Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 804
  • 883
  •   1
Отговори
# 765
Димяни, с теб сме  Praynig Praynig Praynig !

# 766
Стиснати палци и от мен! Дано всичко мине добре и за тричките!!!  Praynig Praynig Praynig

# 767
Димяни  newsm17 newsm17 newsm17

# 768
Стискам палци за Димяни, нямаше ме известно време и тази сутрин прочетох какво се е случило, моля се за вас миличка

# 769
  • софия
Димяна с теб сме и с бебките, дръж се мила. Всичко ще е наред  Praynig

Искам да питам за тези, които са били на преглед при д-р Спасов на ехогардиография, колко време е прегледа и колко струва? Благодаря ви предварително.

Ники, ние бяхме при д-р Спасов-около 50-60 минути беше прегледа, оглежда всичко страшно подробно, а и зависи бебетата колко ще са склонни да застанат в подходящо положение, за да го улеснят.Иначе цената беше мисля 70 лв ooooh!, но не съм 100% сигурна, че мина доста време.Много съм доволна-при нас се откри много малък проблем при момченцето(който най-вероятно ще се оправи от само себе си), обясни ми подробно всички възможности и сега съм спокойна, иначе сигурно щях да се побъркам от притеснение

# 770
Момичета искам да споделя нещо с вас.
Към 3,30ч  се събудих и лежах по гръб, обърнах се и станах от леглото бързо защото ми се пишкаше и докато обувах чехлите усетих, че тръгва течност.Тече малко и спря, отидох в тоалетната и се из пишках.Нямам болки или нещо друго.
Много се притесних да не ми текат водите, но на мирис беше на урина, а на цвят си беше бяло.
По-късно ще се обадя на лекарката да и кажа.

# 771
Таня, по принцип като се събере малко влагалищен секрет и станеш от леглото можеш да усетиш, че изтича. Най-добре за всеки случай да се види да не са води.
И при мен е така. Имам си течение, но е по-рядко, но гледам да не се шашкам.

Мози благодаря ти. Аз съм там следващата седмица и понеже часа ми е от 17.30ч исках да знам горе долу колко време ще се бавим. д-р Врагалева ме гледа по 2ч

Praynig за Димяна и бебките.

# 772
и ние стискаме палци за димяни  Praynig Praynig Praynig
таня ти в коя седмица си?аз мисля че е по добре да се консултираш с доки по бързичко за да си по  спокойна  Hug

# 773
Здравейте!!!

Димяни сега ми писа.Секциото няма да е днес,защото хемоглобина е прекалено нисък.Започват кръвопреливане,2 банки за сега,пък утре ще видят какво ще правят.Ще действат ден за ден TiredДано всичко е ок Praynig

# 774
  • София
Дано всичко е наред с Димяни и бебенцата!

# 775
Боже мили, пази ги!  Praynig  Много му се събра на това момиче... А защо трябва да е непременно със секцио?

# 776
При мен предния път сами си тръгнаха и родих естествено. Никой даже не е мислил и за секцио. 22ч се мъчих, но родих за 30 мин двете бебета с двете плаценти. Дано всичко е наред. Да си седят на топло.

# 777
Един път,защото са недоносени и за да им се спести стреса и втори път заради кръвозагубата.Много й е нисък хемоглобина Hug

# 778
  • гр.Добрич
При секцио няма ли да стане по-голяма кръвозагуба? Моите води изтекоха инцидентно и първия близнак изхвърча бързо. За втория се наложи спешно секцио, защото започна да губи тонове. После ми преляха бързо една банка кръв, защото и при мен рязко падна хемоглобина, а през цялата бременност беше висок.

# 779
Този химоноглобин и мен доста ме притеснява днес си получих резултатите и е паднал на 84 , а уж пия Малтофер, който изглежда не ми помага въобще. Ако продължава така незнам до къде ще стигнем.

Силно се надявам всичко в Димяни да мине добре. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт