АПРИЛски бебчовци растат, а мамите им се веселят!

• 27 270
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Eхооо привет и от нас  Mr. Green
Ние сме в Албания от седмица, пътувахме без проблем но имахме проблеми тук. Габриела от кротка се превърна в ревлива и пъпчива  Tired За щастие увладяхме положението последните два дни  Praynig  дано да няма повече проблеми, че няма адекватен лекар, на който да разчитам тук  ooooh! Дори сега за 2рия месец няма къде да я премеря да му се невиди  ooooh!, като попитах една позната педиатъка ук, тя каза, че щяла да ми се обади ако можела да ми намери теглилка -ама за кво ми бееее ега ти.. е не се и обади де. А същата като и показах обезобразените бузки на Габи ми даде македонски крем хидратантен и каза че щяла да се оправи  Thinking хм, добре че имам разни книжлета и и купих крем с цинк и пантенол и се оправи детето.
Иначе от днес тук е лято и вече ще кипря Габи с новите роклета, само дето майка и е прасчо - грух грух  Crazy

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 19:32 от Вяра♥

# 601
Тия бебета кога спират да реват? Да стоят будни без да плачат?  ooooh!    Да си седи и да си гледа...да ми се усмихне и да реве, когато наистина има защо!!
Мойта е много гръмогласна... Confused  Не знам, ако още месец-два само това ме чака, как ще издържа. По цял ден съм сама с нея и понякога наистина не издържам.

# 602
milli_vanilli напълно те разбирам и аз съм по цял ден сама с детето и не спира да плаче ако не ми е в ръцете.Каквото и да правя не спира ,сменям памперс,давам пак да яде,урига заспива у мен и като го оставя след няма и 5 мин е ревнал наново.Затова спи у мен и аз вадя късмет ако мога да ида и до тоалетна а какво остава за ядене,ям с него в ръцете.А ела да ти кажа какво става и баткото като се върне от градина.Всеки си иска неговото и ми иде да си хвана багажа и беж на някъде  ooooh! Дано ми издържат нервите да свършат коликите че после малко да се кротне.

look_ani  на нас ни изписаха бактробана за пъпките още на втория ден в болницата и се мазахме още там.Засега се появяват само по една две пъпки на ден и сами минават че ме е страх да му мажа лицето.Сега ми се струва че леко хрипти като диша през носа,дали може да са тия стафилококи и дали от това са били и пъпките ни(в тая болница никой нищо не ти казва).Незнам и аз дали да не правя такова изследване на секрет.На вас от къде взимаха,четох че някои мами писаха че от гърлото се взима не от нослето.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 23:58 от divogan

# 603
Капико, аз до скоро я държах само в шезлонга, понеже до спалнята ни няма място за кошарата, а ми е по-удобно да ми е "под ръка". От както почна да спи повече през нощта я слагам да спи в кошарата, но през деня си е пак в шезлонга. Така ми е по-удобно и защото мога да си я местя из всички стаи. Иначе столчето за кола рядко го ползвам, а и на нашето пише, че не е хубаво да стои дълго (мисля, че не повече от 2 часа беше).
Мили ванили, не се ли успокоява с биба твоята Габи? Елия също не стои кротко и да гледа, но с бибата се успокоява. А в началото на мода беше сешоарът, но вече не й действа особено. Сигурно като почнат да се заглеждат по играчки ще им е по-интересно и няма да мрънкат.
Вяра, надявам се да сте добре вече и да не ви се налага да търсите лекар! А колкото до грух-грух - не си единствена!  Hug Мен такъв глад ме гони, чак през бременността не бях така,. Дали заради кърменето, не знам, но скоро едва ли ще отслабна...  Animal Pig
Аз от утре съм сама с двамата, че баткото нещо се поразболя... От сега се подготвям психически... Натъпках го с чесън, миличкия, но да видим ще му подейства ли! Аз така се лекувам - яко чесън. Горкият ми мъж!  Laughing

# 604
divogan-При нас също имаше в началото пъпки по главичката и по личицето - с гнойни връхчета , а после започна да хрипти , а нослето беше много запушено ш непрекъснато й слагах капки.Те оправят временно.Сякаш имаше непрекъснато храчки на носоглътката , ядеше по- малко , повдигаше й се.Четох в нета за този проблем и от къде може да е , и така взех решение да натисна джипито за изследване. При нас основно проблема идваше от нослето . Гърлото й беше чисто и не беше зачервено.Изглеждаше ми като типична хрема.Нямаше Т.Сега уж се оправи ,  Praynig, но повтори ли се проблема ще търся специалист хомеопат.Не ми си иска да я тровя с антибиотици от сега. SickТи най-добре можеш да усетиш от къде идва проблема , защото си постоянно с бебо.
Моника дори започна да кашля като , че ли се дави.Сега нямаме кашлица.
: milli_vanilli-Миличка , какво да кажа - съчувствам ти !Зная как се чувстваш , гледала съм такова бебе за няколко дни - голям кошмар е! SickЧувстваш се безсилна и изтощена , особено като си сама с бебчето.  :crazyeyes
Това е преди всичко от коликите - дано да отшумят по- скоро! newsm78При някои бебенца продължават до 3 -ти месец , при други до 6 ти , всяко бебе е индивидуално!При това бебенце продължиха до края на втория м :есец.Майка й плачеше с нея - ужас! Sick
Пробвай да се храниш здравословно - без сладки неща , избягвай възбущащи напитки.Единствено това мога да те съветвам !
Пожелавам ти бебешкия плач да се замени с приятно бебешко гукане.Ние вече гукаме! Laughing

# 605
Вяра дано се успокои Габи. Може би и трябва време да се адаптира.
И мойто гардже през деня не е от най-спокойните, две мин в шезлонга и започва да мрънка, две минути в количката и пак същото, две минути в кенгуруто..... ех, няма угодия. Толкова са различни децата, че не е за вярване. Големия ми син ма тази възраст през деня не се чуваше, само се усмихваше, риткаше и спеше, но вечер беше кошмар. Тоз сладур, малкият, през деня е постоянно мрън-мрън, а вечер сравнително спокоен. Днес яде през час, два, максимум два и половина. Подозирам, че ми беше понамаляла кърмата. Днес празнувахме рождения ден на големия с приятели и от приготовления май забравих да ям като хората, а и течностите ги подминах, може би това е причината.
Лека нощ момичета, аз съм гроги. Стискайте палци нощес да не яде през час..

# 606
  • последна надежда
Честит празник Момичета!

Аз вече си разнасям Марк във слинг, докато домакинствам. Направих го по тези упътвания http://missby.wordpress.com/2010/05/12/no-sew-ring-sling/ бързо, лесно и евтино.
Даже и кърмя в него, като бебока заема същата поза като при кърмене в седнало положение.

Мили Ванили Чудесно те разбирам, как се чувстваш. И аз бях така през първият месец. Беше кошмар, денонощно сама с ревящо бебе и капризен батко. Сега вече свикнахме и всичко е наред. А и бебчо раздава подкупващи усмивки.

Бебо ревеее Елааа... Ще тичкам да кърмя  hahaha

# 607
Здравейте, коментирахте от къде се взимат бланките за избор на личен лекар. Имам спомен за 12 поликлиника в Люлин или греша?

Хубава вечер

# 608
Здравейте, коментирахте от къде се взимат бланките за избор на личен лекар. Имам спомен за 12 поликлиника в Люлин или греша?

Хубава вечер
Също и 25-та в Младост.
За левящото бебе и моето е такава порода.И не само от колики.по принцип не ще сам.И аз ходя до WC на магия.Ям с него като го кърмя.Абе........... ooooh!.Ходя рошава като вещица..........то не може човек да се дореди зъбите си да измие.
Само чакам по игречки да вземе да се заглежда Heart Eyes
Момичета за молбата за отпуск до работодателя с поредния болничен които го издава педиатъра на детето ли се приготвя.Нещо се обърках с документацията аз Rolling Eyes

# 609
  • София
...Хапнете, пийнете и после всички навън, докато е сухо...
Хубав ден, момичета! Hug[/color][/b]
честит празник и от нас   bouquet да си жива и здрава ти и всички които обичаш-( по добре късно от колкото никога -  4ак сега сядам да прегледам темата )

# 610
  • София
Да е жив и здрав който беше пуснал линковете с белия шум  bouquet  Сега спим  Mr. Green
Мен повръщането ме изкарва от равновесие  Cry едвам съм изцедила кърмата, излочим я и хайде обратно  #Cussing out Освен, че пак е гладна, трябва и да се преобличаме, а това особено нощем, не е забавно.
И ние сме със сополки и пъпки с бял връх  newsm78 дали ще минат сами. Личната ми каза, че пъпките са от отварянето на порите.
След малко се приготвяме за разходка, времето не е за изпускане.

# 611
  • София
пфу, щях да се оплаквам от мойто вчера..... ма добре, че тоз път ви прочетох първо. засега положението се търпи, че явно има и по-лошо по това, дето го чета. сега от 30 мин седи на люлката и се хили с глас само на себе си. Crazy  Embarassed някой да каже нещо за газове при бебе, освен еспумизан ?
на майките на непослушковците - кураж!!! съвет не мога да дам, щото явно първите са ми били не бебета, а кукли.  Praynig

# 612
Ехо сладурки......
в ХИТ Люлин има промоция на PAMPERS Sleep&play 2 от 3-6кг.оранж.70бр.за 13.90или13.99 нещо такова.Отивам да взема 1пакет и после минаваме на тройката.
Чао ,дано да съм била полезна на някоя мама. Hug

# 613
 Hug Hug Hug.......привет и от нас с Ема
   вчера и ние цял ден на ръце и добре ,че бяхме на разходка сколата и до вилата,че поне не мен ми беше разнообразно,че иначееееееееее....................вечерта след едночаясово люшкане в шазлонг и проба за биба заспа с бибата в 20.00 и се събуди в 2.00 ама аз висях да зяпам телевизия до 12 ,че поспах малко де #Crazy #Crazy #Crazy.................сега гукаме на шазлонга
                 НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА КАПКИ ЗА КОЛИКИ КОЛИЙФ И ТАБЛЕТКИ colic tablets,че съм в чуденка

# 614
milli_vanilli Няма ли на кой да оставиш Габи поне за час? Ще изперкаш иначе  Crazy а така един час навън сама те зарежда за ден-два рев напред. Мойта Габриела е много гръмогласна, въпреки че не се дере нон-стоп ми стигат примерно час- два за да се замисля за скачане от терасата, ако се изнервя пък, тя ме усеща и започва неистовото дране  ooooh! ... добре че ни е таткото вечер. А за реването -леле като ревне качествено сигурно съседите албанци си мислят, че го колим това бебе.
Вашите бебета как понасят къпането?
Габи докато е във водата е супер, и в  комента в който я хвана за да я сложа в хавлията и надава такъв рев, че после я държа да се успокои  ooooh! до кога това???? Преди като я мажех с млякото след баня ревеше, сега вече е ок - отмина това.
Другото, което е - иска да заспива в мен  Flutter иска да я държа, да си муца бибата и да ме гледа в лицето- обаче понатевжава вече , а аз гледам да я държа така че лесно да прехвърля после  Mr. Green
И освен това питанка към маиките, които хранят а АМ - по колко изяждат вашите съкровища? Габриела и правя по 120 мл вода + АМ и не винаги го изгълтва  Thinking а на кутията пише че през вторият месец трябва да изяжда по 150мл  ooooh! ние вече ще почнем 3ти месец а не я виждам да ги яде , още не е затвърдила 120 - дали да се притеснявам  newsm78.
Тъй като тук явно няма къде да се мерим този месец, пробвахме на нашият кантар да я теглим с нас - ми излиза че е наддала 600-700грама  Tired въпреки че то трябва на един кантар да се тегли, а в Левски я теглиха на кантар от ония старите по магазините сещате ли се, за месо - ега ти.
Някой попита дали слагаме бебетата в кошовете за кола и шезлонгите - ми ние позлваме и двете. Понякога като ходим на пазар е в коша за кола и го закачам за количката (имам слинг с който все още не се оправям  ooooh!) а в шезлонга е почти винаги да не кажа винаги когато е будна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт