Жената ОВЕН - 13

• 18 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • при моите деца .....
Привет!!!
Много съм изморена.... Но бях на тае-бо и съм доволна!!!
Пие ми се бира, но от утре съм първа на тостовете..... Франчи, пийни 2-3 глътки и за мен, но по-големи, че много ми се пие  Embarassed
Днес съм диетична, дори съм сама на протеини...

Лека вече

# 391
Франч, буйките са много сладки, а роклята на малката е направо страхотна Peace. После искаме видео от участието и.
Коколинке, радвам се, че малкия е добре Hug а дънките ще ги снимам утре специално за теб Wink. Трябва и аз да опитам да му давам пчелно мляко, идеята е добра:peace:.
И моята свекърва днес е ходила на откриването на МОЛА и ми е купила ананас и течен шоколад за един лев.
Асе, как си мила, какво се е случило? spoko Hug

Момичета аз да ви се оплача Sad няма да мога да дойда на срещата в неделя. Зълва ми ни е взела билети за концерт (благотворителен, подпомага за фонда ин витро) обещала съм и да отидем от много отдавна. Сега разбрах, че е в неделя от 18:30 часа. Съжалявам, но не мога да и откажа Sad. Срещата ще мина без мен, съжалявам... ОБИЧАМ ВИ Hug Heart Eyes....

# 392
  • Varna
МЕДУЗКЕ Hug
Споко, ние още не сме се уговорили за неделята бе, нИдей да рИвеш Hug Дали ще вали тука при нас, че във събота и неделя какви го дрънкат по телевизията, че ще вали newsm78. И миналата седмица така казваха а то само припръска при нас.
Медузке, не може да бъдеш на две места, а все ще се случи някоя от нас да липсва на някоя от срещите. Не може видаги да се събираме всичките, все ще се случи да се разминем със някоя среща.

# 393
Ето малко снимки от срещата в София в неделя. Сега стигнахме да ги стиковаме. Не са много и не са перфектни, но все пак е нещо Simple Smile
http://elish.snimka.bg/daily/sreshta-23-05-10.503636
На първата са Ира /ляво/ и di.va /дясно/, на петата сме аз /ляво/ и Цвети /дясно/....на останалите се повтаряме.
Хубава вечер на всички Hug

# 394
Eй, доживяхме да се включите Peace
Красавици!Личи си отдалеч, че сме от една порода Mr. GreenГледам добре сте си прекарали и вие, а?

П.П. Абе, само аз съм руса, май от овните в темата и Мира newsm78

# 395
  • Varna
СофиЕнкИтИИИИ Hug
Много сте хубави беееееее #CrazyвижтИ мЪ как гледам. Сбъркахте ми погледО Laughing
ВеЧ сЪ знаЙм smile3521 и глеЙти колкУ хубави думи ще чуете от Варненки. После София и Варна сЪ били мразели. Жените им обаче НЕ!!!! СпиСиалнУ ОвнИтИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 396
Ай да кажа едно добър вечер...)))

Оххх, утре така не ми се ходи на работа, че няма накъде повече....ама да го отикам и петък и приключвам, та 2дни ще си почивам. )

Много са хубави софиянките от срещата, чудни мадами. ))))

Франчи, май само с теб сме руси овенки, така си е...)

# 397
Aaaа, дочакахме да видим софиянките  Grinning Много сте хубави, и Фран ме изпревари : Надушвам, че сме от една порода  Heart Eyes
Преобладаващо тъмнокоси и къдрокоси  Grinning Това ми напомня нещо от урок по биология- доминантни признаци, а също и тестостерон  Laughing
Споко, Фран, Мирамче, всички сме от един отбор, а лафа за черната овца в стадото тук може да се обърне  Joy Joy
Ира, пращай гооо! Даже и да не е убавец-трябва ми само да ми оглади прането  Laughing, че страшно го мразя това  hahaha
Коколинке, видях интересни неща в диплянката, която ми донесе свекито. Ананас за левче-ехааааа
Фран, сандалките са убиец, наистина страшно ме кефят, макар не бих се качила -ужасно съм спънАта, дори на равна подметка  Blush
Боби, баща ми знаеш ли как би се радвал да си му щерка? Горкия толкова му беше тъжно, че нито аз, нито мъжа ми пием биричка и не му правим компания Grinning
Бирата я ползвах само за една рецепта за локумки.

# 398
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68

# 399
Делте, бърза сииииииии. Hug

Софиянки, много сте хубави, личи си от далече, че сте овни с тези жизнерадостни усмивки и пламъчета в очите  Heart Eyes

# 400
# 401
О, много сте ранобудни, как само ме изпреварихте!Забравих като станах да включа компа и не можах да пусна рано кафето!Но Делта е на линия Peace

Искам зелената оФца. Hug

# 402
Как сте мацки? Hug
Делте, закуската ми харесва, мерси Hug.
Вече си изпих първото кафе сега трябва да почвам да чистя ooooh! ама нещо не ми се почва. Времето е страхотно, надявам се да се задържи така и през уикенда и тв да лъже Wink.
Аз пък искам бебето Wink Laughing
Софиянки, много сте ми хубави всички Grinning Hug.

# 403
Добро утро ехеееее как сте? Не съм се включвала от една седмица, ама много ангажименти. А вчера времето за форуми го отделих на СЕДМОКЛАСНАТА тема. Да ги чета и мислено да ги подкрепям. Просто да си припомня миналогодишната истерия. Сега се мъча да ги успокоя и да им кажа, че тия нерви са излишни, но нещата вървят по реда си.

# 404
Добро утро и от мен  Grinning
Делтичка, благодаря за кафенцето  Hug
И аз искам бебето. Снощи сънувах, че съм бременна и раждам момиче. Красиво беше..
А предната седмица сънувах пак бебета, но близначета- момченце и момиченце. Но момиченцето го изгубих. Sad

Общи условия

Активация на акаунт