Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 765
  • 883
  •   1
Отговори
# 660
tanyka, честито да са ви живи и здрави.

Praynig за Димяна и бебчетата.

# 661
  • София
  Димяна  Praynig
  tanyka ако все пак имаш желание поне известно време да получават кърма, (колкото и малко да е като количество и продължителност кърменето със сигурност е от полза) бих ти препоръчала макар да не можеш в момента да ги кърмиш, да започнеш да се изцеждаш тези няколко дни, за да може да се стимулира лактацията. Все пак избора е твой, но за бебетата особено за по-рано родените наистина е важно да получат някакво количество кърма.

# 662
Нека Богородица бди над тях Praynig

# 663
♥Димяни ♥ ,  Praynig бъди силна и всичко ще е наред.

tanyka, честити рожби   bouquet.

# 664
♥Димяни ♥ ,ще се моля за вас  Praynig Praynig Praynig

# 665
♥Димяни ♥ дано всичко да е наред с вас, бъдете силни! Praynig Praynig Praynig

# 666
Aila blagodaria za saveta ,dnes chakam da mi donesat pompichka za iztsejdane ,zashtoto opitah na raka no nishto ne stava ,niama da kria che se sramuvam ot sebe si i sam mnogo razocharovana che ne moga da se spravia s karmeeto.Istinata e che sam adski umorena a niama i koi da pomaga ,sapruga mi e na rabota a 6 godisnia mi sin e samo vatre s men .Pobarkah se i sas shisheto mi e po-lestno pak i znam kolko izpivat.Vse pak shte opitam zashtoto kato pritisna zarnata se poiaviavat po5-6 kapki bez usilie i gardite mnogo me boliat.ZA DIMIANI stiskam palzi i se molia vsichko da e na red tia e silna i shte uspee  Praynig

# 667
аз не съм от пишещите но всеки ден вичета,не пиша защото колкото и пъти да съм се опитвала видях че тук трудно се приемат нови кадри.
искам само да кажа че стискам палци на димяни и се моля за нея.термина ни е с 2дни разлика и сега като прочетох какво става с нея ревнах
успех димяни

# 668
Димяни, стискам палци, моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig!

# 669
Димяни,  Praynig!!!

# 670
Димяни,   Praynig fingerscrossed

cecitooo , честити розови гащи, добре дошла в дамския отбор  Grinning Дано всичко бъде наред отсега нататък и вече почивай повече.  Naughty

tanyka, чудесно, че раждането е минало така безпроблемно. Представям си колко е пълно ежедневието ти с две малки бебенца и батко, но със сигурност се справяш отлично и звучиш много бодро!  Hug Както вече ти е писала и Айла ако имаш желание да кърмиш ще е хубаво да почнеш с малко изцеждане, за да се стимулират гърдите. Ето в тези клипчета можеш да видиш как става правилното изцеждане на ръка, въобще не е трудно:

http://video.about.com/breastfeeding/Hand-Expression-Technique.htm
http://www.youtube.com/watch?v=6ZViuYKX5LU

В началото може да опиташ на всеки 3 часа и веднъж нощем по няколко минути на гърда, количествата ще са разбира се минимални, но пък ще се стимулира производството на кърма. А иначе бебетата са най-добрите "помпички" - опитай и с тях, когато мине ефектът от лекарствата, току виж се оказали образцови сукалчета.  Simple Smile

аз не съм от пишещите но всеки ден вичета,не пиша защото колкото и пъти да съм се опитвала видях че тук трудно се приемат нови кадри.

nina.petani, не знам защо си останала с такова впечатление. Пиша и надничам в тази темичка повече от 3 години и в нея са били приети десетки "нови кадри" и постоянно се приемат нови, "стари кадри" напускат и се местят в бебешката темичка, а още по-стари като мен продължават да пишат все още и тук  Crazy Може би ако разкажеш малко повече за себе си ще е един добър старт за "прием"  Hug

# 671
  • София
Аз знам малко повече за Димяни от една мам в августката ни темичка, с която са много близки.
Та, оказва се, че могат да задържат бебетата в нея максимум още 2 дни  Sad. Сега гледат да и бият всички възможни инжекции за това време, за да им се доразвият дробчетата. Около 900 гр са бебчетата, добре, че е и влязла в 7ми месец вече.  Praynig

Остава да се молим за нея и дечицата, милата, кой знае какво и е  Confused Praynig Praynig

Помолих мамата отнашата отчетна темичка да ни държи в течение, че всички се притесняваме ...

# 672
Боже, помогни на малките съкровища да се справят!  Praynig И дай много сили на Димяни и цялото им семейство!!!  Hug Praynig

# 673
Стискам палци на Димяни и дано всичко е наред с нея и бебките!

Честито на Таника! Аз имам една неизползвана ръчна помпа на Томи Типи, мога да ти я дам, ако искаш.

нина_петани, Фата е права, тук всички сме едно семейство, добре си дошла  Hug!

Зайо, мног са сладки Сиана и Дария, да ги нацелуваш!

Не съм писала отдавна, но влизам от време на време - работеща майка с 4 деца - ще ми простите.
Близначките са много сладки (тотално различни), почти на 10 месеца, хапват от детска кухня, ще кача някоя снимка тези дни да им видите дебелите бузи Simple Smile

# 674
momicheta mnogo vi blagodaria za podkrepata  ,namerih si lektricheska pompa i shte ia probvam.Ima li novini ot  Dimiani?

Общи условия

Активация на акаунт