SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 466
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Злата, злата, тц тц тц ............ ей така точим лиги, мокрим клавиатури (после мъжо се сърди че само клавиатури купувам  Joy Joy Joy) ДЕстиел   bouquet за снимките, Галинче клипчето е страшно   bouquet
А сега Ще ви обстрелям с ново и старо, видяно и невидяно  Joy Joy Joy
и тази . Отивам да нахраня детенце и после пак ..... (ако искате, разбира се)

# 496
Леле - невероятни сте!   bouquet Изчезне човек за ден и половина и вие сте изнамерили два тона информация, снимки, клипове и т.н. Grinning Страхотни сте!
bicho_malo, специални благодарности за изнамерената снимка с г-жа Падалекова. Hug И според мене, тъй като я гледам, ще си имаме скоро малко Падалече. Simple Smile Поналята изглежда и се е облякла в някаква широооока рокля, хич не в неин стил, като я знаем в какви дрешки се обличаше допреди няколко месеца. Живи и здрави да са, според мене е готова работата Simple Smile bicho_malo има черпене от мен, когато и с каквото каже Simple Smile Благодарско за нея и за последната серия снимки, които е напускала за "лека нощ".  bouquet  bouquet
Та като сме на почерпническа вълна, снимката на патрона на бара направо ме остави без дъх! Невероятна е в такава резолюция! Както и новите снимки в "доволно голям размер", които Злата пак е изнамерила! Бравос, силно одобрявам и аз като Изи стайлинга от 2007-ма на нашата хубост. Simple Smile Верно - и сега ходи брадясъл, ама друго си е да е поддържано брадясало, а не "мързеше ме сутринта да се обръсна". Hug за сайта със снимките, веднага минава във Favorites за по-нататъшно разглеждане Simple Smile В цялата серия снимки е супер секси,, но на тази мога да го гледам цяла седмица и пак да не ми омръзне  Twisted Evil
Мерси и за снимковия преглед на последния кънвеншън - ще чакам да излезне още по-подробна информация и дай боже видео материали подредени и класифицирани в ЮТюб като от американските кънвеншъни. Изглежда щастливите ни германски сестри по пристрастяване доста са се забавлявали на срещата с любимците миналата седмица. Simple Smile

Отивам да ви чета по-назад и да прегледам клипчетата (пак дълга нощ се очертава), а от утре обещавам чинно да съм на линия. Simple Smile Ето едно клипче и от мен: http://www.youtube.com/watch?v=MuVeRkxbxIs Това феновете вярно имало и много луди - някаква мацка от немската кънвеншън посипала сол около Миша и Марк Пелегрино, за да са "protected", можете ли да си представите - "completely nuts" според мене. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:22 от Dana_Scully

# 497

Тъй като мъжо замина на работа (като по чудо е ноЩтна), дечко заспа .......  smile3508 Ще ви поднеса друга порция снимки.
http://nedyah-sn.livejournal.com/20211.html#cutid1

Айде стига толкова ........ Лека ноЩ   bouquet

# 498
Ау, страхотно посрещане! Мерси, bicho_malo, аз като ви разправям, че е хубаво човек да отсъства само и само за да получава посрещания от вас после... :shy:  Embarassed

Мерси и за новата доза снимки, преглеждам надлежно и отивам (да се опитвам) да спя. Twisted Evil Надявам се да сънувам Дийн от третата снимка, ммм Simple Smile Тъкмо се глася да си пускам епизода с Уендигото от първи сезон:) Междувременно: http://www.youtube.com/watch?v=8K5p16Rucy8&feature=player_embedded поздравче за всички за "Добро утро" и по-специало за Импала. Simple Smile

# 499
Добро утро, работливи дами Laughing

Понеже вие сте се покрили, явно днес аз ще трябва да слагам снимки Laughing
Една на Джаред, която не бях виждала

И една на Дженсън, щото е усмихнат на нея Grinning

# 500
Добър ден!
Докато изгледам всичко, което сте напускали и то мина половин ден  Laughing bicho malo, много ми харесва мъжа ти като е нощна смяна  Wink  newsm51. Дейна, клипчето с Импалата е супер!  Hug
Ето нещо голямо и от мен да ви е лек деня - Дженсън и Джаред  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

И една на Джаред , която не бях виждала

Ох, е не можах да не се стърпя и тази да не сложа, не че не сме я виждали, ама с тази вдигната веждичка е мррррррррррррррррррррррррр smile3544

Докато ги наглася Фейчето ме е изпреварила със снимката на Джаред  Hug Тази дето съм я сложила аз обаче е по-голяма  Wink

# 501
Ах, отварям темата и ме посрещат вдигната веждичка и зашеметителен Джаред! :smile3544: Направо ми се отщя да работя. Simple Smile Снимките, които bicho_malo е напускала от снощи чак сега ги доразгледах в подробности - страхотни са, за което също получава   bouquet

# 502
Dana_Scully,
Благодаря за поздрава Hug ! Краят на клипчето е един от моментите в сериала, в които спрях да дишам, за не малко време.
Ето любимата ми ситуация – цъъък. Само не разбрах защо трябваше в последния епизод да я покажат. Това са си лични-и... Импалско-Уинчестърски неща... Добре че има и други такива, които все още са си лични Twisted Evil !
А тази снимка не си спомням дали сте я обсъждали дали е истинска или и да не е – все тая. Впрочем много ми хареса обсъждането на ЕнтелЕгентно-читателската снимка на Дженсън: докато я считахте за истинска, нямаше проблем – кандидат-мокетки, точене на ххх и внезапни пориви за дообразоване (само не разбрах точно в коя област), но когато се разбра, че е монтаж – онзи веднага стана ‘чичко’ и т.н. Много сладко. Т.е. има превес на вярността на патроните над хищническо-ненаситното ценене на мъжката красота? Поздравления???

# 503
......има превес на вярността на патроните над хищническо-ненаситното ценене на мъжката красота? Поздравления???
Според мен и тази снимка не е истинска
Естествено! То хубави мъже има много, но Патрона е само един и има ексклузивни права над нашите лиги.

# 504
......има превес на вярността на патроните над хищническо-ненаситното ценене на мъжката красота? Поздравления???
Според мен и тази снимка не е истинска
Естествено! То хубави мъже има много, но Патрона е само един и има ексклузивни права над нашите лиги.

Мъхъм, присъединявам се изцяло към мнението на Злата. Вярно, онази снимка с читателя, беше по-добре направен колаж, но въпреки това колаж. На тази си й личи, че е преправяна. Simple Smile
А колкото до верността ни към Патроните - естествено, ако за фенска вярност патроните ни раздаваха целувки, ние все нацелувани щяхме да си ходим... Grinning  Crazy Crazy kiss kiss

Злата, много ти харесвам новия подпис - направо не мога да откъсна очи от усмивчицата Wink

# 505
Злата, много ти харесвам новия подпис - направо не мога да откъсна очи от усмивчицата Wink
Благодаря, и на мен много ми харесва!  Heart Eyes

Помните ли като правехме с Фейчето кинопрегледите на Дженсън и Джаред имаше едно суперлигаво сериалче, в което Дженсън се появява само в един епизод - Sweet Valley High. Дето едва намерих няколко снимки от него, а той беше с едни доста стъписващи тиранти  Grinning. Та ако сте се сетили за какво става дума, ей сега благодарение на Jess ще видите цели! две клипчета от въпросната серия. Отново припомням, че това е един особено млад, едва ли не невръстен Дженсън и не очаквайте кой знае какво. Изглеждането на тези клипчета е още едно доказателство за верността ни към Партрона.  Laughing

http://rutube.ru/tracks/1761869.html?v=2d91f86416a5a3b0c06822c1940a9963
http://rutube.ru/tracks/1761878.html?v=b936c3d661696211038dd229b9d8298e

# 506
Ето и аз нещо забавно да ви пусна, за да разнообразим следобеда:

И един малък поздрав за Кастиелското войнство в скромната ни тема. Оказа се, че и Миша имал подобна shirtless снимка:

И последно - един много сладък Джаред:
  последната с цъкване става по-голяма

И наистина за последно - Самифър с подходящо стихче:

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 13:51 от Dana_Scully

# 507
Ох изгледах последната серия. Незнам откъде да започна просто.
Падалеки определено направи страхотна серия. Мисля, че тук показа най - пълно потенциала и таланта си. Удивително е колко добре направи Луцифер и как даже гласас му се сменяше, стойката физиономията. Абе всичко ... очарована съм.
Кастиел Simple Smile Още ми е смешно : Ей дупе - задник такъв. Simple Smile
 Joy Joy Joy

А после за коктейла молотов и как всъщност ни показаха, че братята са си братя независимо дали са ангели или човеци. Трепят се, тормозят се, обиждат се, но когато някой се закача с тях бива наказан. Репликата на Луцифер
- СаМО аз мога да се заяждам с Михаил.
Ама начина по който го направи направо те кара да усетиш любовта към брат му.
Такаааа. ... за Чък не съм много сигурна. Каквото и да е дали Господ или не определено не е пророк Simple Smile  Joy Може би ще е нещо друго което ще развият в следващия сезон.
За погледа на Сам накрая ... всъщност и за това незнам, но не ми изглеждаше като демон.
Кастиел нали го пита в колата.
- Ти какво би избрал Дийн мира или свободата ?
И мисля, че появяването на Сам всъщност е избора на Дийн Simple Smile но не съм сигурна.  Joy
Незнам и как би могъл да води нормален живот при положение, че е издирван опасен престъпник. Както и да е стига разсъждения... ИСКАМ ДА Е СЕПТЕМВРИиии  Praynig

# 508
Браво на WomanitKa за изгледания сериал и добре дошла в клуба на "Чакащите СЕПТЕМВРИ с нетърпение!"  Twisted Evil  bouquet Hug

Продължавам с фотосите: Някои хора май все още не са изгубили детското в себе си:

# 509
Браво на WomanitKa за изгледания сериал и добре дошла в клуба на "Чакащите СЕПТЕМВРИ с нетърпение!"  Twisted Evil  bouquet Hug

Отлагам го от седмици Sad Знам изгледам ли и последната серия край. Сега съм малко като започната и недовършена не ми харесва Sad
Но пък действам в посока приобщаване на нови членове / фенове. Колежката започна сериала онзи ден Simple Smile гледа го в vbox-a и е много многооо зарибена Simple Smile  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт