Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 769
  • 883
  •   1
Отговори
# 60
Малечка, и аз съм 3 кила надолу, но не съм се сетила да го свържа с дипрофоса (на мен ми биха 4 инжекции, вкъщи). Всъщност съм доволна, че е така - предполагам, че наистина е по-скоро от задържането на течности и съответно тяхното- "оттичане"....

# 61
  • София
Добро утро!
Вчера не се включих,че се прибрах много късно и докато вечеряме и се оправим за спане и стана 00
Всичко с бебки е наред  едната е отляво,а едната отдясно побутваха се и беше много сладко да ги гледам!
Около 400 гр са и каза,че си вървят супер за термина! Каза ми да не пия Папаверин,нош-па защото след 20 седмица не било хубаво и съм склонна да му вярвам!
Каза ми да си пия желязото,че не е хубаво,че не го пия!

# 62
  • Варна
♥Димяни ♥ , пий си желязото, защото има ефект. В твоите седмици моето желязо беше около 105, а сега е 126! Не съм спирала Феро-Фолгамата и според мен има полза Party

Azalita започвам да стискам палци за утре  Hug нали за утре ти е насрочено раждането?!?! Чакаме добрите новини  bouquet

понпонче нищо не мога да ти кажа за серклежа, дано се включат момичета, които са минали през това. Имаме и тризнашки майки, на които можеш да пишеш на личен дали им е правен Peace

# 63
За утре сме ние, да - 8,30 трябва да сме почнали.  Party
Щом ни изпишат, веднага ще се включа  Hug

# 64
Azalita  стискам палци и аз всичко да е наред Praynig
Искам да питам всички които са след 29 г.с. как се чувстват, расте ли много корема, мажете ли да се движите спокойно?
На мен ми е много дискомфортно вечер докато заспя, ставам по няколко пъти. Корема расте, бебоците ритат, шават....

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 11:33 от TANYA02

# 65
  • софия
Azalita , успех утре, ще ти стискам палци и ще чакаме скоро да ни се похвалиш Hug Hug

♥Димяни ♥ , браво за хубавите новини.При мен Ферофолгамата действа чудесно-преди да установим ниския хемоглобин и ниското желязо едвам ходех, уморявах се след 5-6 крачки-сега се чувствам много по-добре-пия го от около месец, а някъде към средата на юни ще правя контролни изследвания

# 66
  • София
МАрков вчера ми каза ти пия Малтофер но аз се чудя дали него или Ферофолгама! Thinking
Вие по колко пиете на ден?  Hug

# 67
  • София
Azalita , пожелавам ти успех утре! Дано всичко мине "по мед и масло". Ще чакам с нетърпение да се включиш с хубави новини

# 68
  • София
♥Димяни ♥ , радвам се, че всичко с бебките е ОК. Аз пия, по-точно трябва да пия Rolling Eyesферо-фолгама 2х1 на ден, но го забравям, за съжаление. Току-що изписах първата "доза" за деня...

# 69
  • софия
♥Димяни ♥ , радвам се, че всичко с бебките е ОК. Аз пия, по-точно трябва да пия Rolling Eyesферо-фолгама 2х1 на ден, но го забравям, за съжаление. Току-що изписах първата "доза" за деня...

И аз съм същата работа-изписан ми е 2х1, но аз го пия винаги след ядене, защото иначе повръщам и ми е много лошо-някои дни забравям едното хапче и пия едно на ден
Малтофер съм пила преди няколко години-не ми дразнеше така стомаха, но имах много неприятен запек от него, направо нищо не помагаше

# 70
  • София
Аз докато ги пиех смених и опитах и Малтофера и Ферофолгамата и определено и от двете не ми беше добре и много повръщах Sick чудя се кое да започна Thinking
Марков каза с Малтофер и каза,че може по две на куп по време на ядене Rolling Eyes
Оххх...днес ще си купя но кое......
Малтофера и той си запича то всички железа запичат но аз пия Диаспорал той пък действа разхлабващо та се надявам се разберем! Grinning

# 71
Azalita, леко раждане утре  Heart Eyes Hug Дай Боже всичко да е наред и да гушкаш , живи и здрави бебчета   bouquet

# 72
  • София
Азалита,успех  и от мен и бъди спокойан всичко ще е наред!  Praynig Hug
Чакаем те тук с разкази и снимки на бебетата!  Heart Eyes Hug

# 73
Здравейте момичета, днес бях на преглед и докторката ми измери единия близнак по-малък от другия, първия отговаря на 17сед. и 5 дни, а втория на 16сед. и 6 дни, каза, че това е лошо в такъв ранен стадий на бременноста да изостава толкова много и, че може да загине.......цял ден съм много притеснена, иначе всичко друго е наред.

# 74
  • София
Бубе,кви са тия лекари беееее Twisted Evil
Аххх.... я се успокой! Hug
Съвсем нормално е да има разлика от няколко дни дори до 1 седмица доколкото знам от Марков даже!
Отиди ако искаш за твое успокоение и на друг лекар но аз смятам,че това е пълна простотия Close

Общи условия

Активация на акаунт