SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 341
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Ами аз тази снимка специално я намерих тук - http://www.fanpop.com/spots/jared-padalecki/photos. Но там на всички останали освен младоженците и Дженсън са им замазани физиономиите, иначе незамазани снимки, но с надпис на тях може да намерите тук - http://www.fotolog.com.br/jensenacklesfan/42078660.

Импалке, теб по цели нощи сън не те лови, само и само да намериш начин да ми разтупкаш сърцето!  Hug

# 601
А на тази снимка много ме кефи как всички са подхванали Джаред и само ваш Дженсън с едно пръстче му подпира ръката Laughing

# 602
А на тази снимка много ме кефи как всички са подхванали Джаред и само ваш Дженсън с едно пръстче му подпира ръката Laughing

Фейче, взела си ми думите! Hug Тъкмо щях да ви обърна внимание за лежерното пръстче, с което шаферът е подхванал Джаред на сватбата му и ти вече го беше публикувала.
Снимката е много сладурска Grinning

# 603
Въздъх  smile3544
и аз искам така (в нечии обятия  Blush Heart Eyes, ........ на мъж ми де, вие сега да не си помислите неЩо друго)

П.П. Явно всички много сте се разработили, други се разхождат ( Laughing Злата), а аз точно си започнах обедната почивка. Надниквам тук и Що да видя ..... НЯМА НИКОЙ  Thinking . Та реших да поразгледам сайта дето го е дала Злата със снимките (  bouquet момиче Златно), и попаднах на тази . Не са ли сладки   Joy

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:22 от bicho malo

# 604
Въздъх  smile3544
и аз искам така (в нечии обятия  Blush Heart Eyes, ........ на мъж ми де, вие сега да не си помислите неЩо друго)

Не че страдам от липса на гушкане, но така сладко гушнати като ги видя и веднага и на мен ми се приисква да ме гушнат Simple Smile Много сладка снимка Wink

Кадрото с Миша пак е на върха на класациите по идиотии, които двамата са правили из кънвеншъните. Джаред и Миша на една сцена не бива да се събират - може да се получи взривоопасна смес. Wink

Злата или Импала, някоя от вас срещала ли е пълната колекция от тази фотосесия с много хубаво огромнейшо качество?

Предварително благодаря за съдействието Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:29 от Dana_Scully

# 605
  • В средата на времето

Паделков тук по момчешки е сладурчест. Иде ти да му нащипеш бузките Crazy Joy

# 606

Паделков тук по момчешки е сладурчест. Иде ти да му нащипеш бузките Crazy Joy
За сметка на това пък Дийн гледа лошо и е... мммммм  Heart Eyes kiss Kissing Heart

Изида, за първи път те чувам да кажеш, че "Джаред бил сладурчест" - явно вчерашната фотосесия със сватбените снимки на Баш Градинаря не ти е подействала добре. Я бързо да се връщаш в редиците на Mаракана, докато Патрона не е забелязал временното ти отклонение и надничането през плета в градината!  Naughty

Ето, да не забравяш кой е повече от зашеметително-сладурчест!!  Whistling

Я да изкушим и градинарките да се включат в търсене на фотосесията, като им изкажем предварителни благодарности:

И нещо, което със сигурност е манипулирано, но като го гледам, Сами ми прилича на Самейшо - по цвета на косата и с тия очила.... Grinning

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:48 от Dana_Scully

# 607
  • В средата на времето
Изида, за първи път те чувам да кажеш, че "Джаред бил сладурчест" - явно вчерашната фотосесия със сватбените снимки на Баш Градинаря не ти е подействала добре.

Признавам си, че не ми подейства добре. Прилежно ще си изтърпя наказанието Whistling

То това чудо забравя ли се? Heart Eyes Виж, има разлика. Докато на Паделков ти иде да му нащипеш бузите, на Екълсов ти иде да му изпееш - щипни ме тук и тук, навсякъде...щип, щибидидип, моля те...ако ме разбираш Laughing  Crazy

Паделков рус - не хваща очо според мен, въпреки че в тез одежди градинарките едва ли цвета на косата баш ще зяпат Grinning Wink

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 19:14 от Izida

# 608
Изида, за първи път те чувам да кажеш, че "Джаред бил сладурчест" - явно вчерашната фотосесия със сватбените снимки на Баш Градинаря не ти е подействала добре.

Признавам си, че не ми подейства добре. Прилежно ще си изтърпяла наказанието Whistling

То това чудо забравя ли се? Heart Eyes Виж, има разлика. Докато на Паделков ти иде да му нащипеш бузите, на Екълсов ти иде да му изпееш - щипни ме тук и тук, навсякъде...щип, щибидидип, моля те...ако ме разбираш Laughing  Crazy

Напълно те разбирам,  smile3521 Екълсов като го видя и насмалко получавам масиран инфаркт, от който трудно се съживявам после Grinning "Щипни ме тук" е точно песента, която много би подхождала на "близка среща от втори вид с г-н Патрона".

Джаред и Дженсън обаче явно не са много willing да се снимат с разни фенки (особено над 100-килограмови). Вижте какви физиономии са направили и двамцата:
Горкото ми то, къде са го притиснали тези две лоши, лоши лелки....  Mr. Green

# 609
# 610
Галинче, мерси за караванската фотосесия Hug И аз ще се възползвам да й се порадвам още веднъж.

Вижте тук на какъв хубав Миша попаднах:

Heart Eyes Страхотен е! Simple Smile

И като сме подкарали снимки на каста от пети сезон, ето и един много хубав Адам:

невероятни сини очи има това момче, дали си е неговият цвят или е с цветни лещи?  Shocked

И накъде без един много, много готин млад Джон (мммм, тук като го гледам на тази снимка и няма да ви казвам какви мисли ми минават, дано Патрона да не гледа): Twisted Evil  Rolling Eyes Oha!

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 21:20 от Dana_Scully

# 611
Злата или Импала, някоя от вас срещала ли е пълната колекция от тази фотосесия с много хубаво огромнейшо качество?

Предварително благодаря за съдействието Simple Smile   bouquet
Като се съвзема от твоето благодаря ще потърся, но чакай да е скоро  Mr. Green

Галя, голяма благодаря да "караванчестата фотосесия"  Hug Като я гледам ми иде да го набутам бързо-бързо в караванката и да заключа вратата  Wink

Младия Джон мрррррррррррр Heart Eyes

# 612

Злато, далече ръцете от младия Джон! Naughty Младия Дженъсн ми го взе и забрави да го върнеш, ама младия Джон не си го споделям. Crossing Arms
Grinning Grinning

Hug Още по-голямо "мерси" ще има ако намерите снимчици, плс. Wink Поздрав с едно забавно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=zMauaGDZzfc Fun House! Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 21:29 от Dana_Scully

# 613
# 614
  • # супернатурална #
Ха, Фейче, мерси. Кой предвари, той товари Whistling. Размера има значение и в случая ме устройва идеално Laughing
Ох, на 7-мата докато намерих Самито що жици прегледах Joy

Общи условия

Активация на акаунт