Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 765
  • 883
  •   1
Отговори
# 15
Мога ли да ви попитам и в Тина Киркова ли има пакети за раждане, не го ли поема здравната каса всичко?

# 16
  • София
Да се запиша и аз в новата темичка с пожелание за още нови попълнения от бъдещи двойни и тройни мами. Peace

Благодаря ви на всички за стиснатите палци и пожеланията,вярвам и аз в двете ни борбени момиченца,че ще се справят. Praynig

# 17
  • София
Мога ли да ви попитам и в Тина Киркова ли има пакети за раждане, не го ли поема здравната каса всичко?
   Безплатно е ако отидеш и просто си родиш при лекаря, който е на смяна и не ползваш след това Вип стаи след раждането. Ако си с избор на лекар и после Вип стая се заплаща.

# 18
  • София
Запис и от мен в темата,
термина ми го смятах към 27 ноември, пък ще видим... Чакам фетална морфология на 12 юни и тайно се надявам да се види пола на децата...
Това повръщане направо ме съсипвааааааааааа..в 13 г.с. седмица съм, колко ли още ще е така зле... Sick

# 19
Loshana ,ние сме горе долу с теб по едно и също време с термин  Peace
Ами казват ,че може до 14-15 г.с да продължи гаденето и повръщането  ooooh! ,при всеки организъм е различно,аз от вчера съм по-добре,щом готвих снощи и ядох от яденето ,това е голямо постижение за мен  Joy Joy
Хубав ден  Peace

# 20
  • София
ох, ако е седмица-две още, добре ще е...то и аз похапвам, ама със страх... чакам и се надявам скоро да мине този период, че все съм гладнаааааа  Laughing #Crazy   ...

# 21
  • софия
Loshana , много е неприятно това повръщане, аз го откарах до 18-19 г.с, но дано при теб премине по-бързо-мен постоянно ме успокояваха с това, че при жени със силно гадене и повръщане в началото на бременността честотата на спонтанните аборти намалява със 70%-Док само ми повтаряше да се радвам, че повръщам Crazy, така че радвай се  Wink Grinning и гледай да пиеш много течности.На мен ми бяха препоръчали компот от кайсии(само сока)-наистина ми помагаше, поне понамаляваше гаденето за няколко часа

# 22
  • Варна
Добре дошли на новите двойни мами   bouquet

Забелязахте ли колко по-дълъг е списъка на първа страничка спрямо предхоната темичка?!?! Дано всички очакващи мами да износят и родят успешно силни и здрави бебчета  Hug

И ние днес бяхме на преглед - наваксали са девойките - между 2 300 и 2 500 гр. ги изкараха.  Heart Eyes Много се зарадвах, че сме минали две кила. Довечера ми е четвъртата инжекция дипрофос и приключвам с това. 
Вчера ни докараха количката с две порт-бебета - сглобихме я, много ми харесва, маневрирам без проблем и не е тежка. Grinning Сега остава да досглобим и детската за каката...

Azalita, чакаме другата седмица да ни се похвалиш Party. За какво ти поставят тези инжекции дипрофос?  newsm78

# 23
  • София
Лошана,честита и лека бременност ви желаем!  Hug  bouquet
За повръщането ... аз си откарах до към 17 г.с. но и сега през няколко дни се случва  Rolling Eyes
Днес на няколко пъти ми става много лошо явно кръвното пак ме тормози!

# 24
  • София
Loshana, добре дошла! Пожелавам ти лека бременност!

# 25
Момичета много ми е интересно в коя седмица почнахте да усещате бебчетата да мърдат  Hug

# 26
  • София
Цеци с първата бременност 21 г.с. а сега от 2 седмици някъде но много рядко  Rolling Eyesи то май само едното Confused

# 27
♥Димяни ♥   love001

# 28
Аз ги усетих за първи път в края на 18г.с.  Joy

# 29
  • Пловдив
cecitooo , аз от 19-тата!

Общи условия

Активация на акаунт