Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 791
  • 883
  •   1
Отговори
# 795
мерси ники,просто малко се притеснявам защото за секунда ако легна по гръб и веднага тичам към тоалетната.ако си лежа настрани сипоспивам малко повече Simple Smileи още 1 въпросче-преди като ме ритаха бебоците ги усещах много силно,от 1,2 седмици вече е по слабо ,някакси като почукване.възможно ли е да сасе преестили и да е от това?

# 796
  • Пловдив
искам да попитам другите мами,според вас нормално ли е отсега да ставам по 5 пъти през ноща за да ходя до wc?
Напълно нормално е!През деня, през жегите се наливаме здраво с течности, после нали трябва да излезе Simple Smile, а и мехурът е притиснат.Аз пак с времето, с месеците и седмичките си изградих режим за нощното спане и ставане до wc:Лягам много късно, към 1,30 , та чак до 2,30ч. стоя и гледам телевизия.То не ми се и спи.Не се изморявам през деня.Ставам късно сутринта.Не спя през деня.И до момента на лягане ходя до тоалетната почти непрекъснато Simple Smile.После като легна заспивам веднага.И или не ставам въобще до сутринта или ставам най-много 1 път. Това е моята рецепта!
За Димяни  Praynig  Praynig  Praynig !

# 797
И аз да се включа за ставането през нощта, аз ставам по 3-4 пъти, защото се будя през 2-3 часа.
Аз обаче и през нощта пия вода, много ми е топло нощем иде ми да си махна кожата. smile3511
Ох да изкарам още месец и всичко да свърши добре Praynig
Вчера бях на преглед и док ми вика "е ще изкараш още 20 дена" Thinking
За Димяни  Praynig

# 798
  • Пловдив
Таничка, мен ме "гласят" за 20 Август чак Simple Smile А сме с един термин с теб!Това са 40 дни още!Дано  Praynig !Но да, поне още 20-тина дни... ще е прекрасно да влезем в 9-тия месец  Praynig  Praynig  Praynig
След малко тръгвам за запис на тоновете на бебоците.За първи път ще ми е тази бременност и се вълнувам!
Хубав ден на всички Hug !
А за Димяни отново  Praynig  Praynig  Praynig !

# 799
ilik123  на теб как ти е кръвната захар? Моята е ниска и ще ми пускат допълнитлни изследвания, низнам дали е опасно ниското ниво? Thinking

# 800
  • Пловдив
Ох, прибрах се в тая жега...   wavey
Всичко е наред, тоновете и на двамата бебока са отлични, матката е спокойна!Доктора е доволен, аз също Simple Smile
Таничка, нормални са ми всички изследвания засега /да чукам на дърво! Peace/ Само хемоглобина бавно ми намаля, но пия Феро-Фолгамма.Беше 137 в началото на бременността, после 120, после пак 120, после 103, после с чай от коприва 3 пъти на ден си го вдигнах на 109 и накрая Доктора ми изписа Феро-Фолгамма.Ще видим ефекта следващия път Simple Smile

# 801
aз днес  си  пуснах стерилна урина понеже от  известно време  ми се  появи и бяло течение.доктора ми изписа polygynax .искам  да  попитам дали сте го ползвали?

# 802
aз днес  си  пуснах стерилна урина понеже от  известно време  ми се  появи и бяло течение.доктора ми изписа polygynax .искам  да  попитам дали сте го ползвали?

А микробиология?

# 803
nunik аз не съм го ползвала,но и на мен пак ми се появи и чакам да стане 22 за да отида при доки и да ми пусне всички изследвания.на мен досега само веднъж ми е пускал кръв урина микробиология акато гледам илик и таня по няколко пъти са ги правили ...доки ми каза ча неможа всеки път да ми пуска кръв и урина,това вярно ли е?и с каката само 2 пъти ходих за цялата бременност

# 804
Нина аз сама си ги назначавам - ПКК, урина. Сега обаче в петък ще си взема направление от ЖК, че май ми се пада за 2 триместър. ИСкам да пусна и CRP и за антитела, че съм Rh-.

# 805
аха ясно сега разбрах  Grinning

# 806
  • Пловдив
nina.petani , да по здравна каса и на мен до тук са ми пускали 2 пъти ПКК и урина. Но мен ме посъветваха още в началото, когато разбахме че чакаме близнаци, да си правя всеки месец такива изследвания.И затова Simple Smile

# 807
разбрах аз че има нещо,което незнам.аз ако знаех и аз щях да си пускам постоянно.между другото можете да ми казвате нинче,поне така ми казват всички приятели  Grinning този месец ще изчакам доки а другият ще си пусна сама.аз си ги правя изследванията в лора на позитано,а вие?

# 808
  • Пловдив
Нинче, аз съм от Пловдив Simple Smile

# 809
е добре де Embarassed тези които живеят в софия.то и моя мъж е албанец и изкарахме първите 3 месеца в албания и да ви кажа честно бях очарована от лекарите там.тъй като прокървих и бях за задържане ме гледаха трима доктори никой една стотинка непоиска на мъжа ми.а ме гледаха само на нови апарати (3д ли е 4д незнам точно) .единственото което купихме беше прогестерон,тъй като в болницата нямаше.направиха ми пълни изследвания и пак никви пари.аз бях много учудена ,защото на мъжа ми тук за кръв и урина плащаме по 70лв в лора... той ми каза че ако си по спешност няма значение откъде си ,що си ...докторите ще ти помогнат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт