Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 761
  • 883
  •   1
Отговори
# 645
Юле, аз също така си помислих, че 2 седмици по-рано трябва да е говорено. Мерси за инфото.

Ще устискаш, то се знае, спокойно. Сигурно тежи, боли, все по-неудобно и болезнено за теб става, но важно е бебчетата да се родят зрели  и по-тежички!!!! Това мисли, мисли хубави неща, а то времето ще мине и ще замине!!! Спокойно. Ние с теб ще сме горе-долу по едно и също време, с много малка разлика - макс. седмица.

# 646
  • София
Юле,дръж се геройкси още толкова малко има  Hug

Таня,как така в една плацента пък не са еднояйчни?  Thinking

Аз днес нещо имам някакви леки пристягания ама не знам дали защото поседях доста време ..... сега ще полегна да видим!

# 647
Таня не се притеснявай разнаяйчни са си просто двете плаценти са се слели и при мен се получи така мисля в 5 месец . За пълно успокоение им направиха изследвания за кръвна група като се родиха доки беше по любопитен и от мен   Grinning но за мен те не си приличаха от малки ама изобщо
Пожелавам ви успешно бременеене на всички и си почивайте че после само ще мечтаете за това , но пък и радоста ви ще бъде двойна  Hug

# 648
Честита двойна радост на tanyka !!! Много весели дни с двете newsm06

Днес определихме датата на секциото - 15 юли ще е великия ден. Започнахме и терапия за дробчетата. Вижда му се края вече при мен  Laughing Laughing Laughing

И понеже не може всичко да е перфектно до края - от няколко дни се сдобих с ужасен сърбеж, който в последствие прерастна в множество обриви. Ходих при няколко лекари, наслушах се на всякакви диагнози, бодоха ме и ме мазаха с какво ли не. И добре, че лекаря, който ще ми прави секциото се оказа най-грамотен, че ме успокои, че проблема ми е в следствие на бременността и ще се реши след раждането.

Лек ден на всички!

# 649
  • софия
Eee,Gretta ,то при теб съвсем не остана, ама и ти с тези едри бебета, то се очакваше Grinning Grinning

Ще стискаме палци другата седмица

# 650
  • София
Гретта,чакаме добри новинки  Heart Eyes Hug

# 651
  • София
  Грета тук неколкократно сме обсъждали тези сърбежи, напиши PUPP в гугъла, наистина след раждането изчезват.  Hug

# 652
  • Пловдив
Здравеите мами  Hug !
И аз идвам от преглед при доктора, при който ще раждам. При нас всичко е спокойно! Няма разкритие, шийката е добре, бебоците растат равнички. Момче и момиче, отново потвърдиха  Simple SmileОтговарят си дори за седмица напред. Пак ми каза доктора, раждане около 20 Август, не виждал причина да е по-рано. Хубавото е, че девойката е вече главично и ако така запазят положението си, може да родя и нормално, дано! Това , че са в 2 мехура било благоприятно също за нормално раждане. Ще видим Simple Smile
Gretta, ред ти е и ти се пада  Simple Smile Стискаме палци и чакаме хубави новинки другата седмица Peace!

# 653
Gretta , и аз страдах от подобни сърбежи преди раждането, много са неприятни за съжаление  #Cussing out Накрая ми изписаха кремче Хидрокортизон, съвсем слабо, и с него се оправих за броени дни, иначе не се издържаше. Ако много те мъчи обрива отиди на кожен лекар да ти изпишат нещо, те със сигурност за запознати със състоянието повече от гинеколозите.

ilik123, чудесни новини и стискам палци на нормално раждане ако това е желанието ти  Simple Smile

Таня, и моите плаценти бяха сляти. Не е рядко явление при двуяйчни близнаци да се слеят при нарастването им. Това не значи, че стават една плацента, просто се "слепват".

Зайо, от отдавна се каня да пиша, че твоите зайчета от край време ми се струват много различни, даже ако не знаех историята ти щях да се изкуша да попитам сигурна ли си, че са еднояйчни  Crazy А иначе са красавици като мама, страхотни сте трите!  Heart Eyes
Между другото има и голямо предубеждение в хората и като видят близнаци винаги им се струват еднакви. Най ми е смешно като каже някой, че моите момичета са като 2 капки вода, а в момента едната е почти руса, а другата тъмнокоса и с доста по-дълга коса  Joy

# 654
Момичета благодаря за разясненията, може е така да е Simple Smile
Моите бебки доста се движат и ме наболява корема от това, при вас така ли е? newsm78
А вярно ли е, че като пораснат още малко и мърдат по-рядко защото им става тясно вече?

# 655
tanyka, да са ти живи и здрави рожбичките!   bouquet
...
А вярно ли е, че като пораснат още малко и мърдат по-рядко защото им става тясно вече?
И да и не. Моите по-често подремваха в последните седмици, но като бяха будни си беше купон. За последно преди секциото самба ли играха не знам, но и двамата бяха главично, та в последния момент девойката се извъртяла напречно с лицето нагоре.  Това е станало в нощта преди великия ден, защото преди това ме гледаха и си бяха главично и двамата. Та колкото и да им е било тясно, все са намерили място за игри.

Gretta , леко раждане и бързо да се приберете в къщи!

Не знам дали вчера сте гледали имаше репортаж в късните новини на НОВА тв, че били закупени три нови кувьоза от даренията, събрани в третия сезон на Биг Брадър. В единият имало възможност да се настанят близначета. Дори имаше една двойка момченца. Да са живи и здрави дечицата! Много бяха сладички, дано скоро излязат от интензивния сектор и се гушкат в къщи! На мен ми се струва много важно, че са заедно на едно място.  Heart Eyes
Моите като бяха съвсем бебета все се бутаха един в друг. Дори в родилния дом си бяха в една количка гръб до гръб и в къщи така ги слагах в началото.

# 656
Здравейте момичета  Hug
Отдавна не съм писала,лежа повече и нямам много време да чета и да пиша.Имам контракции от 1 седмица и док каза да лежа повече и да си пия хапчетата,до края на бременността така съм щяла да я карам  Tired Tired Tired.Честно казано много се бях ошашкала и си мислех най-лошото  Cry Cry Cry,но сега вече съм по добре и психически и физически  Peace
Приключих с работата и с дългите разходки ,които правех предния месец  #Crazy
Окончателно сме с розови гащи  Laughing Laughing Laughing
Gretta ,пожелавам ти всичко да мине много леко  Praynig Praynig Praynig
Прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 657
  • София
Цецито,почивай повечко и вярвай в това,че всичко ще е наред и аз имах доста проблеми но да чукна на дърво сега съм ОК  PraynigПожелавам го и на теб и честити розови новинкииии    Heart Eyes Hug  bouquet

# 658
Momicheta vlizam za malko,ste me razberete skoro zashto:))))).Mnogo vi blagodaria za pojelaniata da vi se vrashta .a sega na kratko za rajdaneto.Vsichko stana mnogo barzo .V 35 sedmiza i 6 dni v rannite chasove pri edno ot porednite poseshtenia do toaetna usetih kak pri izpraviane poticha malko voda i nishto pak si legnah ,4 h sutrinta ,v 5 pak sashtoto v 6 veche usetih stiagane po korema i leki kontrakzii.Vednaga se obadih na priatelka ,tia me zakara do bolnizata i takmo vliazh v rodilnoto v 7 am i vodite okonchatelno iztekoha na rezepziata ,zapochnaha po chesti kontrakzii no ne bolezneni.Vednaga se sabra ekipa ,za sekzio ,slojiha mi upoika ,nisko v krasta ,ne me zabolia izobshto oi pochti momentalno podeistva .Operaziata prodalji 45 min ,ot koito 30 moje bi spah ,mnogo mi se dospa ot strah li iliot upoikata ne znam ,kato se sabudih vidiah kak kapiat bebetata i mi gi dadoha da gi zeluna.Posle biah v reanimazia 1 h i zapochnah postepenno da se razdvijvam.Vsichko stana mnogo barzo ,za koeto blagodaria na boga .Dezata ne sa bili i za min v kuviozi kakto pisah se rodiha s dobrikg i disha samostoiatelno .Na tretia den ni izpisaha i sega sme v kashti.Niama da mi mahat konzi ,zashtoto operaziata e sas slevane i zarastva ot samosebe si.ZA sega ne gi karmia zastoto pia hapcheta za kravnto i biloupokoiavashti ,no sled petak nadiavam se da uspeia ,ako li ne zdrave .Pojelavam kasmet na vsichki i leko rajdane kato moeto ,s grim i pricheska....V facebook sam Tanya Dimitrova ,tam ima mnogo snimki na bebkite i semeistvoto ako imate jelanie elate da badem priatelki po sadba:))))

# 659
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!!!

ВЛИЗАМ С МОЛБА:МОЛЯ,СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА ДИМЯНИ.СЕГА МИ ПИСА СМС,ЧЕ ВОДИТЕ Й  ИЗТИЧАТ TiredГОСПОД ДА Е С ТЯХ.КОГАТО ИМА НОВИНИ,ЩЕ ПИША.МОЛЕТЕ СЕ ДА СА ДОБРИ Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт