МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 23 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Синева, благодаря за препоръката.
Nataly Ivanova, не се кахъри, и моята не се обръща, но иска да сяда. Държа я в мен полуседнала и на възглавница "седнала, облегната" както пише в моята бебешка книга, че може сега. Около 30 градуса наклон, ние сме мааалко повече. И аз се замислям за лятната количка, че и е скучно в зимния кош, страх ме е че подухва да не изстине и да не я напече слънцето.
Ахони, браво на вас, вече упражнявате изправяне  Shocked, ми тя като си е по-голяма, така е.
Ех, моята кукла спа 20 мин. и пак нищо не прочетох.

# 676
Здравейте, милички.
Честити месечинки на всички.
Виждам, че обсъждате за плажа и летните кошове.И аз се вълнувам от тези въпроси сега и съм в голяма чуденка.Летния кош ще го сложа може би другия месец, че поне да направим 3 месеца.За плажа аз си мислех да ходим, но ще се съобразявам с часовете и съм решила да и вземаме шатричка, че да е по-защитена.
И аз си имам завидно количество целулит, но ми казаха докато кърмя да не използвам антицелулитни кремове и затова ходя само на масажи.Поне и това е нещо.
Мамо Ив, наистина и недоспиването и умората ми се отразяват.
Марисса, ще я потърся темичката за хранене с шише.
Ох, като чета по колко много спинкат вашите бебоци.Моята кукла не спи повече от 5 часа.Вече с нетърпение чакам да започне да спи по цяла нош, но уви, засега нищо.
Изпращаме ви прегръдки и целувки от нас със Симона

# 677
  • Варна
Здравейте мами и бебчета!
Честити месечинки на нашите прекрасни бебоци! Hug
Да се включа и аз по някои теми. Аз от самото начало возя Бобчо в летен вариант на количката. Отначало слагахме едно дебело чувалче, сега е махнато и си е обикновена лятна количка. Само да отбележа, че количката има пълно легнало, няма никакъв наклон! Аз също давам флуорни капки, по 4 на ден, толкова е дозата за тази възраст. Може би защото аз имам проблеми със зъбите и ми се ще да направя всичко възможно малкия да няма проблеми Praynig. Мама Ив, благодаря за линка, сега ще прочета да видя другото мнение по въпроса.
За морето...нали знаете лафа: Варненци били по-бели от тези дето не са на морето! Все ми се струва, че са много малки още. Ние също се замисляхме за почивка, но с кърмене на 3 часа и страх от претопляне през деня...кога ли ще изляза от стаята.. Rolling Eyes
Май това е от нас. Хубав ден на всички. Hug Hug Hug
Тинче Hug Hug Hug

# 678
ДинаHug Hug Hug
Кога ще ви видя?Домъчняло ми е за вас.И аз се замислях за почивка и варианта ни евентуално ще е да вземем някоя от двете баби да я гледа, а аз само да я храня

# 679
Здравейте  love001
Честити месечинки на:
Симеон  на мама vassi79 ,Алекс  на мама STELLE ,Радослав  на мама Цветослава ,Велизара  на мама hiki–miki,
Георги   на мама ilein7,Валентин   на мама Lena_R,Александра на мама мила-лила,Ивет  на мама sunlight74,
Кристиян   на мама schani
- да растат здрави и весели деца

ЧСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА НАНИНА  smile3525
 Аз да се похваля днес съблякох за първи път Дарка по голи крачета на слънцето за 15 минутки, досега не смеех да я облека дори по къс ръкав  Laughing

Ох любимата ми тема ooooh! за килограмите - май всички се борим с тях пожелавам ви успех. Защо и аз нямам проблема на Краситка1 преди години, да искам да напълнявам ами все се мъча с диети. Иначе аз свалих всичко от бремеността то и не беше много - 9 кг, и корем нямам но аз съм си доста сочна и без да съм бременна така че, борбото продължава  Sad

Приятен и лек ден  love001

# 680
Мамита  Hug Hug Hug

Честити месечинки на всички бебчета, родени на днешната дата!

Мили мами, аз днес изкарах много хубав ден с едни мами от Обеля - запознахме се чрез темичка във форума и на пръв поглед много си допаднахме, въпреки че дечицата им са по-големи  Hug Много ми беше хубаво и чак се зачудих на себе си, защо по-рано не съм направила тази крачка?  Rolling Eyes

Относно диетите, мамите с които бях днес, ми препоръчаха 90 дневаната диета. При тях е свършила чудесна работа. И се зачудих дали и аз да не пробвам  newsm78 Много добре звучи
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5
Ще я проуча и аз сериозно и от другата седмица мога да я започна.
Хайде ако има и други мами, които ще я правят - давайте заедно, за да се подкрепяме и да споделяме резултатите  Hug
Много Ви прегръщам всичките!!!

# 681
Марисса Hug Hug Hug
забравих да ти пиша за семейството ми фаворит от ББ  Mr. Green
За съжаление нямам такова... като че ли най-много симпатизирам и за на адвоката и стюардесата - най-много приличат на семейство, не се обиждат, не се бият... Но след лайфа в неделя не съм сигурна, че зрителя ще ги избере тях  Peace По-скоро Кузмови май ще са фаворити, поне според мене  Peace

Нинчу_м Hug Hug Hug антицелулитните процедури ще дадат ефект! Ще бъдеш и ти страхотна мацка по бански. Ще се заглеждат мъжете по плажа и по вас с Ивет  Joy

# 682
Синева, душичке  Hug  Heart Eyes 

Тази 90дневна диета съм я правила преди две години...супер приятна е...въобще не е натоварваща...и в един момент забравяш ,че си на диета...минуса й е, че резултат се вижда доста късно и ако нямаш нерви да издържиш е кофти...,но и аз я препоръчвам  Peace

Лека нощ на всички...дано всички бебоци спят сладко цяла нощ  Hug

# 683
Здравейте или добър вечер,

мама Ив и аз попаднах на темата и затова се учудих супер много, че някои мами дават флуор.... Поне доколкото съм чела и в нета и в книги, които имам за бебета, дори в книгата на др. Спок, флуор се дава само по лекарско предписание и то при направени изследвания и доказано ниско съдържание на флуор в питейната вода за определения регион. Ох, не зная, но това е много сериозно, поне според мен. Затова и попитах дали някой лекар е предписал даването на флуор и при какви направени изследвания, На пръв поглед звучи безобидно, но последствията са тежки и имено затова питам пак момичетата които дават флуор: на основание на Ваше решение ли давате или по лекарско предписание? Правени ли са Ви изследвания някакви?
Много ще се радвам да ми отговорите, защото това е доста по-важно от това дали слагаме бебоците полуседнали или полулегнали.....
Мерси! Grinning

Ох, ама тия килограми  Confused - аз преди години когато ми се появи първия целулит, въпреки, че бях слаба и имах на краката и дупето малко, правих антицелулитен масаж + процедури. Ефекта беше 2 см намаляване на обиколката на краката и ходех 2 месеца със синини по дупето и краката от масажа. Когато почнах да тичам сутрин по 1 час с кучката имаше по-голямо намаляване на обиколката на ханша и краката, но след това всичко се върна, просто е нужно постоянство. Сега поради липса на време, а и няма кой да ми помага с бебка си правя сама масаж сутрин, както писах вече, мачкам като че меся тесто крака и дупе, доколкото мога, за да разбия депата. А моята свеки казва: нищо, което е влязло в организма по естествен начин не може да излезе по изкуствен, поне не трайно. Аз исках да правя липосукция,а тя ми забрани. Затова сега се мъча с масажите.

Днес се опитах да наема детегледачка, за съжаление неуспешно. Не зная, ама много странно ми се струва да позволя на някой някак си да ме замести, нямам доверие, а и с хигиената ми е проблема на мен.... А ми се иска някой да ми помага, но как ще си харесам жена не зная.

Отивам да гладя и простирам. Лека вечер и  Hug Hug Hug Hug Hug

# 684
здравейте мили майчета Hug
много ми липсвате,липсват ми разговорите с вас и съветите.надявам се скоро вече да мога да ви изчета и да се включвам.ние засега сме добре с краси.минахме изцяло на АМ но да ми е жив и здрав 3 месеца не са малко все пак.имам чувството че растер с всяка минута,постоянно се надига да стане не му се левжи изобщо много е пъргав.все си яде ръчичките,хваща си вече игрАчките и каквото докопа и веднага го носи в устата да го опита hahaha много е жилава миличкия.смее се с глас и знае кога го закачаш и когато му се караш(не че го правя де,жал ми е)по цял ден сме по разходки и се чувстваме много добре3 навън,поне навън спи иначе само по 10,15 мин.
утре отиваме на кюстендил за 1 вечер с краско и майка ми.надявам се краско да се държи добре докато мнен ме снимат за клип newsm03 
незнам какво друго да ви кажа,толкова много неща но няма да ми стигне времето,трябва да отивам да оправям багажа за утре.
много ви целувам милички и много гушкам всички бебенца и вас също Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 685
Пак не съм ви чела , но ще споделя с риск да ме убиете - днес дадох на Анна-Мария 4 много малки лъжички пюре от тиква и на нея и хареса  Rolling Eyes

Честити месечинки на сладките бебчета Симеон  на мама vassi79 ,Алекс  на мама STELLE ,Радослав  на мама Цветослава ,Велизара  на мама hiki–miki,
Георги   на мама ilein7,Валентин   на мама Lena_R,Александра на мама мила-лила,Ивет  на мама sunlight74,
Кристиян   на мама schani

# 686
  • Враца
Миличко кой ще те убие-я го прати насам.
Навремето аз съм захранила сина ми на три месеца с плодово пюре ,на 4-ри със зеленчуково и каша и на 6 месеца вече ядеше от детска кухня.Ако го видиш какъв мъж е станал никога няма да кажеш,че е на 11 години.Той е висок около 160 см (аз съм 165 Embarassed) и е здраво и хубаво дете(не ,че е мое е ,ама си е Убаво Mr. Green)
Щом на малката мишка и харесва и не прави реакции какъв е проблема.Гушкам ви и ви цункам и двечките Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Захранването на дъщеря ми не е било по различно Peace

# 687
marinex, Вени   Hug Hug Hug

Искам нещо да Ви питам и само не ми се смейте, че не правя много разлика:
Има ли значение с какво плодово нещо се захранва детето? Т.е дали е сокче или пюре?

Мамма Hug Hug Hug аз се чудя защо не пишеш,  а то страшен купон се разразява - кой бременен, кой не, кой лъже, кой не...  Mr. Green Страшна работа, чудя се смешно ли да ми е или е направо трагично... Надявам се с малката Дарка да сте добре и да успяваш да си почиваш и да се радвате един на друг със семейството ти   bouquet

# 688
  • Враца
Момичета който иска да се посмее да почете малко тук Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285746.0
Много се надявам един ден и аз да се разпиша там Peace

# 689
мамма  newsm78 какво става -
синева- къде ги разбираш тия работи бе момиче - светни ме на лични ако трябва да бия едно рамо
ени - успех  bouquet
не съм захранила още , но ет утре да със сок от ябълка и морков - нещо че запича схемата е от първи ден на обяд преди хранене 1 чаена лъжикка и се следи реякция при изхождане и така 2 ден-2 пак по същото време и тн----до 15 мл и тогава се дава между храненията като вода например и чак тогава нов сок или пюре спрямо педито

Общи условия

Активация на акаунт