Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 484
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
# 316
ееее как, друго си е да ти "хелпнат" като имаш нужда от инфо  Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

doh doh doh doh трудно ... ама захапах  tooth tooth tooth tooth tooth

абе Гери целувки ли си просиш  ......

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 11:42 от tuk.sam.

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ееее как, друго си е да ти "хелпнат" като имаш нужда от инфо  Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

doh doh doh doh трудно ... ама захапах  tooth tooth tooth tooth tooth

абе Гери целувки ли си просиш  ......
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 318
# 319
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Тази мръсница Еда го съсипа Харун. Как припадна милия  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
Накрая чак "Евет" ще вика на Толга  Rage Rage Rage Rage
Как може да постъпва така ?
Според мен тя не заслужава Харун, защото винаги , когато той беше решен и беше зад гърба й тя винаги го зарязваше  ooooh!
Не мога да повярвам,че погледна сестра си и така страхливо прие  ooooh!
И Толга .. Мелда в мъжки дрехи  ooooh! И той, защо трябва да се жени , ако знае истината, очаквах поне той да помисли за всеобщото добро , ама нъцки  Banghead
Единственото нещо, което може да промени нещата е или Толга да се откаже , или да се случи нещо , което да спре нещата, преди Толга да се е изказал.  ooooh!
Аман от простотия , уж вървим към финал , а нещата все повече се заплитат.
Може би до някъде се зарадвах,че Мелда счупи огледалото и беше с дрехите от сватбата , всмисъл надявах се , да се провали сватбата, но вече просто не знам  ooooh! ooooh! ooooh!
Еда не спира да ме изнервя с малоумните си решения  Rage Rage Rage Като кукла на конци е , а Мелда е кукловода , айде стига вече   smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

# 320
какъв фрагмент Weary newsm45 newsm45 още не съм гледала последната серия ама като ви чета не съм изтървала ooooh!
надявам се яда на Аблата  да е след сватбата по точно такава да няма newsm78 #Crazy

# 321
# 322
Май е по-добре да гледаме и обсъждаме Клетва.
В Незабравима всичко почва пак отначало. Само че сега и двете сестри са омъжени за 2 братя. От тук тататък какво ще сътворят сценаристите можем само да гадаем. В най-добрия случай - развод във 2 семейства. Разкритията за Бату, Мелда и Бурак. Гюляй????
И събирането на  Еда, Харун и Ямур.
За първата сватба пак мислехме, че някой нещо ще направи и тя няма да се състои, но уви стана факт. Е така май ще бъде и с втората сватба.
И Харун и Еда са виновни за това положение.

# 323

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 01:11 от didi 69

# 324

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 01:12 от didi 69

# 325
Добро утро, мацки!

Няма друга ненормална като мене да пише рано сутрин в неделя!
Диди, Олив: тия щастливи снимки не на нас! Обаче снимката със средния пръст, който показва Еда ... ей това е истината!!!FUCK OFF на зрителите!!!!

Лукреция- съгласна съм с теб. Ще коментираме каквото друго искате. Аз и без това вече влизам във форума само заради вас.   bouquet  bouquet  bouquet

# 326
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа...кат гледам как се развиват нещата, стигам до извода че съм права за много неща. Mr. Green Кой му каза на Харун, че като каже на Толгето кой е Хакъ ще си реши всичките проблеми? Не на Толга, на фемилитата трябваше да каже ама е КОФА и нема сърце. Ще кажете, че го е страх да не изгуби  Еда...е хубаво, а с тази сватба я спечели за винаги.
Как може улегнал мъж да се даде едно момиче с незавършил пубертет да го ръководи?
А на Толгето сега...жална му майка...Еда ще го награди с още едно бебе на брат му та да му е некво весело...(неможе да не е фанала пак...) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да обобщя...дреме ми вече как ще свърши...важното е да свършва!!! #Cussing out

В този ред на мисли, аз отново да напомня...

# 327
Не мога да повярвам че тиози сериал подържа висок рейтинг в Турция .. егаси измисления сценарии ...

и на мен май вече не ми дреме как ще свърши .. писна ми да го следя, защото "гледам" е пресилено

# 328
Здравейте, Мацки!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз ходих малко на уйкенд моренце, което беше леко помра4ено за минута две от новините около Незабравима /много благодаря все пак на вестоносеца   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet, който милия се сети за мен/, после реших, 4е нема ко да се ядосвам и без вас стигнах до вашия извод - да взема ве4е да свършва тоз сериял, независимо как, 4е до гуша ми дойде. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тъпата Еда заслужава да е с този Мухъл Толга. Сега само треба да уредим некоя Миска за Хару, да си я взема по мишница и да заминава към топлите страни да хар4и на тати Феяз кинтите. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 329
И сега за Незабравките, все още неотказали се от гледането на сериала - Резюме на 49 епизод
Цитат
Харун и Толга един срещу друг... Докато Толга намира отговор на разяждащите го въпроси, Еда се бори с бушуващия ураган в сърцето си, който се разразява с приближаване на брака.. Отговаряйки на тел. обаждане на Толга, дори няма да разбере как разбива сърцето на Харун...Харун ще се изправи с огромен гняв срещу Еда. Но тя е решена...ще се ожени за Толга...Без да знае за бурята в сърцето на Еда, за Харун сега идва време на ярост и омраза. Друга буря бушува в сърцето на Толга... Истините, които е научил, са го съсипали. Мелда от една страна е в стрес покрай брака на Толга и Еда, а от друга от инцидентите във фирмата. Рапортът от данъчната проверка ще постави фирмата в много трудно положвение. Тюркян, наблюдавайки бепомощно отстрани, страда много, че не може да помогне на Еда, а г-жа Хаят се опитва да бъде опора на Еда. Джемил, който е в плен на безпомощността и гнева, дори и да не показва на никой, все повече копнее за семейството и дома си...Точно шокът, който ще изживее, ще изтръгне душата му...
Едже поставя едно условие на Бату, за да опитат да станат истинско семейство. Бату, който се опитва да спечели благоволението на Едже, притиснат да изпълни желанието и, е изправен на кръстопът... От една страна е кървящото от години чувство за мъст в сърцето му, от друга - Едже...сестричката му...Мелда, вярвайки, че бракът на Еда и Толга е разрешение на проблемите и, очаква с нетърпение реализирането му, а Харун, притиснат между любовта и омразата, е на път да изживее най-кошмарната си нощ... Както и Еда и Толга. Точно едно неочаквано развитие ще направи животът на всички още по-труден...]
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireGrinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт