИ,

И ние сумтиме и грухтиме, но не е постоянно и сега като чета за тези стафилококови инфекции, взех да се притеснявам...и пъпчици имахме, но те вече минаха.На какви прегледи сте водили дечицата, за да им вземат секрет от нослето?Нашата педиатърка за нищо такова не е споменавала newsm12Къде мога да отида да направим и ние такова изследване?Ще помоля и за координати на ортопед, че и за това нищо не ни е казала доки, а прочетох, че повечето вече сте ходили.
Благодаря Ви предварително!

# 549
milli vanilli,Честита месечинка на малката Габи!!! Hug
Мисля, че коликите минават до 3 месец...поне така съм чувала.Ние да чукам на дърво почти нищо не сме разбрали от прословутите колики...но от приятелката ми виждам,че е истински ужас(тя има момченце и тях ги мъчат повече от момиченцата)Пожелавам Ви по-бързо да минават и малката сладурка да е спокойна!
Целувки от нас с Рая! Heart Eyes

# 550
mili vanili - Нашите колики минаха на 1м и 2седмици.
Emyly81 - аз поисках от педиатъра и той му взе, вторник чакам резултата.

# 551
ELI MELI учудвам се че са ви пуснали да пътувате със столчето за кола в самолета, обикновенно не разрешават детето да седи в него при излитане и кацане, а трябва да е с майката или таткото със специален колан, а що се отнася до коша, смятам че ще трябва да го натоварите в багажното с останалия багаж,НО  зависи и от правилата за сигурност на авиокомпанията, затова моят съвет е отиди на техния сайт и пиши едно маилче да си сигурна, всяка компанип си има различни правила  Peace
Колики и нас ни мъчат много ама много въпреки че давам инфаколнуфффффффффф

# 552
Честита месечинка на Габи Simple Smile  Hug
Багодаря poliville! Наистина по време на излитане и кацане бебка беше в мен, но през другото време-в кошчето. Но пък този бебешки кош е доста по-обемист и затова се зачудих.. Ще взема да питам наистина.   bouquet

# 553
Момичета, имате ли мнение за вземането на кърма от друга жена, която има такава в повече? Някой да го е правил? Моето мнение беше твърдо против, но ако продължаваме с тия клизми чак докато дойде ред за соковете и пюретата ... Ужас Sad

Аз съм за  Peace
Аз изгледах така големия си син като давах до годинка кърма от друга майка.
До трети я му месец го храних аз с моя кърма, но поради супер неадекватните съвети на педиатъра ни  / да се разреди храненията и да се намалят като бройка, да се държи детето по малко на гърдата, и да се прави нощна пауза от минимум 6 часа/:ooooh: ooooh! ooooh! кърмата ми намаля,  и детето започна да гладува. По тази причина веднага по съвет отново на периатърката трябваше да го дохранвам с адаптирано мляко. Тогава нямах от къде да получа друга информация и подкрепа за да се справя със ситуацията.
За наш късмет моя приятелка, чието бебче беше 40 дни по малко от моя имаше много кърма и я изхвърляше. От тогава  до годинката на Симеон, се хранихме с нейната кърма.
Така, че аз съм за това. Това все пак е по добрия вариант за мен от колкото изкуствено мляко.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 17:56 от Denni

# 554
Здравейте момичета!
marini, честит рожден ден! Желая ти много радост и усмивки, подарени от любимите ти хора!
milli_vanilli честит ви първи месец! На теб и на Габи желая по-малко неспокойни моменти и повече положителни емоции.
Момичета от вчера нашите са на гости, за да помагат през почивните дни и не знам да се радвам ли, да се ядосвам ли, само разнасят детето на ръце! Аз не, че не го гушкам, но не винаги го разнасям на ръце докато го успокоявам, на всичкото отгоре майка ми реши да му спира белия шум, защото не било полезно в стаята на детето да има компютър. Аз за малко да изтрещя като я видях, не стига, че съм си превърнала лаптопа в машина за шум, спряхме и wireless-a, даже мобилните не си ползваме докато сме в една стая с детето, ами и белия шум взеха да му спират!

Общи условия

Активация на акаунт