Жената ОВЕН - 13

• 18 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
 Hug Здравейте овненца!
Мирама, Франчи и аз съм руса Simple Smile Но и на мен ми прави впечатление, че повечето мацки от темата са с буйни и тъмни гриви Simple Smile

# 406
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Много си ви се радвам....

Аз съм следно положение - като пишех при русокосите - викат ти не си руса, при кестенявите - това не е кастен, а русо  newsm78

Хубав ден!!!
Моят започна много смотано, дори плаках, вече ме изкараха от нерви.....
Но.... ще се справя!!!

# 407
Момичета, привет и от мен Grinning!
Минавам да почерпя- днес малкият Ягодинчо е рожденик.

# 408
Боби  Hug Каквото те е разплакало, дано остане зад гърба ти.
Ягодинче ( сори, ама не мога да си превъртя езика за стрина  Laughing) да ти е живо и здраво детенцето, умерено палаво ( да не ти е скучно) и много щастливо!

Излизам малко по работа, имам нужда да си проветря главата.

# 409
Честит рожден ден на малкото Ягодинче!Да се радва на безгрижно детство!Да расте умно за радост на мама и тате!

Аха, значи станахме 4 руси овена Crazy

# 410
  • при моите деца .....
Честит рожден ден на малкото ягодинче!

Щастливо детство! Много усмивки!

# 411
Айде на следобедното кафе и сладкишче, май рано още, де, ама така ми се е приспало, че пия едно турско каЙве

# 412
  • при моите деца .....
Фран, вземам си и кафе, и сладкиш, имам нужда.... Благодаря.

# 413
  • Varna
Взимам и торти и каЙве, щото много ми сЪ искЪ Joy
Благодаря Франчоти  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ЯГОДИНЧЕ!!! newsm10

# 414
  • при моите деца .....
Отивам на фризьор, а довечера ще се боядисам скъщи и ако не ме мързи - ще си направя педикюр в домашни условия.
Ох, кризата изяде дребните ми удоволствия като бая при фризьор, мъжО ми трови нервите ..... но аз ще стана позитивен и обичаш себе си човек!!!
Ася, как си мила, не си писала?  Hug

Като видя резултата от боята ще се оприлича на някоя от стадото....Маргало  Hug

# 415

но аз ще стана позитивен и обичаш себе си човек!!!

Точно така, Боби Peace

# 416
  • Varna
БОБИ Hug
Ако поне два пъти във седмицата почистваш краката си със пемза, няма да имаш нужда от всеки месец педикюр. Аз, вчера като ходих, педикюристката ми каза, че са ми много добре поддържани краката. Наложи се да не мога да ходя на педикюр известно време. То се усеща и без да ти го кажат. После със някакво кремче намазваш краченцата добреее и слагаш някакви чорапки. Стават мекички и без да ходиш на педикюр.. Можеш самичка и масаж да си правиш за 4.5 мин, аз така правех, но и си правя след баня. Разбира се, че е различно да ти правят педикюр, но докато не може да си разрешиш, прави го самичка. Ние сме Овни и можем Wink

# 417
 И аз се прибирам сега у дома и седнах на турско кафе със сметана. Благодаря, Фран Simple Smile
Намерих в магазина на гарата хубави платове за чаршафи, но купих само за калъфки и чаршафи малко бледо жълто хасе. Следващия път като имам повече парички ще си взема едни на лалета, че ми харесаха.

# 418
Оф, Делта, не съм свикнала да те чета, като пишеш нормално Laughing

Ели, хубави десени на хасета има и в галантерията на Аврам Гачев, срещу фурната, малко по нагоре.

# 419
Честит рожден де на малкото Ягодинчо! Hug  bouquet  love001

Ягодинке,на колко години става малкия? Искаме снимки да го видим Mr. Green.
Франч, мерси Hug как имам нужда от едно кафе сега ooooh! направо съм скапана Tired само дето не знам от какво Thinking.
Ааааааа.... искам и аз да съм блондинка пък Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт