Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 765
  • 883
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте момичета!
Малко се бях загубила, но това беше защото се наложи да влезна в болница (МД) за една седмица.
Не знам точно какво се получи, но след като ми биха инжекциите за белите дробчета на бебетата, започнаха странни неща да се случват с мен, което учуди и лекарите, които твърдят, че не би трябвало да е от тях. Започнах да горя външно, защото нямах температура, започнаха много силни контракции с изпотяване и прерязващи болки и така се озовах в МД.
Включиха ми системи, от които се почувствах много добре на 2-я ден и тъкмо се зарадвах, докторите решиха да ми бият втора доза от инжекциите за дробчетата ooooh!
Направихме ги и те ме изписаха в петък, обаче нещата се повториха онзи ден.
Както и да е издържах и този път, а разкритие няма, но самите те отчетоха,че контракциите са наистина много силни.
От вчера съм по-добре, но забелязах, че краката ми спаднаха драстично,а бяха понадути и тази сутрин реших да се премеря на кантара за да видя какво се случва. За мое учудване, забелязах, че съм свалила 3 кг, което направо ме срина. Това значи, че до момента съм само +7 кг, а бях наддала 10кг.
Краката ми станаха като на анорексичка и сега съм много обезпокоена Cry
Обръщам се към вас за съвет и да ми кажете какво да направя и това на какво може да се дължи? Sad
Притеснява ме дали бебетата са добре, като се има предвид, че не съм намалила храненето в никакъв случай, но пък го отдавам на това, че тези дни не бях пила много вода, а отделях много.
Предварително благодаря...

# 46
  • София
МАлечека,страшно нещо си изживяла но е хубаво,че си отново сред нас и си добре! Praynig Hug
Бебетата също са добре това е сигурно иначе нямаше да те изпишат бъди сигурна! Heart Eyes
За отслабването не знам какво да ти кажа аз си мисля,че сега бързичко ще си наваксаш тези 3 кг  Wink Hug

Днес съм на 2 ра ФМ при Марков от 16,30 и се надявам всичко да е ОК!  Praynig Praynig Praynig

# 47
Да се запиша и аз  в новата тема. Много сте изписали, нямаше ме седмица/ отпуск/ и не мога да изчета всичко #Crazy
При мен нещата за сега са добре, днес съм за пръв ден на работа след отпуска и нещо май не ми се идва вече. За мое учудване, понеже вървя пеш, корема доста е натежал newsm78. А пък двамата вътре ритат като луди когато седя на едно място, като вървя не се усещат baby_neutral baby_neutral.
 Добре дошли на всички нови попълнинея е ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ   bouquet  bouquet

# 48
Малечека, Hug Heart Eyes, добре че всичко се е разминало. Сигурна съм ,че бебките ти са добре, иначе нямаше да те изпишат. Предполагам, че са те гледали на УЗИ преди да те пуснат  Peace
Свалянето на килограмите, според мен е в следствие на обезводняване, след като казваш ,че си намалила течностите . Какво мисли Юнакова по въпроса с килограмите? Говори ли с нея, след като излезе от болницата. Тя е човека , който трябва да ти даде съвет какво да правиш сега  Peace
Почивай повече, хапвай си добре и пий повече течности. Още малко остава, но сега си е най-трудно , знам  Tired  Ама нали сме борбени мацки, всичко ще си изтърпиме и ще си гушаме живот и здраве, хубави и здрави  бебки  Heart Eyes Hug

# 49
  • София
Дидре, обадих се на Юнакова сега и тя каза, че по-лошо е ако качвам и се подувам и да не се притеснявам. Най вероятно от Дипрофоса (инжекциите) съм задържала повечко вода и сега след като е отминало действието съм изпишкала каквото съм задържала.
Нямало проблем като свалиш малко, просто да продължавам да си пия вода и да си хапвам и всичко ще си дойде на мястото.
Камък ми падна от сърцето като ми го каза, че вече имам чувството, че съм станала кълбо от нерви и при най-малкото плача.
Ще лежим повече и това си е, нямаме избор и трябва да се преборим мъжки до края или възможно най-дълго. Hug

# 50
  • София
Малечка,радвам се,че са те успокоили! Hug

# 51
  • Варна
Malechka, май доста си се изплашила с тези преживявания. Ами то си е за плашене. Confused  HugА тези лекари като виждат как ти действат тези лекарства, защо пак ти ги поставят?!? Нямат ли някакъв заместител? Аз на твое място няма да дам пак да ми ги слагат, освен, ако не е тръгнало раждане преди 37 г.с. Явно правиш някакъва реакция и тялото си подсказва, че това лекарство не му действа добре.
Аз съм си патила от лекари и знам, че и те допускат грешки.  #2gunfireОсобено големите "светила" някой път правят страшни грешки. Дотам са ме докарали, че винаги имам някакво съмнение, като ми кажат нещо и го проверявам на няколко места.

Хубавото е, че сега си много по-добре. Hug Дано всичко да е ОК при тебе и при всички момичета   bouquet

# 52
  • София
Malechka, радвам се че вече си по-добре! Аз съм също като теб - плача и при най-малката "забележка", но ми олеква след това Heart EyesДобре е, че е спаднал оттока - при първата ми бременност бях задържала много вода и не можех да се движа.

# 53
  • софия
Malechka , браво, че всичко е минало-да се пазиш сега много, а това с клограмите не го мисли-със сигурност е имало отоци, които са спаднали, а и да ти кажа аз в болница винаги отслабвам-дори и да си мислиш, че си се хранила по същия начин все пак си имала доста тревоги и от това може да са поспаднали килцата.Сега като си вкъщи всичко ще си дойде на мястото Hug Hug

Loshana , радвам се, че е подействало-дано скоро гаденето съвсем отмине и се почувстваш по-добре

# 54
Здравейте, искам да ви попитам на някоя от вас правен ли е серклаж? На мен  един лекар ми каза, че профилактично да направим , а при друг доктор каза,че няма нужда щом съм нямала спонтанни аборти или кървене. И се притеснявам какво да направя.

# 55
  • София
Понпонче,не виждам ако не се налага защо трябва да се прави  Rolling Eyes
Аз въпреки,че прокървих в 6 г.с. и лежах ив болница в 13 г.с. не са ми правили!  Peace

# 56
  • София
Понпонче, моята гинеколожка ме прегледа, после поиска мнението и на доц. Щерев и двамата решиха, че не е необходим серклаж и че няма да го направят "просто за профилактика". Не знам какви са доводите, заради които искат да ти направят серклаж - попитай има ли проблем

# 57
Ами може би защото чакам тризнаци, незнам. От тогава не съм ходила при този лекар , и аз смятам ,че ако няма нищо притеснително не е нужно да правим такива процедури.

# 58
МОМИЧЕТА, КАКВО СТАНА С ЛЕКЦИЯТА ПО КЪРМЕНЕ, ЩЕ СЕ СЪСТОИ ЛИ???
ТОВА ГО ОБСЪЖДАХМЕ В ПРЕДИШНАТА ТЕМА.
ДА ВИ ПИТАМ БОЛИ ЛИ ВИ КОРЕМА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ? МОЯТА ЛЕКАРКА КАЗА, ЧЕ БИЛО ЗАЩОТО СЕ ВЪРТЯТ БЕБОЦИТЕ Thinking

# 59
  • София
  За лекцията още не съм питала д-р Попиванова, за съжаление както писах е доста заета. На следващата лекция, която ще имаме ще питам. Когато имам информация по въпроса ще съобща в темичката.

Общи условия

Активация на акаунт