Мнения за Чучулайн

• 4 749
  • 4
  •   1
Отговори
Много моля ако някой е ползвал услугите на фирма Чучулайн да сподели дали е доволен,тъй като съм се спряла на тях за цялостното обзавеждане на апартамента.Това което видях в сайта им много ми допадна,но в момента чакам да ми направяа проект и съответно да ми кажат цени.Та ще ми бъде от голяма полза ако някой,ми даде повече информация за тях.

# 1
  • София
И друг път съм писала - с две ръце съм ЗА Чучлайн. Работих там около 1,5-2 години. Бях в производствената база и знам как стават нещата от кухнята. Приятеля ми все още работи там. Качеството и обслужването са супер. Цените не са ниски, но си струва. Проектантите си разбират от работата. Аз все още поддържам чудесни отношения с тях, както и със собствениците. Препоръчвам ти ги!

# 2
Манди,искренно ти благодаря за информацията Hug!Аз вече съм оставила да ми правят проект и да ми кажат цена,което всъщност е и определящото дали ще се спра на тях.Иначе много ми допадат техните неща и се надявам да ме устроят и като цени.

# 3
  • France
Председателят на гилдията е Чучулайн.... съответно е задължен да поддържа добър имидж....
п.с. мнение на конкуренция  Mr. Green

# 4
Мили дами,нека внеса малко светлина относно фирма Чучулайн.Някога може и да са работили добре,но сега със сигурност 100% мога да кажа,че са много ниско ниво и единствено старата слава все още ги държи.Напълно некоректни относно срокове,лъжат клиентите,че им правят масив,а боядисват плочи от ПДЧ,непрекъснато има рекламации по вече монтирани интериори,да ен говорим,че един прост монтаж се прави със седмици вместо дни.Не се лъжете по снимките в сайтовете,те не показват реалността.Важно е как пищят клиентите от не спазените договорки.

Общи условия

Активация на акаунт