Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 763
  • 883
  •   1
Отговори
# 675
  • Fort Worth, TX
Честито на най-новите мами  bouquet.Здраве най-вече желая на бебоците и мамите.
Дано бог е с Димяни и всичко да е нарред с нея и бебчета. Hug

# 676
И от мен силно стиснати палци за Димяни и малките слънчица!!! Дано Бог ги опази!!!   Praynig

# 677
  • Някъде там...
И ние стискаме палци за Димяни и бебките!  Praynig Дано всичко е наред с тях! Пишете ако имате новини!

# 678
Здравейте,за съжаление телефонът на Димяни е изключен ,надявам се просто да няма батерия PraynigПоследно ми писа снощи,бебките бяха измерени по 950 гр и оставаше да се молим да останат още 2 дни на топличко,за да успеят лекарите да сложат всички инцекций за дробчетата PraynigПредполагам сега има визитация и още куп изследвания,та едва ли скоро ще има новини,но при първите такива ще ви информирам.Моля,стискайте всички налични палци и се молетет Господ да е стях Praynig

# 679
  • София
Много стиснати палци за Димяна и бебенцата,моля се за тях. Praynig

# 680
***Ади*** , знаеш ли в коя болница са?
nina.petani, когато не пишеш няма как да знаем какво се случва с вас и съответно да има "разговор" Peace.

tanyka, чувството за вина е напълно излишно. Казвам ти го от опит. Така ми помрачи първите месеци с децата...Вярно важно е да се кърми, но понякога просто не се получава. Опитай с изцеждане. Дано намерите най-добрия вариант и за четирима ви, защото все пак трябва и ти да си отпочинала и спокойна.

# 681
Димяни кураж и спокойствие миличка Hug Стискам силно палци всичко да е наред Hug

# 682
В "Майчин дом".Там поне неонатологията е най-добрата и със сигурнот ще направят възможно най-доброто за тях PeaceДано си я поеме д-р Дяволов,поне от тази гледна точка да е спокойна Confused

# 683
ами незнам защо но така се почувствах в началото когато почнах да пиша и така.ако съм сгрешила извинявам се.чета ви откакто разбрахме че чакаме близнаци,тоест февруари Simple Smile изчетох толкова много неща и научих много за което съм благодарна че ви има.
за димяни моля се всичко да е наред при вас  Praynig
да разкажа за себе си.. имам момиченце което на 19 ще направи 2 годинки и чакаме близнаци момченца .в момента съм 27 седмица.незнам как се слагат тия лентички в профилите Simple Smile живеем в софия в света троица и около нас е пълно с близнаци.като видя някоя мама в парка и цялата се разтапям от кеф че и мен това ме чака.
а за бебчовците не бяха планирани,нито бяхме решили за второ дете но просто така се случи и решихме да ги задържим.нямаме близнаци в семейството.весел ден на всички

# 684
  • софия
Стиснати палци и от мен за Димяни и бебенцата и, моля се за тях да са много силни и тримата и да се преборят Praynig Praynig

nina.petani добре дошла и пиши по-често-ние наистина сме си като едно голямо семейство и се вълнуваме как върви при всяка от нас, а като се родят поредните близнаци си е голяма радост за всички Hug Hug

Аз днес съм на преглед, ще пиша после как е минало, дано сме порастнали-нали сега само това ни е работата Party

# 685
Миличката Димяни, дано да имат късмет тя и бебчетата и да преодолеят този кошмар. Всички ще се молим за нея  Praynig - който има информация нека споделя

# 686
Здравейте момичета!
 newsm17  и fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за Димяни и бебчетата.
Аз искам да се похваля че вече знаем какви ще са 2 от бебчетата и така - ще си имаме 2 момченца, а срамежливото бебче се надявам да е  момиченце.
Имам и един въпрос към всички и по конкретно към Aila.Дайте ми съвет за кърменето, все пак ще имам три бебета а  bombs са само 2 Simple Smile насочете ме към някоя книга или нещо от сорта защото си нямам на идея как се кърми, в смисъл виждала съм но ако с гледане се ставаше майстор кучето щеше да е касапин казват бабите. Така че всичко което ми кажете или ме посъветвате да прочета ще ми е от полза.Предварително благодаря
P.S.За списъка отпред - термина ми е на 23.11.2010г.

# 687
Стиснати палчета и от мен за Димяни  Praynig Господ да е с тях и всичко да мине благополучно Praynig
nina.petani, добре дошла   bouquet успех до края. Живея в зона б19, така че ще разхождаме заено бебоците в градинката на Света Троица !
Честито на новата мама Танука, да са живи и здрави малките   bouquet

# 688
  • София
Имам и един въпрос към всички и по конкретно към Aila.Дайте ми съвет за кърменето, все пак ще имам три бебета а  bombs са само 2 Simple Smile насочете ме към някоя книга или нещо от сорта защото си нямам на идея как се кърми, в смисъл виждала съм но ако с гледане се ставаше майстор кучето щеше да е касапин казват бабите.
   Мога да ти препоръчам за кураж да прочетеш следната саттия от блога на Фата - Кърмене на тризнаци
   От полза ще ти е и тази статия - Изцеждане и поддържане на кърмата при недоносено или болно бебе
   Често тризначетата се раждат по-мънички и в началото е нужно да се изцеждаш за да поддържаш лактацията, докато бебетата започнат да се хранят и да могат да приемат кърма и от гърда. Изключително важно е  да започнеш максимално рано и регулярно изцеждането в този случай. Може да ми пишеш на скайп за да си поговорим и да зададеш всички въпроси, които те интересуват Simple Smile
 Скайп - Aila_24

# 689
  • Варна
Честито на Tanyka!   bouquet  bouquet  bouquet

Дано с Дамяни и бебчетата всичко е наред!

Аз все по-рядко влизам, че не ми остава никакво време. Момичета, почивайте и мислете положително.... а също слушайте много лекарите си и всичко ще бъде ОК  newsm10 На мен ми беше омръзнало да спа и да пазя леглото, но тази предварителна почивка ви е нужна, че после няма време и за сън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт