Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за здравето на бебето по време на бременност?
-
Какво представлява серклажът на шийката на матката?

но за мен те не си приличаха от малки ама изобщо
Отговарят си дори за седмица напред. Пак ми каза доктора, раждане около 20 Август, не виждал причина да е по-рано. Хубавото е, че девойката е вече главично и ако така запазят положението си, може да родя и нормално, дано! Това , че са в 2 мехура било благоприятно също за нормално раждане. Ще видим
!
Накрая ми изписаха кремче Хидрокортизон, съвсем слабо, и с него се оправих за броени дни, иначе не се издържаше. Ако много те мъчи обрива отиди на кожен лекар да ти изпишат нещо, те със сигурност за запознати със състоянието повече от гинеколозите.
А иначе са красавици като мама, страхотни сте трите!